اخیراً US News and World Report، رتبه بندی بهترین کشورهای جهان را بر اساس کیفیت زندگی منتشر کرده است. برای این رتبه بندی از بیش از ۱۷,۰۰۰ نفر در سراسر جهان نظرسنجی شده است. بهترین کشورها با بالاترین کیفیت زندگی بر اساس معیارهای زیر امتیازدهی شدند:
- مقرون به صرفه بودن
- بازار کار خوب
- ثبات اقتصادی
- مناسب برای خانواده
- برابری درآمد
- ثبات سیاسی
- امنیت
- سیستم بهداشت عمومی توسعه یافته
- سیستم آموزش عمومی پیشرفه
کشور شماره ۱ با بالاترین کیفیت زندگی: سوئد
سوئد بهترین کشور جهان از نظر مقرون به صرفه بودن، ایمنی و موارد دیگر است. هزینه زندگی در سوئد به طور متوسط ۲۰.۹٪ کمتر از ایالات متحده است، در حالی که اجاره در این کشور ۵۷.۵٪ کمتر از آمریکاست. سوئد مراقبت های بهداشتی و درمانی و تحصیلات دانشگاهی رایگان دارد. مردم سوئد با میانگین سنی ۸۲.۸ سال، یکی از بالاترین ترین نرخ های امید به زندگی را دارند.
این کشور سیاست مرخصی والدین بسیار خوبی دارد: والدین در هنگام به دنیا آوردن یا سرپرستی کودکی، ۴۸۰ روز مرخصی استحقاقی دارند و اگر پدر و مادر هر دو حضور داشته باشند، هر کدام ۲۴۰ روز مرخصی استحقاقی خواهند داشت.
۱۰ کشور برتر دنیا با بالاترین کیفیت زندگی
- سوئد
- نروژ
- کانادا
- دانمارک
- فنلاند
- سوئیس
- هلند
- استرالیا
- آلمان
- نیوزلند
نروژ دومین کشور جهان با بالاترین کیفیت زندگی
بر اساس کتاب اطلاعات جهانی سیا، این کشور حامی و مروج برابری جنسیتی است. مرخصی والدین در این کشور به والدین این امکان را می دهد که مراقبت از فرزند خود را در خانه تا ۴۹ هفته با حقوق کامل (یا ۵۹ هفته با ۸۰ درصد حقوق خود) تقسیم کنند.
نروژ همچنین به خانواده ها از یک ماه پس از تولد فرزند تا سن ۱۸ سالگی کمک هزینه ماهانه ارائه می دهد تا برخی از هزینه های تربیت فرزندان را بپردازد. امید به زندگی در نروژ ۸۲.۷۵ سال است و از سال ۲۰۱۳، در گزارش شادی جهانی در رده دهمین کشور شاد جهان قرار گرفته است.
کانادا سومین کشور جهان با بالاترین کیفیت زندگی
کانادا به دلیل مقرون به صرفه بودن، دسترسی به آموزش و سیستم مراقبت های بهداشتی شناخته شده است. امید به زندگی آن ۸۳.۹۹ سال است که ۳.۲۴ سال بیشتر از همسایه خود در جنوب، یعنی ایالات متحده است. بر اساس شاخص زندگی بهتر OECD، کانادا در درآمد، شغل، آموزش، سلامت، کیفیت محیطی، ارتباطات اجتماعی و رضایت از زندگی از میانگین عملکرد بهتری دارد.
این کشور دارای پوشش جهانی مراقبت های بهداشتی است. این سیستم، خدماتی را به شهروندان ارائه می دهد که عمدتاً از طریق درآمد مالیاتی تأمین می شود و در زمان ارائه رایگان است. به گفته دانشگاه کلمبیا، هیچ هزینه ای برای مراقبت های درمانی وجود ندارد و قیمت داروهای تجویزی متفاوت است، اما همچنان ارزان هستند.
سوئد
نروژ
کانادا
دانمارک
هلند
استرالیا
نیوزلند
دقت کردین همشون سیستم طاغوتی پادشاهی دارن؟
ایران از آخر اول حتماً 😭😭😭
دروغ محض. پنج ساله دارم کانادا زندگی می کنم ، کانادا هزینههای اجاره خانه ، شهریه دانشگاه ، بیمه و دارو نه تنها رایگان نیست که بسیار هم بالاست . از سایت روزیاتو تعجب می کنم که این مهملات رو نوشته .
