زندانی سابق بریتانیایی در افغانستان می گوید که سیستم قضایی طالبان «عادلانه» است

زندانی سابق بریتانیایی در افغانستان می گوید که سیستم قضایی طالبان «عادلانه» است

یک توریست بریتانیایی که به مدت ۸ ماه در اسارت طالبان بوده، می‌گوید که قصد دارد ظرف چند هفته به افغانستان بازگردد و از سیستم قضایی این کشور تمجید کرده است.

مایلز راتلج، یوتیوبر ۲۳ ساله که نام مستعار خود را «لرد مایلز» گذاشته، یکی از ۴ زندانی بریتانیایی بوده که در اوایل ماه جاری میلادی از زندان طالبان آزاد شده و به دبی رفته است.

راتلج که این هفته در پادکست اندرو تیت حضور پیدا کرده، اکنون فاش کرده که پس از «تعطیلات دوست داشتنی» خود در افغانستان، قصد دارد که طی سه هفته دیگر به کابل بازگردد.

او همچنین از حفظ نظم «عالی» در کشور توسط طالبان، با ادعای اینکه «همه چیز در جای خود بوده و خوب عمل می‌کند»، تحسین کرده است.

بنابر ادعای این یوتیوبر، سیستم قضایی افغانستان «عادل» بوده و «فساد در آن وجود ندارد».

او در تاریخ آگوست ۲۰۲۱ توسط نیروهای مسلح بریتانیا از افغانستان خارج شده، اما بعداً به این کشور بازگشت و در ماه مارس سال جاری میلادی توسط نیروهای طالبان دستگیر شد.

راتلج ادعا کرده که او را به دلیل نگرفتن مجوز برای ورود به یک منطقه کوهستانی بازداشت کردند؛ اما در نهایت فکر کردند که او یک «فرد کم عقل» است.

طبق گفته وزارت خارجه، راتلج یکی از ۴ بریتانیایی بوده که پس از بازداشت به اتهام نقض قوانین توسط طالبان آزاد شده است.

تیت که اخیراً در رومانی متهم شده اما همه اتهامات علیه خود را رد می‌کند، در مورد عادلانه بودن سیستم قضایی افغانستان پرسیده و راتلج پاسخ داده است: «سیستم قضایی فاسد نیست. پیدا کردن فساد در کشوری مسلمان مثل افغانستان بسیار سخت است. هر بار که به بقیه می‌گویم برای تعطیلات به افغانستان بروید، کسی حرفم را جدی نمی‌گیرد. اما با من عادلانه رفتار شد و تعطیلات خوبی داشتم؛ پس مشکلی نیست.»

این یوتیوبر گفته که گذراندن ۸ ماه در زندان طالبان مانند بودن در «مهمان‌خانه» بوده و به او بد نگذشته است.

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۲ نظر

ورود

  • خسرو مهر ۲۹, ۱۴۰۲

    حتما این فرد بریتانیایی دچار سندرم استکهلم شده.

    (سندرم استکهلم (به سوئدی: Stockholmssyndromet) پدیده‌ای روانی است که در آن گروگان نسبت به گروگان‌گیر حس همدلی، همدردی و وفاداری پیدا می‌کند و در مواقعی این حس وفاداری تا جایی است که از کسی که جان، مال و آزادی‌اش را تهدید کرده، دفاع و با اختیار و علاقه خودش را تسلیم او می‌کند. علت این عارضه روانی را عموماً نوعی سازوکار دفاعی دانسته‌اند.)

  • @ مهر ۲۹, ۱۴۰۲

    عالی شد. پس الان بهتره که عزیزان افغانی به کشور زیباشون برگردن.