لیزر لیپولیز چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

لیزر لیپولیز چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

لیزر لیپولیز که به لیپولیزر شهرت دارد یک روش غیرتهاجمی لیپوساکشن (مکش چربی) است که می‌تواند توده‌های سرسخت چربی انباشته شده در پهلو، کناره‌ های باسن، غبغب و مانند آن‌ را از میان بردارد.

در این روش از انرژی لیزر برای تغییر شکل و فرم بدن افراد استفاده می‌شود. انواع دیگری از روش‌های لیپولیز وجود دارد که شامل تزریق و یا درمان با امواج رادیویی است؛ اما در این میان، لیزر لیپولیز متداول‌ترین روش درمان است.

لیزر لیپولیز قادر است به شیوه‌ای کاملاً مؤثر و کارآمد چربی قسمت‌هایی از بدن را حذف کند که با رژیم و ورزش آب نمی‌شوند و مقاومند، به‌علاوه در مقایسه با روش‌های قدیمی و مرسومی چون لیپوساکشن عوارض جانبی کمتری دارد. در این روش به‌منظور حذف بهینه چربی‌های نامطلوب تلنبار شده در ناحیه صورت یا بدن نوع خاصی از لیزر به کار گرفته می‌شود که به بدن مهلت می‌دهد، چربی‌های آب شده را بسوزاند، البته می‌توان با کمک دستگاه‌ های مکش حجم‌های وسیع‌تری از چربی را از سر راه برداشت.

لیزر لیپولیز چیست ؟

در تبلیغات برای جذب مشتریان بیشتر ادعا می‌کنند لیزر لیپولیز یک درمان سرپایی است و فرد هیچ دوران نقاهتی را سپری نخواهد کرد. اما در واقع لیزر لیپولیز در زمره روش های جراحی‌ قرار می‌گیرد و پزشک یا جراح شکاف کوچکی در ناحیه تحت درمان ایجاد خواهد کرد و موضع مورد نظر را با استفاده از داروهای بی‌حسی موضعی سِر می‌کند. از آنجایی که در حین عمل هوشیار هستید، ریسک این روش کمتر از لیپوساکشن است که شما را به طور کامل بیهوش می‌کنند.

لیزر لیپولیز راهکاری برای کاهش وزن نیست و افرادی که وزن بسیار بالایی دارند نمی‌توانند به آن دل خوش کنند بلکه مناسب کسانی است که در بخش‌های مشخصی از بدن خود توده‌هایی از چربی‌های سرسخت و سمج دارند. با کمک لیزر لیپولیز می‌توانید در مدت زمانی کوتاه به اندامی خوش فرم و موزون دست یابید بی‌آنکه از وجود کبودی و ورم روش‌ های تهاجمی در عذاب باشید.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

چه کسانی می‌توانند از لیزر لیپولیز استفاده کنند؟

تمامی افرادی که از وجود چربی‌ های سمج و مزاحم نواحی مختلف بدن خود به ستوه آمده‌اند، کاندیدای مناسبی برای لیزر لیپولیز به شمار می‌روند. فرد ایده‌آل برای انجام لیزر لیپولیز کسی است که وزن او در حد معقول و سالم بوده و دیدگاهی واقع‌گرایانه نسبت به نتایج عمل دارد. استفاده از لیزر لیپولیز به افرادی که بیش از حد اضافه‌وزن دارند یا به چاقی مفرط مبتلا هستند، توصیه نمی‌شود، چرا که این روش برای پیکرتراشی، لاغری موضعی و فرم بخشیدن به اندام شما طراحی شده نه برای کاهش دادن مقدار قابل توجهی از وزن شما.

بهترین کار برای آن که دریابید لیزر لیپولیز برای شما روش مناسبی است یا خیر، این است که با یک جراح مجرب و زبده مشورت کنید.

