علی فروغی، مدیر شبکه سه سیما که بسیاری او را دلیل اصلی حذف برنامه ۹۰ و رفتن عادل فردوسی پور از صداوسیما می دانند، اخیرا در نشستی به سلبریتی هایی اشاره کرد که با اعتراضات سال گذشته در ایران، همراه بودند و تاکید کرد که آنها «جایی در رسانه ملی ندارند». فروغی که بیش از مدیریت شبکه سه سیما، رئیس مرکز بسیج صداوسیما و مدیر مرکز تخصصی معاونت فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین بود، شرط بازگشت این سلبریتی ها به صداوسیما را «ابراز پشیمانی» دانست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان: فروغی مدیر شبکه سه سیما در نشست تبیینی رسانه و سلبریتیها در بیرجند گفت: «۵ درصد از چهرههای معروف جامعه در اغتشاشات پارسال با رسانههای معاند همراهی کردند و سیاست قاطع ما این است آنهایی که در فتنه علیه نظام محکم عمل کردند جایی در رسانه ملی ندارند مگر اینکه از رفتار و کردارشان ابراز پشیمانی کنند.»
او افزود: «قاطبه هنرمندان و چهرههای محبوب مردمی علاقهمند نظام و انقلاب هستند و حاضرند با رسانه ملی کار کنند و ما هم از حضور این چهرهها در برنامههای مختلف صدا و سیما استقبال میکنیم.»
فروغی تصریح کرد: «ممکن است با برخی سلبریتیها اختلاف سلیقه داشته باشیم، اما دشمن ما نیستند و آغوش صدا و سیما برای تمام هنرمندانی که میخواهند برای مردم و نظام کار کنند باز است و ممنوعیتی وجود ندارد.»
مدیر شبکه سه سیما گفت: «این دسته از چهرهها مرجعیت و محبوبیت اجتماعی دارند و معتقدیم نباید نسبت به این طیف جامعه بی تفاوت باشیم و آنها را رها کنیم. از مجموع رسانههای متعهد و دلسوز انقلاب میخواهیم با هم افزایی و دغدغه مندی، ما را در معرفی چهرههای انقلابی و جریان ساز در حوزههای مختلف هنری، ورزشی، فرهنگی، اجتماعی و رسانهای یاری کنند.»
هم افزایی لازمه کار فرهنگی و هنری موفق
فروغی مدیر شبکه سه سیما همچنین لازمه موفقیت در فعالیتهای فرهنگی را هم افزایی همه نهادها و جریانهای دلسوز انقلاب دانست و گفت: «تجربه موفق این هم افزایی را میتوانیم در جریان سازی کارهای اثرگذار سرود سلام فرمانده، جشن ۱۰ کیلومتری غدیر، پویش حریفت منم، برنامه محفل و جشن فرشتهها دید که همه جریانها پای کار آمدند و بدون هیچ چشمداشتی برای انقلاب کار کردند.»
او افزود: «این اقدامات در برابر هجمههای ناجوانمردانه دشمن، معجزه کرد و حتی خاری در چشم دشمن شد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، اغتشاشات پاسخی به کار موفق جبههای سرود سلام فرمانده و پیاده روی میلیونی اربعین و امثالهم بود.»
فروغی همچنین با اشاره به هم افزایی خوب جریانهای انقلابی در خراسان جنوبی، تدین و پایبندی مردم این خطه به حجاب و ارزشهای دینی را تحسین کرد و افزود: «پایبندی بانوان به حجاب کامل در خراسان جنوبی میتواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد و اثرگذاری خود را داشته باشد.»
من نمیدونم این نظام چی هستش که باید همه در خدمت اون باشن نه کشور. حتی ببین یه عده نشستن میگن مصلحت نظام چی هستش. مجلس تصویب میکنه شورای نگهبان رد میکنه مصلحت نظام تایید میکنه. بعد میگیم دموکراسی داریم. ادبیات فروغی هم انگار بمب نکونش نمیده مثل یک دیکتاتور کوچک حرف میزنه.
وقتی …حلال خوره نتیجش میشه حرفای مفت این
کینگ❤️