صفحه نمایش تلویزیون چه انواعی دارد؟

صفحه نمایش تلویزیون چه انواعی دارد؟

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

در این مقاله از سایت پاراسرویس قصد داریم شما عزیزان را با انواع صفحه‌های نمایشگر تلویزیون بیشتر آشنا کنیم. برای اطلاع از انواع صفحه نمایشگرهای موجود ما را در ادامه مقاله همراهی کنید.

همچنین توجه داشته باشید که صفحه نمایشگرهای موجود همگی از حساسیت بالایی برخوردارند و باید حتما از آن‌ها به خوبی در برابر آسیب‌های احتمالی مراقبت کنید، اما گر تلویزیون شما شما دچار آسیبی شده است، ما پیشنهاد می‌کنیم از خدمات مجموعه پاراسرویس استفاده کنید. این مجموعه یکی از نمایندگی‌های تعمیرات تلویزیون در مشهد است که می‌توانید با خیال راحت از خدمات آن‌ها مانند تعمیر تلویزیون، تعویض صفحه تلویزیون و سایر خدمات موجود بهره ببرید.

صفحه نمایش LED

یکی از انواع صفحه‌های نمایش که امروزه در اغلب خانه‌ها نقش مهمی ایفا می کند، صفحه نمایش‌های LED هستند. البته بهتر است بدانید که صفحه نمایش‌های LED همان صفحه نمایش‌های LCD هستند. فرق آن‌ها این است که در تلویزیون‌های ال ای دی از لامپ‌های کوچک LED برای نوردهی استفاده می‌شود و در سراسر پنل این نوع لامپ‌ها وجود دارند و بعد از عبور نور از فیلترهای رنگی تصویر در آن‌ها ایجاد می‌شود. می‌توان گفت تفاوت اصلی که بین تلویزیون‌های LED و LCD وجود دارد آن است که استفاده از لامپ‌های ال ای دی در تلویزیون‌های LED به جای نور فلورسنت است.

همانطور که گفتیم باید خیلی از این صفحه نمایشگرها مراقبت کنید که آسیب نبینند، اما اگر تلویزیون شما دچار آسیبی شده است ما پیشنهاد می‌کنیم اگر در شهر مشهد ساکن هستید از نیروهای مجموعه پاراسرویس کمک بگیرید. در این مجموعه تعمیر تلویزیون‌ها در انواع برندها مانند سونی، سامسونگ، تی سی ال، ال جی و غیره انجام می‌شود.

صفحه نمایش LCD

یکی از اصلی‌ترین پنل‌هایی که نه تنها در تلویزیون‌ها بلکه در دستگاه‌های مختلف دیگر هم شاهد کارگذاری آن هستیم صفحه LCD است. این واژه مخفف شده‌‎ی کلمه Liquid Crystal Display است و به معنای صفحه نمایش کریستال مایع است.

در واقع در نمایشگرهای LCD چیزی که باعث فعال شدن کریستال‌های مایع می‌شود الکتریسیته است و با چرخش این کریستال‌ها نور عبور کرده و رنگ‌های مختلف در صفحه نمایش LCD  ایجاد می‌شوند.

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که باعث شد این نوع از صفحه نمایش‌ها دیگر مورد استفاده نباشند، این بود که توانایی نمایش درست رنگ مشکی را نداشتند و همین موضوع باعث شده بود که کاربران نتوانند عمق رنگ مشکی را به درستی درک کنند.

در این مقاله از سایت پاراسرویس قصد داریم شما عزیزان را با انواع صفحه‌های نمایشگر تلویزیون بیشتر آشنا کنیم.

صفحه نمایش QLED

یکی از جدیدترین انواع صفحه‌های نمایش، صفحه نمایش‌های QLED هستند. این نوع پنل‌ها براساس تکنولوژی کوانتوم دات است. کوانتوم دات در واقع نوعی ساختار مولکولی است که در ابعاد بسیار کوچک در حد نانو از سیلیکون‌های نیمه رسانا تولید می‌شوند. بازتاب نور این ذرات بسیار بالا و دقیق بوده و همین باعث می‌شود که این نوع از صفحه‌های نمایش بتوانند کیفیت تصویر بالایی را برای کاربر به نمایش بگذارند. یکی دیگر از ویژگی‌های این پنل  دقت رنگ بالا و همچنین کنتراست بسیار بالای آن است.