انجام لیپولیز به چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

این عمل زیبایی نیز مانند دیگر عمل های زیبایی به همه افراد توصیه نمی‌شود. تنها افرادی کاندیدای انجام عمل لیزر لیپولیز هستند که bmi بدن آنها زیر ۳۰ باشد. لیپولیز به افرادی که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم توصیه نمی‌شود؛

  • خانم های باردار و شیرده بهتر است تا اتمام این دوره از زندگی خود لیپولیز را به تعویق بیندازند.
  • افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند باید به پزشک خود پرونده پزشکی ارائه دهند.
  • افرادی که دچار بیماری کبد، بیماری های کلیوی و دیابت نوع اول هستند، نیز بهتر است قبل انجام لیپولیز با پزشک معالج مشورت کنند و تا در صورت عدم صلاح دید آنها این عمل را انجام ندهند.
  • افرادی که bmi بدنشان بالای ۳۰ است بهتر است از روش های درمانی دیگر برای از بین بردن چربی ها استفاده کنند.
  • نسبت به لیپولیز باید واقع گرایانه نگاه کنید. در لیپولیز معجزه اتفاق نخواهد افتاد بهتر است قبل از انجام لیپولیز این را قبول کنید که بدن شما در صورت رعایت نکردن رژیم و ورزش کردن مجددا به حالت اول باز خواهد گشت.
  • در ضمن افرادی که در اثر چاقی پوست آنها شل شده است نیز باید بدانند که در لیپولیز امکان برداشتن پوست شل شده وجود ندارد.
هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

آمادگی برای انجام لیزر لیپولیز

پزشک، اطلاعات مشخصی را در مورد چگونگی آماده شدن برای انجام عمل به شما ارائه می‌دهد.
احتمالاً به شما توصیه می‌شود:

  • دو هفته قبل از جراحی، از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون و داروهای ضدالتهاب خودداری کنید. این داروها می‌توانند در روند بهبودی بدن تداخل ایجاد کنند.
  • یک هفته پیش از انجام این عمل از پرداختن به فعالیت‌هایی که ممکن است ناحیه تحت درمان را تحریک کند، خودداری کنید. این امر شامل عدم برنزه‌ کردن یا تراشیدن موی آن ناحیه است.
    پزشک باید از تمامی اطلاعات مربوط به شرایط سلامتی و داروهایی که مصرف می‌کنید، آگاه باشد. در این صورت می‌تواند در مورد هرگونه اقدامات احتیاطی دیگر به شما توصیه‌های لازم را داشته باشد.
  • پس از انجام جراحی، پزشک فهرستی از دستورالعمل‌های دقیق را ارائه می‌دهد تا با استفاده از آنها روند بهبودی‌تان آسان‌تر شود. این دستورالعمل‌ها را اجرا کنید و بخشی از بدن که لیپولیز در آن انجام ‌شده است را به‌طور دقیق بررسی کنید تا مطمئن شوید که پوستتان به‌طور مطلوب بهبود می‌یابد.
  • اگرچه معمولاً باید قادر باشید فعالیت‌های روزمره را به‌سرعت از سر بگیرید، اما بهتر است از فردی بخواهید بعد از عمل، شما را به خانه برساند و اگر احساس ناراحتی می‌کنید نباید رانندگی کنید بنابراین این موضوع را در نظر داشته باشید.

نتایج لیزر لیپولیز

نتیجه حاصل از لیزر لیپولیز به این بستگی دارد که پزشک شما توأم با لیزر لیپولیز از ساکشن هم استفاده می‌کند یا خیر. در هر صورت می‌توانید نسبت به کاهش چشمگیر چربی‌ های موضع تحت جراحی امید داشته باشید و به سایز دلخواهتان برسید.

البته باید ٣ تا ۶ ماه به بدنتان فرصت بدهید تا طی یک روند طبیعی چربی‌ها را بسوزاند یا به صورت مایع دفع کند. اما یک تا دو ماه پس از انجام لیزر لیپولیز می‌توانید شاهد تغییراتی ملموس و قابل درک در اندام خود باشید. در مواردی که تلفیقی از لیزر لیپولیز و ساکشن بر روی بیمار پیاده می‌شود، نتایج عمل چشمگیرتر بوده و سریع‌تر جلوه گر می‌شوند. گرمای لیزر کمک می‌کند تا پوست شما سفت و محکم شود و بلافاصله متوجه جمع و جور شدن هیکلتان خواهید شد.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