صد البته،صد البته
تو ایران همه چی رایگانه،دستمزدها هم بالاست
توصیه میکنم شما هم سایت ها و مجلات کانادا رو مطالعه کنید به جای مهملات روزیاتو
منم تو پرند زندگی میکنم. شما درامدت چقدره؟
من ماهی ۴ اجاره میدم. ۴ میلیون تومن. پول پیش این اپارتمان ۲۰۰ میلیونه.
مهندس مکانیک فارغ دانشگاه تهران. تو همین اطراف تو یه کارخونه ایی مشغولم. ماهی ۱۰ میگیرم . همسرم معلمه و ماهی ۷ میگیره.خداروشکر با کلی پس انداز تونستیم یه تیبا ۲ بخریم. فکر کن ۵ سال با قناعت زندگی کردیم نخوردیم نپوشیدیم تا یه تیبا ۲ بخریم.
من دوستی دارم تو البرتا هست. هم دوره ایی دانشگاه بودیم. تو یه شرکت تو کلگری مشغوله. کارش تولید داربست و تیرک های فلزی ساختمونه. بیشتر کارش هم تست هست. ماشینش تویوتا f150هست که سال پیش خرید. خونه خریده. هی اصرار میکنه ۱ سال زبون انگلیسی بخونم تافل بگیرم تو شرکتش میتونه یه موقعیت شغلی برام جور کنه و من و خانوادم بریم کانادا. شاید شما تو کانادا هستین به اصطلاح بیکار هستین و پول از دولت میگیرین. دوستم ۵ ساله کانادا رفته. خونه ماشین ماشین داره. من بعد ۸ سال کار یه تیبا دارم. خونه که هیچی. انشالله یه الونک میخریم تو همین پرند
وقتی رفتی حقایق کانادا را از نزدیک دیدی؛ آنوقت میفهمی که همش سراب بوده.
دنیای غرب پر از تبلیغات و نمایش های تجملاتی است ولی هزینه های زندگی خیلی بالا و کمر شکن؛ در کانادا و اروپا هرگز نمیتوانی خانه بخری چون بابت هر چیزی باید پرداخت کنی و آخر سر هیچی برایت نمیماند.
بر اساس اخبار خارجی خرید خانه در کانادا تبدیل به رویا شده. در کانادا خودرو ارزان هست ولی ماهی ۵۰۰ دلار هزینه های جانبی دارد. در کل عجیبه که کانادا تو این لیست هست، شاید منظورش برای افراد متمول بوده.
البته که شما درست میگید ولی شما چطور کانادایی و تو سایت های ایرانی کامنت میزاری
ارژنگ! نگو جفنگ، تیر تفنگت خورد به سنگ، نشدیم مشنگ
ای ملعون در کشور کفار چه میکنی!!
بیا اینجا به کشور خودت خدمت کن
آخه تو میدونی کانادا کجاس که ای چرندیات میگی 🤣🤣🤣
خانواده ی من هم گول همین چرت و پرت ها رو خوردن رفتن کانادا. کلی هم هزینه کردن حالا نه راه پیش دارن نه راه پس. فقط من تنها شاسی که اوردم گفتم اول شما برید اگه خوب بود منم میام. لازم به ذکره که اونا از ایران رفتن ولی من امارات زندگی میکنم
پس اونجا چکار میکنی ،پاشو بیا ایران حالشو ببر
ایا شما شهروند کانادا حساب میشی یا کسی که هنوز شهروند حساب نمیشه اینو رو قشنگ توضیح بدی ممنون میشم چون تو پنج سال فک نکنم هنوز شهروند حساب بشی شما رفتی برا تحصیل و شاید برگردی
خب برگرد کشور بهشت خودت
منظورتون از کانادا نازی آباد تهران هسش درسته؟
آخرت اینا همه برزخی هستن و ما بهترین کیفیت زندگی را خواهیم داشت
اول اینکه این آمارهای دستکاری شده غرب است میلیون ها نفر در همین کشورها سالی یک کیلو گوشت هم نمیخورند و خودشان را با فضله حیوانات گرم میکنند..
