جرج آر.آر. مارتین برای نوشتن از یک نرم افزار DOS قدیمی ۳۶ ساله استفاده می کند + ویدیو

جرج آر.آر. مارتین برای نوشتن از یک نرم افزار DOS قدیمی ۳۶ ساله استفاده می کند + ویدیو

ذهنی را تصور کنید که داستان پیچیده بازی تاج و تخت از آن بیرون می‌آید؛ شاید پیش از این جرج آر.آر. مارتین را تجسم می کردید که در مقابل یک لپ‌تاپ مدرن با جدیدترین نرم‌افزارهای پردازشگر متن نشسته است، اما باید آن تصویر رو پاک کنید! مارتین، استاد ادبیات فانتزی، از ابزارهای نوشتاری مدرن استفاده نمی کند. در عوض، او از فناوری ای برای نوشتن استفاده می کند که امروزه ممکن است بسیاری آن را خیلی قدیمی بدانند؛ مارتین برای نوشتن کتاب هایش از نرم افزار WordStar 4.0 قدیمی ۳۶ ساله استفاده می کند.

جرج آر.آر. مارتین کتاب های خود را با سیستم DOS می نویسد

WordStar، یک نرم افزار پردازشگر متن مبتنی بر DOS است که در دهه ۱۹۸۰، بر صحنه ابزارهای نوشتن دیجیتالی وارد شد و نسخه ۴.۰ آن که در سال ۱۹۸۷ راه اندازی شد، آخرین نسخه بود. قبل از ورود ویندوز، WordStar استانداردهایی را برای پردازش کلمه تعیین کرد.

جرج آر.آر. مارتین کتاب های خود را با سیستم DOS می نویسد

جرج آر.آر. مارتین، همچنان به این ابزار قدیمی برای نوشتن وفادار است. این نرم افزار بدون زواید، محیطی بدون حواس پرتی برای نوشتن به او ارائه می دهد که منجر به خلق داستان های پیچیده و روایت های جذاب می شود.

چرا جرج آر.آر. مارتین برای نوشتن از DOS Wordstar استفاده می کند؟

جرج آر.آر. مارتین کتاب های خود را با سیستم DOS می نویسد

در مصاحبه ای با کانن اوبراین در سال ۲۰۱۴، جرج آر.آر. مارتین در مورد انتخاب خود برای استفاده از Wordstar 4.0 صحبت کرد: «من یک سلاح مخفی دارم. من در واقع دو تا کامپیوتر دارم. کامپیوتری دارم که با آن با اینترنت کار می کنم و ایمیلم هایم را چک می کنم و مالیاتم را پرداخت می کنم. و یک کامپیوتر هم برای نوشتن دارم، که یک دستگاه DOS است که به اینترنت متصل نیست».

کونان با تعجب می پرسد: «یک دستگاه DOS»
مارتین در جواب می گوید: «بله، DOS را یادتان هست؟ من از WordStar 4.0 به عنوان سیستم پردازشگر متن استفاده می کنم.»

جرج آر.آر. مارتین کتاب های خود را با سیستم DOS می نویسد

کونان به شوخی می گوید: «این کامپیوتر را از چوب ساخته ای؟ آن را کنده کاری کرده ای؟ من کنجکاو شدم که بدانم چرا تصمیم گرفتید از این برنامه قدیمی استفاده کنید».

مارتین در جواب این سوال کونان می گوید: «خب، من واقعا آن را دوست دارم. منظورم این است که هر کاری را که من می‌خواهم یک برنامه پردازش کلمه انجام دهد، انجام می‌دهد و هیچ کار اضافه دیگری انجام نمی‌دهد. من هیچ کمکی نمی خواهم. می دانید، من از برخی از این سیستم های مدرن متنفرم که در آنها یک حرف کوچک تایپ می کنید و به حرف بزرگ تبدیل می شود. من حرف بزرگ نمیخواهم اگر حرف بزرگ می‌خواستم، آن را تایپ می‌کردم.»

پس از آن، کونان اشاره کرد احتمالا مارتین از چک کردن املای کلمات هم خوشش نمی آید و مارتین حرف او را تایید کرد.

در عصری که نویسندگان، نرم‌افزارهای پیشرفته‌ای زیادی در اختیار دارند، انتخاب مارتین عجیب به نظر می‌رسد. استفاده مارتین از WordStar 4.0 گواهی بر این واقعیت است که خلاقیت بدون توجه به ابزارهای موجود یا تغییر روندهای فناوری رشد می کند.

جرج آر.آر. مارتین کتاب های خود را با سیستم DOS می نویسد

البته ۹ سال از زمانی که جرج آر.آر. مارتین این حقیقت را فاش کرد می‌گذرد و مارتین تمام این مدت روی کتاب بادهای زمستان کار می‌کرد، بنابراین احتمالا او همچنان با همین نرم افزار کار کرده است، مگر اینکه WordStar 4.0 مشکل پیدا کرده باشد که باعث شود تمام شدن، بادهای زمستان به تعویق بیافتد.

منبع: wikiofthrones
بدون نظر

ورود