مزایای لیزر لیپولیز

در روش لیپولیز با لیزر، از آنجا که در محل عمل تنها چند سوراخ کوچک ایجاد شده و انرژی لیزر از آن طریق به داخل بدن فرستاده می‌شود تا چربی‌ها را حذف کند؛ نیاز به پارگی وسیع و بخیه در محل عمل نداریم، بنابراین بهبودی بعد از عمل سریع‌تر بوده و احتیاج به استراحت طولانی‌مدت نیست و خطر عفونت و خونریزی کاهش پیدا می‌کند. درحقیقت تهاجمی نبودن این روش، مهم‌ترین مزیت لیزر لیپولیز است که آن را بر سایر روش‌ها ارجح می‌کند. البته پوست محل عمل ممکن است بین ۲ تا ۶ هفته حالت بی‌حسی داشته باشد و کبود باشد که به مرور برطرف می‌گردد. رعایت بعضی نکات بعد از عمل، مثل پوشیدن گن تا چند هفته برای موضع عمل و نوشیدن حداقل ۲ لیتر آب، ضروری است تا بهبودی سریع‌تر حاصل شده و ماندگاری و رسیدن به نتیجه دلخواه رخ دهد.

کبودی و تورم پوست در محل لیپولیز با لیزر بسیار کمتر از روش‌های دیگر است. از دیگر مزایای لیزر لیپولیز این است که در این روش به علت تحریک پوست و ترشح کلاژن در بدن پوست بعد از عمل دچار افتادگی نمی‌شود. در این روش نتایج عمل معمولاً یک هفته پس از جراحی کاملاً مشهود است؛ اما در روش‌های دیگر ممکن است دو تا چهار هفته طول بکشد تا شما به نتیجه مورد نظر برسید. احتمال سوختگی در لیپولیز با لیزر وجود ندارد، زیرا جراح به‌طور مرتب با دست خود موضع را لمس کرده و حرارت آن کنترل می‌شود.

ریسک‌ها و عوارض جانبی لیزر لیپولیز

لیزر لیپولیز یک روش درمانی سالم و کم خطر است که در مقایسه با روش‌ های جراحی نظیر لیپوساکشن عوارض جانبی کمتری دارد، با این حال بدون ریسک و خطر نخواهد بود. رایج‌ترین عارضه‌ای که ممکن است پس از لیزر لیپولیز بروز پیدا کند، کبودی، خون‌مردگی و ورم بدن است اما تمامی موارد مذکور موقتی و زودگذر بوده و پس از چند روز رفع می‌شوند. اگر همراه با لیزر لیپولیز، ساکشن هم کرده باشید، این عوارض شدیدتر خواهد شد.

با توجه به این که در لیزر لیپولیز زیر تیغ جراحی خواهید رفت، احتمال عفونت وجود دارد، پس حواستان باشد که پزشک برایتان آنتی‌ بیوتیک تجویز کند و در دوران مصرف آنتی‌ بیوتیک دور مشروبات الکلی را خط قرمز بکشید. برای کاهش دادن هر ریسکی، می‌بایست توصیه‌های پزشک را بعد از عمل آویزه گوش کرده و مو به‌ مو انجام دهید.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

پس از لیپولیز چه اتفاقی می‌افتد؟

اجازه ندهید تبلیغات بدون دوران نقاهت بودن لیزر لیپولیز شما را خام کرده و فریب دهند. درست است که میزان تهاجمی بودن لیزر لیپولیز در قیاس با روش‌های جراحی کمتر است و دوران نقاهت کوتاه‌تری را باید سپری کنید، اما هر‌چه باشد یک جراحی است و تا مدتی شما را از فعالیت‌های روزمره باز می‌دارد. بدنتان کبود شده و ورم می‌کند و تا یکی دو روز پس از عمل احساس درد و ناراحتی خواهید داشت. اما ۵ تا ١٠ روز بعد ورمتان می‌خوابد، با این وجود ٣ هفته زمان لازم است تا کبودی و خون‌مردگی بدنتان کامل التیام یابد.