صفحه نمایش Super AMOLED

با وجود اینکه تمام تلویزیون‌های امولد دارای مزایا زیادی هستند، اما یکی از مشکلات بزرگی که دارند کاهش دید در نور زیاد است. برای رفع این مشکل سامسونگ تصمیم گرفت که نسل جدیدی از این نوع صفحه نمایش‌ها را روانه بازار مصرف کند. این نسل جدید Super AMOLED نام دارد. پنل‌های این نوع صفحه نمایش به علت اینکه بین لایه‌های تشکیل دهنده آن‌ها فاصله‌ی کمی وجود دارد، به همین خاطر مشکل کاهش دید در نور زیاد را در پنل امولد برطرف می‌کند.

صفحه نمایش OLED

برخ از افراد تصور دارند که صفحه نمایش‌های OLED در اصل صفحه نمایش پیشرفته‌ای از پنل LED است ولی این تصور درست نیست. پنل OLED مخفف کلمه Organic Light Emitting Diod است، به معنای دیود ارگانیک گسیل دهنده نور، این بدان معناست که نور در این پنل برخلاف پنل LCD توسط هر پیکسل به صورت جداگانه‌ای تولید می‌شود.

همین باعث می‌شود که در شرایط نوری زیاد پنل OLED موجب افزایش دید کاربر شود. در این نوع از پنل‌ها، لایه‌ای از مواد ارگانیک وجود دارد که این مواد در اصل بین دیودها قرار داشته و موجب تشکیل شبکه‌ای منفعل می‌شوند.

در این مقاله از سایت پاراسرویس قصد داریم شما عزیزان را با انواع صفحه‌های نمایشگر تلویزیون بیشتر آشنا کنیم.

صفحه نمایش AMOLED

یکی دیگر از حرفه‌ای‌ترین نسل‌های صفحه نمایش، صفحه نمایش‌های AMOLED هستند. در اصل می‌توان گفت که این صفحه نمایش‌ها نسخه بهبود یافته صفحه نمایش‌های OLED هستند. به همین علت نسبت به پنل‌های OLED پیشرفت‌های بسیاری در آن مشاهده می‌شود و برتری‌های زیادی هم دارند. علت اینکه تصاویر با کیفیت بسیار بالایی در این پنل به نمایش گذاشته می‌شود آن است که، در پنل آن شبکه فعالی از پیکسل‌ها وجود دارد که حداقل از دو لایه نازک ترانزیستور تشکیل شده‌اند.

البته که کیفیت تصویر بالای این پنل‌ها تنها ویژگی‌ای نیست که این پنل‌ها دارند و یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع از صفحه‌های نمایش، آن است که نسبت به سایر تلویزیون‌های موجود در بازار کم مصرف‌تر هستند. به همین علت کاربرانی که تصمیم به خرید تلویزیون‌های AMOLED می‌گیرند، در اصل با یک تیر دو نشان می‌زنند. بدین صورت که هم تلویزیونی خریداری کرده‌اند که تصاویر بسیار با کیفیتی را به نمایش می‌گذارد و هم مصرف انرژی کمی دارد.

صفحه نمایش پلاسما

پلاسما یکی از قدیمی‌ترین صفحه نمایش‌ها به شمار می‌رود که در این نوع پنل برای نمایش از پیکسل‌هایی استفاده شده است که دارای گازهای یونیزه یا پلاسما هستند. نکته‌ای که درباره این نوع از پنل‌ها وجود دارد آن است که نسبت به پنل‌های LCD پرنورتر هستند و حتی عمق رنگ مشکی در آن‌ها بیشتر است.

جمع بندی

در این مقاله از سایت پاراسرویس تلاش کردیم که انواع صفحه نمایش‌ها را برای شما معرفی کنیم و اطلاعاتی از هرکدام در اختیار شما بگذاریم. اگر قصد خرید تلویزیون دارید باید حتما انواع صفحه نمایش‌هایی را که بیان کردیم را با جزئیات بیشتر بررسی کنید. همچنین با توجه به بودجه‌ای که دارید این بررسی را انجام دهید. حواستان باشد که حتما از فروشگاه‌های معتبر خرید خود را انجام دهید تا از این جهت خرید مطمئن‌‎تری هم داشته باشید.

بدون نظر

ورود