ویدیویی از شهرام جزایری اختلاسگر معروف، این روزها در فضای مجازی منتشر شده است که او را در حال سیخ زدن کباب و در حال رقصیدن نشان می دهد. در دسترس بودن تلفن همراه هوشمند برای ضبط و ارسال این ویدیو بیشتر از خوردن کباب در حبس، سوال برانگیز شده است.
شهرام جزایری در سال ۸۱ در جریان بزرگترین و جنجالیترین پرونده فساد اقتصادی ایران بازداشت شد از جمله اتهامات این فرد میتوان به تحصیل مال از طریق نامشروع، پرداخت رشوه به دفعات و به افراد مختلف، معافیت از سربازی به صورت متقلبانه، اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی، تصرف غیرمجاز در اموال و وجوه توقیف شده، فرار از زندان و خروج غیرمجاز از کشور اشاره کرد.
یک فعال رسانه ای در خصوص انتشار این ویدیو نوشته است: «تهیه گوشت و تهیه غذای شخصی در زندانها منجمله تیپ ۵ زندان تهران بزرگ توسط زندانیان از فروشگاه و یا رستورانهای موجود که توسط بنیاد تعاون زندان ها و یا خود زندانیان تهیه می شود، موضوع عجیبی نیست و نمی توان زندانی را برای تهیه غذای شخصی، فردی یا جمعی اگر این امکان برای همه زندانیان میسر است نکوهش نمود. اما آنچه مهم و عجیب است وجود تلفن همراه هوشمند و تصویر برداری از این صحنه و ارسال به خارج از زندان است که جای تامل دارد».
بیوگرافی شهرام جزایری
شهرام جزایری در سال ۱۳۵۱ از پدری اهوازی و مادری تهرانی در تهران به دنیا آمد. وی در دوران کودکی ابتدا ساکن اهواز و پس از آن در سال ۱۳۶۰ به تنکابن نقل مکان کرد. تحصیلات شهرام جزایری در رشته دندانپزشکی بوده است. در سال ۱۳۷۰ برای تحصیل در مقطع دکترای حرفهای در رشته دندانپزشکی به دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفت.
شهرام جزایری تا کنون که مجرد است سه بار ازدواج کرده و تقریبا از هر ازدواجی یک فرزند دارد.
او در دوران دانشجویی در کنار تحصیل به تولید، بستهبندی و صادرات خرما و مرکبات مشغول شده است و مدعی است که از سال ۷۵ با بیش از ۵۰ شرکت اقتصادی در صنایع مختلف از جمله نیروگاه برق و صنایع آلومینیوم، اقدام به برگزاری نمایشگاه فروش کالا در آفریقا کرد.
دستگیری شهرام جزایری
شهرام جزایری در حالی که در اوج خود بود در سال ۹۷ و در مردادماه هنگامی که داخل یک کانتینر عدس پنهان شده بود و خود را یک تبعه افغانستانی معرفی کرده بود دستگیر شد هر چند که وکیل او این ماجرا را تکذیب کرد. جزایری ابتدا به ۲۷ سال حبس محکوم شد. دیوان عالی این حکم را به ۱۳ سال کاهش داد.
او به مانورهای متقلبانه در تجارت، پرداخت رشوه، جعل اسناد، تبانی در معاملات، اغوای مسئولان بانک ها، ایجاد رکود در امر صادرات و … محکوم شد.
بدون نظر