معمولاً پس از لیزر لیپولیز می‌توانید روی پای خود بایستید اما در اثر داروهای بیهوشی و بی‌حسی، کمی گیج، خواب آلوده و کسل خواهید بود، پس بهتر است فردی همراهتان باشد تا شما را به منزل برساند. به علاوه شاید پزشکتان برای اجتناب از عفونت تا یکی دو روز برایتان آنتی‌ بیوتیک تجویز کند که در این صورت می‌بایست طبق دستورالعمل او پیش روید.

ممکن است مجبور شوید یک لباس تنگ به تن کنید تا به مجاری لنفاوی خود کمک کنید و دوران التیام و نقاهت خود را حتی‌المقدور کوتاه کنید. اغلب افراد یکی دو روز پس از لیزر لیپولیز می‌توانند فعالیت‌های روزمره خود را از سر بگیرند اما تا یکی دو هفته نباید فعالیت شدیدی داشته باشند. به علاوه تا چند ماه پس از عمل نباید فکر یک ماساژ محکم و قوی به سرشان بزند!

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

در طول جراحی لیزر لیپولیز چه اتفاقی می‌افتد؟

پزشک یا جراح شما بخش‌‌هایی را که می‌خواهید چربی‌زدایی کنید، علامت می‌زند تا در حین عمل از این خطوط به عنوان یک راهنما استفاده کند. در مرحله بعد با تزریق یک داروی بی‌حسی موضعی قسمت مورد نظر سِر می‌شود تا پزشک بتواند شکاف باریکی در بدنتان ایجاد کرده و از آن طریق به بخش‌های بی‌حس شده راه یابد. این شکاف نمایانگر نقطه‌ایست که می‌بایست لیزر (در قالب یک کانال یا لوله بسیار کوچک) وارد بدن شود. به‌ محض آنکه داروی بی‌حسی اثر کرد، پزشک لوله حاوی لیزر را به داخل بدن می‌فرستد و درمان را آغاز می‌کند.

در حین عمل هوشیار خواهید بود اما نباید چیز خاصی جز فشار و کشش در ناحیه تحت درمان حس کنید. برخی اوقات ممکن است گرمای لیزر حسی را در شما القا کند که گویی با یک نوار لاستیکی ضربه‌ای به شما زده‌اند. این حس را تجربه می‌کنید، چون داروی بی‌حسی به آن بخش‌ها نفوذ نکرده و در نتیجه به طور کامل سر نشده است و در صورت نیاز، پزشک می‌تواند دست از جراحی کشیده و داروی بی‌حسی بیشتری به شما تزریق کند. این عمل بین یک تا دو ساعت به طول می‌انجامد، بستگی به سایز و تعداد بخش‌هایی دارد که می‌خواهید از شر چربی‌هایش خلاص شوید.

در روش لیزر لیپولیز ابتدا اندام مورد نظر به صورت موضعی بی حس و سپس سوراخ های ۱ تا ۲ میلی متری روی پوست ایجاد می‌شود و یک فیبر نوری باریک وارد قسمت زیرین پوست می‌شود. لیزر از طریق این فیبر به بافت مورد نظر تابیده می‌شود. در اثر تابش اشعه لیزر، چربی ها به صورت نیمه مایع در آمده که پس از آن می‌تواند در بدن جذب یا با فشار از بدن خارج شود. به طور متوسط هر جلسه لیزر لیپولیز ۱ تا ۳ ساعت طول می‌کشد.

این روش در چاقی‌ های خفیف و موضعی کاربرد دارد و در این زمینه می‌تواند جایگزین عمل لیپوساکشن شود. در چاقی‌ های شدیدتر برای ازبین بردن لایه‌ های سطحی چربی از لیزر استفاده می‌شود، ولی ازبین بردن لایه‌ های عمیق چربی نیاز به انجام عمل ساکشن دارد. 

