ساخت ژنراتور هایپرسونیکی که می تواند نیروی سلاح های قدرتمند آینده را تامین کند

ساخت ژنراتور هایپرسونیکی که می تواند نیروی سلاح های قدرتمند آینده را تامین کند

محققان چینی می گویند که انفجاری ترسناک درون یک تونل شوک می تواند بنزین داغ را به قدرتمندترین ژنراتور هایپرسونیکی که ارتشی تاکنون دیده تبدیل نمایند، که توان کافی برای شارژ لیزرها، توپ های ریلی، سلاح های مایکروویو و دیگر سلاح ها را دارد. بر اساس گزارش روزنامه ساوث چاینا مورنینگ پست، یک مقاله جدید منتشر شده در مجله Chinese Journal of Theoretical and Applied Mechanics شرح می دهد که چطور یک ژنراتور هایپرسونیک می تواند انفجاری داخل یک تونل شوک را به جریان الکتریسیته کافی برای تامین نیروی سلاح های هایپرسونیک در آینده تبدیل نماید.

سلاح لیزری؛ برگ برنده آمریکا در برابر چین علیرغم عقب ماندن در تکنولوژی هایپرسونیک

ژنراتور هایپرسونیک

دانشمندان چینی توانسته اند از انفجاری کنترل شده برای تبدیل کردن بنزین داغ به پلاسمایی مملو از یون های پرشتاب استفاده کنند که به نوبه خود به جریان الکتریسیته تبدیل می شود. در شرایطی که امواج شوک باعث افزایش سرعت گاز آرگون فشرده شده به سرعتی ۱۴ برابر سرعت صوت می شوند، پلاسما مملو از یون شارژ شده در ادامه از ژنراتورهای مغناطیسی هیدرودینامیکی عبور داده می شود تا یک جریان الکتریکی تا ۲۱۲ کیلو وات را تولید نماید و این کار تنها با مصرف ۰.۲۶ گالن بنزین انجام می شود (هر گالن معادل ۳.۸ لیتر است). این مقدار نیرو برای تولید مقداری انرژی کافی است که نمونه آن کمتر دیده شده است.

ژنراتور هایپرسونیک

HACM؛ اولین موشک کروز تهاجمی هایپرسونیک جهان با سرعتی ۲۰ برابر سرعت صوت

در مقاله دانشمندان چینی نوشته شده است: «اگر ظرفیت و کارآیی بالایی داشتهب اشد، نیازی به محفظه های نگهداری انرژی میانجی نیست. انرژی را می توان مستقیماً به کار گرفت، بدون اینکه نیاز به سوییچ با قدرت بالا باشد. و دستگاه می تواند به سرعت روشن شود». همچنین این ژنراتور هیچ قطعه چرخنده ای ندارد که کارآیی و سادگی استفاده از آن را افزایش می دهد.

در شرایطی که برخی از بزرگ ترین سلاح های جهان در مسیر تولید قرار داشته و این سلاح ها به انرژی های بزرگی در قالب گیگاوات برای تامین نیرو نیاز دارند، این محققان می گویند که می توانند این انرژی ها را با ۱۷۷ فوت مکعب پلاسمای هایپرسونیک تولید کنند.

ژنراتور هایپرسونیک

البته چین هنوز آماده نیست که این سیستم جدید را به کار گیرد. موانع لجستیکی متعددی بر سر راه چگونگی انتقال دادن دستگاهی وجود دارد که به انفجار کنترل شده نیاز دارد و اینکه در هنگام حرکت چطور سوخت مورد نیاز برای شارژ دوم را به کار گرفت.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۲ نظر

ورود

  • چین قدرته بهمن ۲۲, ۱۴۰۱

    چین قدرت ایندس
    ایندفعه تو جای درست تاریخ واستیم و مثل سابق غربی یا شرقی نباشیم. بتونیم جای خودمون یعنی وسط تاریخ و وسط شرق و غرب واستیم.
    قدرت از جمعیت میاد. اگه با کشورایی مثل ترکیه پاکستان کشورهای عربی مقایسه کنیم، باید الان ۱۲۰ میلیون جمعیت کشور بود. ولی به زور ۸۶ میلیون میشه.

  • ممد بهمن ۲۳, ۱۴۰۱

    با اون صدای بالا .نمیگن موجودات زنده آسیب میبینند