Type 87 Chi-I؛ تاریخچه کوتاه اولین تانکی که ژاپن ساخت

Type 87 Chi-I؛ تاریخچه کوتاه اولین تانکی که ژاپن ساخت

در اوایل دهه ۱۹۰۰، ژاپن به تدریج شروع به مدرنیزه کردن ارتش امپراطوری خود کرد تا با پیشرفت های زمان جنگ دیگر قدرت های جهانی مانند بریتانیا، فرانسه و آلمان پیش برود. یکی از اهداف اصلی این فرآیند نوسازی، استفاده از تانک ها بود. اولین تانکی که پا به خاک ژاپن گذاشت، تانک انگلیسی Mark.IV بود که مستقیماَ از بریتانیا وارد شد تا به عنوان راهنمای مطالعات اولیه برای مهندسان نظامی تازه کار ژاپنی عمل کند.

اولین تانکی که ارتش ژاپن 100 سال پیش ساخت

ژاپن تا سال ۱۹۲۵ که دستور تاسیس اولین گردان تانک از ارتش امپراطوری صادر شد، به واردات تانک از کشورهای دیگر، عمدتاً از سراسر اروپا ادامه داد. اما مشکل این بود که تنها تعداد انگشت شماری تانک در اختیار ژاپنی ها بود و همه آن ها نسخه های دست دوم باقیمانده از جنگ جهانی اول بودند. ارتش امپراطوری ژاپن برای اینکه ثابت کند می تواند بدون کمک خارجی از پس نوسازی برآید، تیمی از مهندسان خود را مامور ساخت اولین تانک کاملاً بومی کرد و آن ها تنها دو سال فرصت داشتند تا این کار را انجام دهند. نتیجه تانکی به نام Type 87 Chi-I بود.

اولین تانکی که ارتش ژاپن 100 سال پیش ساخت

اولین تانک ژاپنی

تانک Type 87 Chi-I براساس چک لیست الزامات ارسالی از بخش فنی ارتش امپراطوری توسعه یافت. این الزامات شامل محدوده وزنی ۱۲ تا ۱۵ تن، فضای کافی برای حمل ۵ خدمه، زره کافی برای مقاومت در برابر گلوله ۳۷ میلی متری، برجک کالیبر ۵۷ میلی متری، موتور ۱۲۰ اسب بخاری و شعاع صعود ۴۳ درجه ای و یک سری نیازمندی های دیگر بود.

فرآیند طراحی این تانک در تابستان ۱۹۲۵ آغاز شد و حدود یک سال ادامه داشت. سپس، در سال ۱۹۲۶، تولید آن رسماً در کارخانه توپخانه اوزاکا، یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان تسلیحات نظامی ژاپن در آن زمان، آغاز شد. این کارخانه باید در فرآیند تولید کمی خلاقیت به خرج می داد، چرا که هنوز ابزار اختصاصی برای مونتاژ تانک نداشت. برخی تغییرات و جایگزینی ها باید انجام می شد، مانند استفاده از صفحات آهنی ساده به جای صفحات زرهی واقعی. با وجود برخی مشکلات، این روند به آرامی ادامه یافت و در نهایت، تایپ ۸۷ تنها چند ماه پس از موعد مقرر توسط ارتش امپراطوری تکمیل شد.

اولین تانکی که ارتش ژاپن 100 سال پیش ساخت
Type-89

آیا تانک چی- آی برای مدت زمان طولانی در سرویس ماند؟

ساخت چی – آی در سال ۱۹۲۷ به پایان رسید، درست طبق برنامه. متاسفانه، در حالی که این یک تانک کامل به معنای واقعی کلمه بود، اما دقیقاً آماده میدان نبرد نبود. از یک طرف، بسیار بزرگ و سنگین بود و ۱۸ تن وزن داشت که بسیار بیشتر از چیزی بود که درخواست شده بود. این افزایش وزن ناشی از تلاش برای تقویت پایداری قطعات بود . وزن سنگین به این معنی بود که تانک نمی توانست با سرعت یا مهارتی که ارتش امپراطوری می خواست در میدان نبرد حرکت کند.

اولین تانکی که ارتش ژاپن ساخت

تایپ ۸۷ بیشتر به عنوان اثبات نسخه مفهومی در نظر گرفته شده بود تا یک محصول کاربردی. اگر چه این تانک بی نقص نبود، اما یک تانک کارآمد بود که ثابت کرد ژاپن می تواند تانک های خود را در داخل کشور تولید کند. مهندسان که از این اختراع هیجان زده شده بودند، بیشتر روی مفهوم چی – آی تمرکز کردند و آنچه را که خوب بود را حفظ کرده و آنچه را که کار نمی کرد، حذف کردند. دو سال بعد، در سال ۱۹۲۹، آن ها تانک متوسط Type-89 را ساختند که به تانک جنگی اصلی ارتش امپراطوری ژاپن تبدیل شد و شاهد استفاده فعال در درگیری ها با چین بود. در سال های بعد، ژاپن به توسعه نمونه های اولیه تانک جدید ادامه داد تا قدرت نظامی خود را بیش از پیش تقویت کند.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۴ نظر

ورود

  • 🐱Mahdi😼 بهمن ۵, ۱۴۰۲

    از ادمین های روزیاتو خواهشمندم درمورد تاریخ جنگ و تسلیحات بیشتر مطلب بگذارید.
    ممنونم

  • ذوب بهمن ۷, ۱۴۰۲

    … و دیدیم که جز بدبختی چیزی به بار نیاورد.

    • چون که زیرا بهمن ۷, ۱۴۰۲

      چون تو جنگ جهانی اول ژاپن به امریکا اعتماد کرد و رفت با امریکا دوست شد. بعد پیروزی به ژاپن گفتن بیلاخ.
      ژاپن هم سرخورده نشد و تو جنگ جهانی دوم رفت با المان.
      ژاپن الانم بهترین تانکو میسازه. برو اینترنت بزن.

      • Erfan بهمن ۷, ۱۴۰۲

        برای این حرفت که ژاپن بهترین تانک می سازه باید بگم تانکاش اونقدرام بدرد جنگای مدرن امروزی نمی خوره چون بهترین تانکای ساخته شده آبرامز امریکایی و شاید بهتر از آبرامز، لئوپارد۲ المانی باشه و T90 روسیه هم از قلم نندازیم.
        قبول دارم ژاپن تانکای خوبی می سازه مخصوصا که تانکایی که توپ هاشون برای مسافت بالا طراحی شدن زبان زده ولی جلوی آبرامز یا لئوپارد۲ که قرار بگیرن خیلی راحت از صحنه حذف می شن
        از ابرامز و لئوپارد۲ که بالاتر بریم می خوریم به تانک مراکاوا مارک۴ اسرائیل که حتی تو بعضی موقعیت های جنگی می زنه رو دست لئوپارد۲