هشدار اسپویل: در ادامه این مطلب بخش هایی از داستان اپیزودهای اول تا سوم سریال The Last Of Us فاش خواهد شد.
اپیزود سوم سریال آخرین بازمانده از ما یا The Last of Us جزییات بیشتری در مورد اینکه چطور قارچ کوردیسپس در سراسر جهان شایع شده ارائه می کند، و این موضوع را با مفهومی مرتبط می کند که در بازی اورجینال مطرح شده بود. در حالی که اپیزودهای اول و دوم The Last of Us وفاداری زیادی به نسخه بازی اورجینال داشت، تفاوت های عمده ای نیز در مورد منشأ و چگونگی شیوع قارچی که بشریت را از بین برده وجود دارد. در سکانس اول اپیزود اول سریال آخرین بازمانده از ما می بینیم که جان هانا از ارتباط این شیوع با گرمایش جهانی می گوید که در نسخه گیم به آن اشاره نشده بود.
این موضوع در اپیزود دوم نیز ادامه یافت. سکانس ابتدایی اپیزود دوم The Last of Us در جاکارتا روایت می شود و بدین ترتیب منشأ قارچ کوردیسپس به اندونزی و آسیا منتقل می شود که با آمریکای جنوبی تفاوت بسیاری دارد و هدف از این موضوع، همراهی منطقی تر و علمی تر با زیستگاه واقعی قارچ هاست. در حالی که اپیزود سوم The Last of Us اولین اپیزودی است که در آن فلش بکی مرتبط با منشأ بیماری کوردیسپس را نمی بینیم، دیالوگ های بین جوئل و الی جزییات بیشتری را فاش می کند که داستان نسخه سریالی را با نسخه بازی نشان می دهد.
قارچ کوردیسپس چطور از طریق آرد در سراسر جهان پراکنده شده است
توضیحی که جوئل در اپیزود سوم سریال در مورد علت و نحوه شیوع این قارچ ارائه می کند در ارتباط با مفهومی است که در نسخه بازی The Last of Us مطرح شد. جوئل می گوید که کوردیسپس جهش پیدا کرده و بدین ترتیب ماجرا را به صحبت های شخصیت جان هانا در اپیزود اول سریال مرتبط می کند. کوردیسپس در ادامه منابع غذایی مانند آرد یا شکر را در سراسر جهان آلوده کرده که در ادامه از طریق غذاهایی که از این دانه های آلوده تهیه شده بود منتشر شد. اقلام خوراکی معمولی مانند نان و غلات نیز این قارچ را حمل می کردند و در صورتی که مقدار کافی از این غذاهای آلوده مصرف می شد، افراد به بیماری زامبی کننده مبتلا می شدند.
جوئل همچنین جزییاتی را در مورد روز اول شیوع این قارچ در آمریکا که در اپیزود اول شاهدش بودیم فاش می کند. بر اساس آن چیزی که تاکنون در سه اپیزود اول سریال The Last of Us فاش شده، این قارچ به سرعت شیوع پیدا می کند وقتی که وارد بدن میزبان انسانی اش می شود. غذاهایی که در روز پنجشنبه ۲۵اُم و جمعه ۲۶اُم سپتامبر مصرف می شوند باعث شده اند که میزبانان مبتلا شروع به انتقال ویروس در شب ۲۶اُم کنند که در سکانس ابتدایی سریال شاهد آن بودیم. جوئل می گوید که تا دوشنبه هفته بعد، همه چیز از بین رفته و جهان در ویرانی فرو رفت.
شباهت ها و تفاوت های شیوع بیماری در اپیزود سوم The Last of Us با نسخه بازی اورجینال
این توضیحاتی که در مورد منشأ و چگونگی شیوع قارچی زامبی کننده در سریال The Last of Us داده شد تفاوت هایی با نسخه گیمینگ دارد و البته شباهت هایی هم دارند. در مورد تفاوت ها، ایده دانه ها و غلات آلوده که در جاکارتا، اندونزی بزرگ ترین تفاوت نسبت به منشأ بیماری در نسخه بازی است. روزنامه ای که در بازی اورجینال در خانه جوئل دیده می شود می گوید که دانه های خوراکی از آمریکای جنوبی آمده اند و پس از شیوع بیماری، به مبدأ بازگردانده می شوند. تغییر منشأ به اندونزی و همچنین نقش گرمایش جهانی در جهش این قارچ، بزرگ ترین تفاوت های آلودگی به کوردیسپس در نسخه سریالی است.
در مورد شباهت ها هم انتقال آلودگی از طریق مواد خوراکی در سراسر جهان تقریباً همان چیزی است که در نسخه بازی نیز می بینیم. در روزنامه ای که در نسخه بازی می بینیم، فاش می شود که دانه های آلوده این قارچ بیماری زا را در خود داشته اند که عمدتاً در مناطقی در آمریکای مرکزی و آمریکای شمالی شیوع پیدا می کنند اما قارچ کوردیسپس در دیگر نقاط جهان نیز یافت می شود. همانطور که جوئل در اپیزود سوم سریال آخرین بازمانده از ما می گوید، این مفهوم یکسان نگه داشته شد اما لوکیشن آن تغییر یافت.
بدون نظر