ایران چند سال دیگر بهشت میشود
میلیون ها نفر از همین کشورها درخواست زندگی در ایران را خواهند داد
چند سال دیگه . چهل خورده ای سال دیگه . آخه کو گوساله که گاو بشه .
جون مادرت شماره ساقیتو بده داداش🤣🤣🤣
زرشک
میفهمی چی میگم
در مورد خانواده ،سوید رو شک دارم،.چون خواهر من اونجاست.بنیاد خانواده متلاشی هست،سر یک وعده غذا که خواهرم به بچه اش گفت بخوره،لچه اش به پلیس زنگ زد و پای پلیس به میان آمد.
البته درآمد و امکانات بیشتر از ایران است.
نه بابا
آلمان رتبه ۹ داره؟
گوش فلک کر کردید از بس خبر زدید که آلمان داره فلج میشه و فلان و بیسار
بین این که شما شهروند کانادا باشی اونجا به دنیا اومده باشی و اینکه با التماس تابعیت کانادا گرفته باشی فرق زیاده خدمات هم قطعا فرق میکنه اصلا مشخص نیست اینی که میگه من کانادام چطوری رفته با کارت سبز رفتی پاسپورت موقت گرفتی ویزای کار داری قرار نیست که به یه کارگر که برای کار اومده خدمات یه شهروند کانادای رو بدن
عه پ کو ایران؟ مگه از ایران گل و بلبلتر هم هست ؟
در این مقاله تاکید بسیار زیاد بر خدمات مجانی درمانی هست که این خدمات مجانی با مالیات های ۴۰ درصدی بر مردم بدست آمده چون اونجا پول مفت نفت ندارن که خدمات مجانی بدهند و این مساله در آنجا مخالفان زیادی دارد چون خوشبختانه بسیاری از مردم مراقب سلامتیشان هستند و نیازی به استفاده از این خدمات ندارند و شاکی هستند که چرا باید هزینه های درمان دیگران ومهاجران را ما باید بدهیم و از طرفی این مساله باعث شده که مراجعه به بیمارستان ها و کلینیک ها بسیار زیاد بشود و تجهیزات فرسوده بشوند و هزینه های دولت که با پول مردم تامین میشه بالا برود و از طرفی چون مراکز دولتی بدلیل مجانی بودن بسیار شلوغ هست و نوبت دیر میرسد بسیاری از افراد ترجیح میدهند که به بخش خصوصی که بسیار گران و البته بسیار باکیفیت تر هست بروند و مالیاتی که میدهند هدر برود.
خب ایرادی کجاست
عدم آگاهی از وضعیت واقعی مردم بومی کشور های غرب یک مشکل اساسی در جوامع شرقی منجمله ایران هست. ۷۰ تا ۸۰ در صدر زنان بالای ۵۰ سال در سوئد ی اتنها زندگی می کنند یا با سگ. مالیات کارفرما، مالیات مستقیم ۳۲ درصدی کمونی/شهرداری و مالیات غیر مستقیم بهنگام خرید بمیزان ۲۰ تا ۲۵ در صدی در سوئد اکتزیت جمعیت سوئد را تحت فشار شدید قرار داده است. در بیمارستان دانشگاهی معروف شهر اپسالا برای بیماران غدد صف انتظار یکسال و برای بیماران سرطانی شش ماه است.. نوبت ملاقات روانکاو و روانپزشک ۶ ماهتاب یکسال است. بجهت پاشیده شدن نظام خانوادگی و توقف تولد در سوئد علیرغم امکانات مالی و حمایتی که از خانواده هایی که فرزنددار می شوند، سوئد بیش از دو میلیون مهاجر را پذیرفته و بعنوان برده از نیروی مهاجران بهره می برد. سالانه حضانت ۳۰ هزار کودک به بهانه های مختلف از خانواده ها بویژه از خانواده های مهاجر گرفته می شود و به پرورشگاه ها سپرده می شود تا بردگان بهتری تربیت شوند. سوئد جهنم اروپاست. نروژ و دانمارک در مرحله بعدی قرار دارد. لطفا بدون مطالعه فریب آمار سرتا پا غلط کشور های استعماری را نخورید.