پزشک لیزر را در زیر پوست شما به حرکت در می‌آورد تا با کمک گرما، چربی بخش‌های مشکل ساز را ذوب کند. می‌توان چربی‌های آب شده را همچون لیپوساکشن مکید و از بدن خارج کرد یا به حال خود رها کردد تا بدن آنها را بسوزاند. ساکشن به پزشک اجازه می‌دهد تا چربی‌های بیشتری را از بدن شما خارج کند اما به همان نسبت میزان تهاجمی بودن این درمان را افزایش می‌دهد.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

هزینه لیزر لیپولیز

تعیین قیمت لیزر لیپولیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. از آنجا که این عمل زیبایی تحت پوشش بیمه نیست باید تمامی هزینه های آن را خودتان پرداخت کنید. همچنین هر پزشکی با توجه به علل خاصی قیمت گذاری های متفاوتی دارد. تعیین هزینه لیپولیز بسیار دشوار است. زیرا هزینه‌ لیزر هر ناحیه از بدن متفاوت است. نواحی مختلف بدن برای لیپولیز بر اساس سطح کرایو دسته بندی می‌شود و هر سطحی به صورت جداگانه در درون دستگاه وکیوم و فریزر قرار می‌گیرد.

قیمت لیپولیز هر یک از این سطح ها نیز به صورت جداگانه تعیین می‌شود. بنابراین ابتدا باید محل دقیق لیپولیز و مقدار چربی های جمع شده در آن ناحیه معین شود و بعد پزشک با تشخیص پزشکی خود هزینه دقیق لیزر لیپولیز آن ناحیه را مشخص کند. در تعیین هزینه لیزر لیپولیز موارد زیر مهم هستند.

  • وضعیت بیمار؛
  • ناحیه لیپولیز مثل ران، صورت، باسن و شکم قیمت متفاوتی دارند؛
  • مقدار چربی های اضافی که قرار است بیرون آورده شود؛
  • وسعت ناحیه درمان؛
  • تعداد جلسات درمانی؛
  • دستمزد جراح؛
  • هزینه های بیمارستان یا کلینیک.

اما هرگز نباید هزینه لیپولیز را معیار انتخاب پزشک قرار دهید. در انتخاب پزشک باید تخصص و تاییدیه های حرفه ای و میزان موفقیت آمیز بودن عمل های قبلی او را بسنجید.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

دستگاه لیزر لیپولیز

این نوع لیزر که توسط دستگاه لیزر لیپولیز انجام می‌شود، یک روش کم تهاجمی، مؤثر و بی‌خطر است که با استفاده از لیزر باعث ذوب و برداشت چربی های ناخواسته (مقاوم به ورزش و رژیم غذایی) در نواحی خاص از بدن می‌شود. علاوه بر برداشت چربی های ناخواسته، اثرات حرارتی دستگاه لیزر لیپولیز، باعث جمع شدن پوست شده و منجر به پوست صاف ترو سفت تر شده و باعث بهبود شکل گیری بدن می‌شود. 

اگر چه لیپوساکشن معمولا، روشی مؤثر است، اما تهاجمی است. ولی دستگاه لیزر لیپولیز  یک روش کم تهاجمی با دوره نقاهت کوتاه است. اکثر بیماران فعالیت های روزمره خود را از روز بعد از عمل می‌توانند شروع کنند هر چند توصیه می‌شود که به مدت چند روز از انجام فعالیت‌های سنگین مانند ورزش خودداری نمایند. 

به کمک دستگاه لیزر لیپولیز می توان چربی های نواحی مختلفی از بدن، شامل شکم، کمر (دستگیره های عاشقانه)، پشت (خط سوتین)، ران (داخلی و بیرونی)، باسن (کیسه های زین)، صورت (چانه و گونه)، زانو، بازوها (پشت بازو)، مچ پا و… را کاهش داد. 

در حالی که این لیزر، کمک شایانی به رفع چربی ها می‌کند، اما در صورتی که به برخی بیماری های خاص از قبیل دیابت، آنفولانزا، بیماری های عفونی شدید (هپاتیت، عفونت HIV و غیره)، مشکلات لخته شدن خون، هر گونه بیماری مزمن کبد و کلیه، رگ های واریسی و… مبتلا هستید، از انجام عمل لیپولیز توسط دستگاه لیزر لیپولیز، خودداری کنید.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

