همایش ایندکس با موضوع «تبلیغات برای نسل Z» برگزار شد

همایش ایندکس با موضوع «تبلیغات برای نسل Z» برگزار شد

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

همایش‌های تخصصی ایندکس، به صورت دوره‌ای با موضوعاتی چون تحقیقات و تحلیل بازار و با حضور مدیران عامل، مدیران ارشد بازاریابی، برند و فروش برگزار می‌شوند. روز یکشنبه ۲۸ آبان ماه تازه‌ترین همایش ایندکس با موضوع «تبلیغات برای نسل Z» توسط نکس‌لوکس و مدرسه تخصصی بادکوبه برگزار شد.

در این همایش، فعالان حوزه بازاریابی و تبلیغات ارائه‌هایی را برای آگاهی و شناخت از نسل زد و چگونگی تبلیغات برای این نسل انجام دادند. در دومین همایش ایندکس، حامد بختیاری، مدیر دپارتمان CRM بانک سینا، سجاد نوری‌زاد، هم‌بنیان‌گذار نکس‌لوکس، رضا نویدی‌نکو، مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار نکس‌لوکس و علیرضا ارجمند، مدیرعامل شرکت زرنگار، درباره تبلیغات و کمپین‌های تبلیغاتی برای نسل زد صحبت کردند.

رضا نویدی‌نکو در این همایش به محبوب نبودن برندهای ایرانی برای نسل زد اشاره کرد و در ارائه خود اظهار داشت که آمارها نشان می‌دهد آیسی مانکی رتبه اول را در بین برندهای محبوب نسل زد داشته‌ است. نویدی‌نکو گفت: «پس از آیسی مانکی، هپی‌لایف و سان استار در صنعت غذا محبوب بوده‌اند. در بانکداری نیز، بانک سامان محبوب بوده است.»

همایش ایندکس با موضوع «تبلیغات برای نسل Z» برگزار شد

مدیرعامل نکس‌لوکس سپس به رسانه‌هایی اشاره کرد که تبلیغات در آن‌ها می‌تواند مخاطبان نسل زد را افزایش دهد و برای آن‌ها جذابیت دارد. نویدی‌نکو در ارائه خود از تلویزیون به‌عنوان یکی از رسانه‌های نامحبوب نسل زد نام برد. او معتقد است که تبلیغات تلویزیونی برای نسل زد جذابیت ندارد اما به معنای آن نیست که کسب‌وکارها از آن اجتناب کنند و به‌طور کلی تلویزیون را کنار بگذارند. او سپس آماری را ارائه کرد که براساس آن، واتس‌اپ، اینستاگرام، یوتیوب و تلگرام رسانه‌های محبوب نسل زد هستند. هم‌بنیان‌گذار نکس‌لوکس تاکید کرد که گوگل مهم‌ترین رسانه نسل زد است چون این نسل به طور مداوم در حال به‌روز‌رسانی خود است و همه‌چیز را جستجو می‌کند. او به بازی‌های آنلاین و محبوبیت روزافزون آن‌ها بین نسل زد اشاره کرد و ساخت بازی را یکی را راه‌های تبلیغات موثر برای این نسل دانست.

مدیرعامل نکس‌لوکس در ارائه خود درباره تبلیغات برای نسل زد، این موضوع را یادآور شد که تبلیغات نباید پر از اطلاعات باشند. او برای اثبات گفته‌های خود به کمپین‌های تبلیغاتی بیسکویت اوریو(OREO) اشاره کرد. برندی که تا سال ۲۰۱۳ با کمپین‌های تبلیغاتی کلاسیک در حال از دست دادن سهام و مشتریانش بوده اما پس از آن با ایجاد تغییر و تحول در شیوه تبلیغاتش توانسته عملکردهای بازاریابی‌اش را ارتقا بدهد. این برند، نسل زد را جذب کرد و توانست آن‌ها را با خود همراه سازد و حالا تبدیل به بیسکویت شماره یک جهان شده است.

همایش ایندکس با موضوع «تبلیغات برای نسل Z» برگزار شد

پس از ارائه رضا نویدی‌نکو، علیرضا ارجمند، مدیرعامل زرنگار درباره کمپین #کی_برنده_بودی صحبت کرد. ارجمند از کمپین‌های ناموفق و گران قیمتی گفت که برای دیده شدن محصولاتشان انجام داده ولی موفق به جذب نسل زد نشده بودند. سپس از تجربه کمپین #کی_برنده_بودی و موفقیت آن در محیط اینستاگرام گفت. به گفته ارجمند، باید صدای نسل جدید را شنید و سلیقه آن‌ها را شناخت.

همایش ایندکس با موضوع «تبلیغات برای نسل Z» برگزار شد

اتاق خبر تریبون نیوز

دیجیاتو
بدون نظر

ورود