ایالات متحده از طرح خود برای موشک هایپرسونیک «قاتل ناو هواپیمابر»ش رونمایی کرده که قرار است رقیبی برای سلاح های مشابه روسیه و چین باشد. هر دو رقیب ایالات متحده در این زمینه، موشک های هایپرسونیکی دارند که در خدمت هستند، موشک هایی با سرعت ۱۲ برابر سرعت صوت، اما جاه طلبی های پنتاگون در این زمینه، خبر از پیوستن ایالات متحده به این رقابت تسلیحاتی می دهد. موشک هایپرسونیک آینده ایالات متحده سرعتی بیش از ۵ ماخ داشته و برد آن به ۱,۹۰۰ مایل (بیش از ۳,۰۰۰ کیلومتر) می رسد.
نیروی دریایی ایالات متحده می گوید که می خواهد موشک هایپرسونیک هواپرتاب تهاجمی نبرد سطحی خود با نام اختصاری HALO را تا سال ۲۰۲۸ وارد سرویس کند. این موشک ضد کشتی به ایالات متحده امکان خواهد داد تا ناوگان جدید ناوهای هواپیمابر چین را هدف قرار دهد. این تحرک جدید پنتاگون پاسخی به زرادخانه بزرگ موشک های هایپرسونیک چین موسوم به «قاتلان ناوهای هواپیمابر» است که هدف آن ها از بین بردن قدرت نیروی دریایی ایالات متحده و حمله به دارایی ها و مراکز نظامی آمریکا در اقیانوس آرام است.
جدیدترین موشک هایپرسونیک چین DF-17 نام داشت که در ژانویه اخیر به طول کامل عملیاتی شد. بر اساس اطلاعات منابع نظامی آمریکا، این موشک قدرت مانور خارق العاده ای داشته و می تواند با مانورهایش از دست سیستم های راداری و دفاع هوایی فرار کند. کارشناسان مدت هاست هشدار می دهند که چین می تواند با موشک های مافوق صوت «شکست ناپذیر» خود پایگاه های آمریکایی از کالیفرنیا تا ژاپن را هدف قرار دهد.
علاوه بر رقابت با موشک های هایپرسونیک چینی، HALO به ایالات متحده امکان می دهد که رقیبی برای موشک Kinzhal روسی داشته باشد که به معنای خنجر بوده و روسیه مدعی شد که توقف ناپذیر است. این موشک در جنگ اوکراین به کار گرفته شده و ویدیویی از لحظه برخورد یکی از آن ها با یک انبار مهمات منتشر شده است.
دو کمپانی دفاعی لاکهید مارتین و ریتون در حال توسعه نمونه های اولیه خود از موشک های هایپرسونیک هستند که به ایالات متحده امکان می دهد در این زمینه با چین و روسیه رقابت کند. HALO یکی از چندین موشک هایپرسونیک جدیدی است که پنتاگون در حال حاضر مشغول توسعه آن هاست. نیروی هوایی نیز دو برنامه مافوق صوت مجزا را پیگیری می کند که یک موشک کروز تهاجمی مافوق صوت و یک سلاح هواپرتاب واکنش سریع هستند. در این میان، نیروی زمینی ارتش ایالات متحده نیز نسخه زمین پرتاب خاص خود از موشک موسوم به Conventional Prompt Strike را استفاده می کند که از تکنولوژی مشابهی سود می برد.
صلاح های امریکا اسباب بازی بیش نیستند به یاری خداوند امریکا را در هم خواهیم کوبید
صد البته
بهترین سلاح ها رو روسیه داره
فقط هنوز رو نکرده.
همین اسباب بازی ها میتونند دنیا رو و شما ها رو در هم بکوبند
هیچ وقت اسباب بازی هارو دست کم نگیر???
حتی طالبان را هم نتوانست بکوبد
پروپاگاندا یعنی همین!
همش حرفه که فلان چیز رو توی ۲۰۲۸ میسازیم درحالی که چین همین الان هم کروز هایپرسونیک داره تازه تا ۲۰۲۸ معلوم نیست چقدر سلاح ها و پدافندا پیشرفت کرده?
تا ۲۰۲۸ انشالا عرازشه هم محو خواهند شد و مردم ایران نفس راحتی خواهند کشید???
برو عرق و آبجوت رو کوفت کن ان شاء الله تا ۲۰۳۵ رژیم صهیونیستی به کل نابود شده است
ایران زودتر از امریکا به موشک هایپرسونیک رسید
این یعنی قدرت نظامی ایران پیشرفته تر از امریکاس
اگه غرب گداها بفهمن
آی اششک کنترل از راه دور ایرانی.همین مزخرف گوییهاتون هشت سال …عراق ضعیف رو بر سر این خراب شده کوفت.شاید اینبار …یکبارتون کنه و تمام؛ان شاالله
به امید الله؛ترکیه بزودی بمب هایپرسونیک هوا پرتاب خود به اسم Kılınc رو آماده و تولید خواهد کرد با پیمایش ۱۵۰۰ کیلومتر در برهه ی اول و سرعت بالای ۸ ماخ و ویژگیهای خاص که ….دشمنان بلرزه.اسرائیل هم که میدونید چی داره…💪👍