لیزر لیپولیز صورت

برای از بین بردن چربی‌ های موضعی صورت، مثل غبغب یا چربی‌ ها و افتادگی‌ های کنار چانه‌ نیز می‌توان از لیزر لیپولیز استفاده کرد؛ زیرا دقت عمل و ظرافت آن بالا است. البته شاید برخی از افراد تمایل داشته باشند، پس از انجام لیزر لیپولیز صورت، با انجام لیفت و یا سایر اعمال زیبایی، زیبایی خود را دوچندان کنند؛ اما این بدان معنا نیست که پس از انجام لیزر لیپولیز صورت، نیازمند استفاده از این اعمال زیبایی هستید. البته روش لیزر لیپولیز صورت را کمتر برای نواحی داخلی صورت استفاده می‌کنند. همچنین این روش سبب کاهش چربی می‌شود و نمی‌توان برای از بین بردن غضروف اضافه از آن استفاده کرد، به همین دلیل برای زیبایی بینی و سایر محل‌های این چنینی مناسب نیست.

لیزر لیپولیز شکم

لیزر لیپولیز و جراحی زیبایی شکم تفاوت های بسیاری زیادی دارند. در جراحی زیبایی شکم یا ابدومینوپلاستی برش در شکم ایجاد می‌شود اما در این روش هیچ برشی در پوست ایجاد نمی‌شود و هیچ جای زخمی باقی نمی‌ماند. لیزر لیپولیز شکم، به دلیل اینکه هیچ جای زخمی روی بدن باقی نمی‌گذارد، از رایج ترین و محبوب ترین راه های رفع چربی شکم است. 

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

تاثیر لیزر لیپولیز در لاغری

برای حذف چربی‌ ها و کاهش وزن و رسیدن به اندام ایده‌آل می‌توان از این نوع لیزر استفاده کرد. البته چون این لیزر دقت بالایی در خروج چربی‌ ها دارد، بیشتر در مناطقی که دارای چاقی موضعی هستید، استفاده می‌شود. به همین دلیل اغلب پیشنهاد می‌شود افراد برای لاغری با لیزر لیپولیز، تا حد امکان وزن خود را کاهش دهند و تنها برای از بین بردن چربی در بخش های باقی مانده، از این لیزر استفاده کنند. 

تاثیر لیزر لیپولیز برای لاغری بسیار بالاست. کبودی و تورم پوست در محل لیپولیز با لیزر بسیار کمتر از روش‌های دیگر است. تاثیر لیزر لیپولیز برای لاغری، به حدی بالاست که شما با انجام یک مرحله لیپولیز، آن را حس می‌کنید‌. 

ماندگاری لیزر لیپولیز چقدر است؟

انجام هرگونه عمل جراحی و حتی لیزر لیپولیز که سبب کاهش سریع چربی‌ ها و یا کاهش وزن سریع می‌شود، به مراقبت پس از عمل نیاز دارد؛ زیرا بدن ما پیوسته در حال ساخت و ذخیره چربی است و ماندگاری لیزر لیپولیز هم بستگی به مراقبت و همچنین تغییر برخی از رفتارها دارد. در عمل حذف چربی به وسیله لیزر چنانچه سبک زندگی خود را تغییر ندهید، ممکن است مدتی بعد از عمل دوباره بافت چربی شما به ذخیره کردن چربی‌های جدید اقدام کند. بنابراین با انجام تمرینات ورزشی منظم و حفظ رژیم مناسب غذایی، می‌توانید از تجمع مجدد چربی جلوگیری کنید.

چنانچه لیزر لیپولیز انجام داده‌اید و نگران بازگشت به وزن قبلی خود هستید؛ بهتر است پیش از آنکه دیر شود و نیازمند انجام مجدد هرگونه عمل جراحی یا لیزر لیپولیز باشید، سبک زندگی خود را تغییر دهید و از یک رژیم غذایی اصولی و سالم در کنار تحرک کافی استفاده کنید. برای تحقق این شرایط، نیازمند استفاده از رژیم‌های غذایی یک مشاور تغذیه حرفه‌ای هستید.

هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

بعد از انجام لیزر لیپولیز چگونه سریع تر بهبود یابیم؟

حال که عمل لیپولیز را انجام داده اید باید نکاتی را رعایت کنید تا به عوارض احتمالی لیپولیز دچار نشوید. عوارضی لیزر لیپولیز بسیار کم است اما در صورت رعایت نکردن مواردی که به آنها اشاره خواهیم کرد و همچنین توجه نکردن به توصیه های پزشک احتمال بروز آنها افزایش می‌یابد. از مواردی که رعایت آنها اهمیت دارد می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • سیگار کشیدن تا چند هفته بعد از لیپولیز ممنوع است.
  • پاسمان هایی که انجام شده را مرتب تعویض کنیید؛ این کار باعث می‌شود خطر عفونت کاهش یابد. خون آبه خارج شده چند روز اول زیاد است اما به مرور کاهش می‌یابد. میزان خون آبه به میزان چربی خارج شده نیز بستگی دارد.
  • در روزهای اول می‌توانید زیر دوش آب گرم به آرامی محل عمل شده ماساژ دهید تا خون آبه ها خارج شود.
  • بهتر است تا زمان بهبودی کامل در وان ننشینید و همچنین استخر نروید.
  • حتما پزشک برای شما داروهایی تجویز می‌کند که مهمترین آنها آنتی بیوتیک است. سعی کنید داروها را به موقع و سر ساعت مصرف کنید تا دچار عفونت و عوارض ناشی از عدم رعایت بهداشت نشوید.
  • پزشکان توصیه می‌کنند بعد از انجام لیپولیز تا یک ماه ۲۴ ساعته بعد از آن نیز در زمان خواب از گن استفاده کنید. سایز گن اهمیت زیادی دارد گن گشاد کارایی ندارد و گن تنگ نیز ممکن است زخم ها را اذیت کند.
هرآنچه باید درباره لیزر لیپولیز، مزایا، معایب و چگونگی انجام آن بدانید

تفاوت لیپولیز با دیگر عمل های لاغری

از آنجایی که به تازگی عمل های زیبایی که در آنها لاغری موضعی انجام می‌گیرد، مورد توجه افراد بیشتری قرار گرفته است سعی داریم تا  تفاوت انواع آنها را برای شما شرح دهیم تا بتوانید با دید باز، بهترین انتخاب را داشته باشید.

تفاوت لیزر لیپولیز با ابدومینوپلاستی

همانطور که می‌دانید در ابدومینوپلاستی چربی های زیرپوستی به همراه پوست شل و آویزان به صورت یک جا از بدن خارج می‌شود. این در حالی است که در لیپولیز لیزر چربی ها را از آب نموده و به کمک لوله ها از بدن خارج می‌شود. البته بد نیست بدانید ابدومینوپلاستی برای افرادی با bmi بالای ۳۰ مناسب است و حال آنکه لیپولیز برای افرادی با bmi پایین تر از ۳۰ مناسب است. در ضمن ابدومینوپلاستی روشی کاملا تهاجمی است و در آن فرد دوران نقاهت طولانی مدتی را تجربه می‌کند ولی لیپولیز روشی غیر‌تهاجمی است و بعد از چند روز فرد به زندگی عادی خود باز خواهد گشت.

تفاوت لیپولیز با لیپوماتیک

در روش لیپوماتیک از امواج اینفراسونیک برای آبکی کردن چربی ها استفاده می‌شود و چربی‌های خارج شده دوباره قابل استفاده هستند. این چربی ها را به شکل ژل به نقاطی از بدن که نیاز دارد تزریق می‌کنند. اما در لیپولیز چربی های خارج شده مجددا قابل استفاده نیست. لیپولیز مانند لیپوماتیک عوارض کمی دارد. البته در لیپوماتیک به سه روش مختلف چربی ها را برای خارج شدن از بدن آماده می‌کنند.

تفاوت لیپولیز با لیپوساکشن

لیپوساکشن را به عنوان قدیمی ترین روش از بین بردن چاقی می‌شناسیم. در این روش با تزریق نوعی مایع به چربی ها آنها تخریب نموده و از بدن خارج می‌کنند. امروزه با کمک روش هایی مانند لیپولیز ، لیپوماتیک ، آبدومینوپلاستی به شکلی چربی ها از بین می‌روند که زیبایی بسیار بیشتری برای فرد داشته باشد. امروزه لیپوساکشن آخرین انتخاب برای از بین بردن چربی هاست.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود