باز هم تام استولتمن رکورد شگفتانگیزی را به ثبت رساند. این مرد ۲۹ ساله اسکاتلندی در مسابقات قویترین مرد جهان در میرتل بیچ کارولینای جنوبی، جام قهرمانی را برای سومین بار بالای سر برد و رقبای خود را پشت سر گذاشت.
همسر او سینید نیز پس از پیروزی تام، برای جشن گرفتن این موفقیت بزرگ در کنارش حضور داشت. استولتمن که ۲۰۳ سانتیمتر قد دارد، پس از کسب این افتخار و در حالی که هیجانزده بود، فاش کرد در طول دوران تمرینات از نوشیدن الکل پرهیز کرده است.
او در مصاحبهای با روزنامه آمریکایی USA Today از خوشحالی خود برای افزودن این عنوان به دو قهرمانی پیشین در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ گفت: «فقط میخواستم پادشاه جهان باشم و این آخر هفته این کار را کردم. مدتی است که برای کسب سومین عنوان قهرمانی ام تلاش میکنم و انجام این کار قبل از ۳۰ سالگی یک دستاورد بزرگ است. من از خودم و عملکردم راضی هستم. سربلند شدم.»
بر اساس گزارشها، تصور میشود استولتمن صاحب ثروتی معادل ۲ میلیون پوند است. با این حال، پیدا کردن خانهای که بتواند جثه ۱۳۶ کیلوگرمی او را در خود جا دهد یک چالش بزرگ بوده است.
نقل مکان
در آغاز سال نو میلادی، این قهرمان فاش کرد که به خاطر اندازه بزرگ بدنش به یک آپارتمان لوکس نقل مکان کرده است. او به مدت ۷ سال در یک ملک استیجاری زندگی میکرد. اما هنگام ورود به آشپزخانه، نیمی از فضا را اشغال می کرد و حتی در وان حمام جا نمی شد. در نتیجه تصمیم به نقل مکان گرفت.
در خانه جدیدش، عشق او به تیم بزرگ رنجرز در لیگ برتر اسکاتلند کاملاً مشهود است. او یک اتاق را به طور ویژه به این تیم اختصاص داده است.
آشنایی تام استولتمن با همسر وفادارش
سینید نخستین کسی بود که پیروزی تام در میرتل بیچ را جشن گرفت و همسرش را که جام را در دست داشت در آغوش کشید.
سینید ۲۹ ساله، زمانی که ۱۷ ساله بود در یک جشنواره موسیقی محلی تام را ملاقات کرد.
سینید می گوید: «همه دخترها او را میپرستیدند. فکر میکنم او از این که من از همان ابتدا شیفتهاش شدم، هرچند در آغاز شیفتگیام را برای خودم نگه داشتم، لذت میبرد.»
بزودی پس از رد و بدل کردن شمارههای تلفن از طریق دوستان مشترک، با هم قرار گذاشتند و شب و روز برای یکدیگر پیام میفرستادند.
آنها در سن ۲۱ سالگی ازدواج کردند؛ در زمانی که تام در فروشگاه موریسونز کار میکرد.
امروز آنها یک زوج سلبریتی هستند که اغلب در کنار هم در بازیهای رنجرز دیده میشوند و تام از سوی هواداران برای گرفتن عکس یادگاری محاصره میشود.
سبک زندگی شیک و جذاب
سال گذشته این زوج برای کنسرت بیانسه به مورایفیلد رفتند.
آنها همچنین در سفر سال ۲۰۲۲ خود به دیزنیلند، یک جفت گوش میکی موس را به سر کردند.
قدم زدن در ساحل نیز به طور منظم در صفحات اینستاگرام هر دوی آنها دیده میشود.
چالش هایی که تام استولتمن پشت سر گذاشته است
در نوجوانی، تام واقعاً به بدنسازی علاقهای نداشت. اما با الهام گرفتن از برادر بزرگترش لوک که در مسابقات قویترین مرد شرکت میکند، از سن ۱۶ سالگی شروع به رفتن به باشگاه بدنسازی کرد. این کار به او در مقابله با تشخیص اوتیسمش در ۵ سالگی، کمک کرد.
استولتمن در مصاحبه ای در سال ۲۰۲۲ گفت: «قبل از تشخیص بیماریام، وقتی کوچک تر بودم، احساس فشار زیادی میکردم چون دانشآموزان مدرسه متوجه میشدند که من توجه بیشتری می شود و نیاز به کمک دارم. حتی وقتی وارد رشته قویترین مرد شدم، مردم توجه زیادی میکردند چون لوک تمام صحبتها را انجام میداد.»
قویترین مرد شدن زندگیاش را تغییر داده است. تام توضیح داد: «قبل از این، من با هیچکس صحبت نمیکردم، دوست دختر نداشتم و میشنیدم که مردم میگویند تا ۳۰ یا ۴۰ سالگی در خانه پدر و مادرم میمانم و نمیتوانم شغلی داشته باشم یا تحصیلاتم را ادامه دهم. وقتی اوتیسم دارید و مردم چنین چیزهایی میگویند، در ذهنتان میماند. پس فکر میکردم یک شکستخورده هستم و قرار نیست کاری انجام دهم. اما حالا مردم به من نگاه میکنند و این احساس ویژهای است. اگر درگیر رشته قویترین مرد نمیشدم، فکر میکنم در تاریکی گیر میافتادم.»
ننشه.. یا زنشه🤔
پیمان ماهری کجاس پس
پیمان ماهری رون پاش اندازه بازو این هست .چی میگی بچه .قویترین مرد جهانه تو رشته قویترین .بعد با پیمان ماهری مقایسش میکنی .چی میزنین بعضیاتون
مگه پیمان ماهری قویترین مرد جهان شده؟ این مسابقات الکی ک ایرانیا توش قهرمان میشن رو ول کن. قبلا تو کیش هم برگزار میکردن. ولی هیچوقت بهترینای جهان نمیان. ماهری در حد استولتمن نیست
ایرانی جماعت فقط ادعا داره…
اگه راست میگین چرا فدراسیون چندتا از قهرمانهای ایران رو نمیفرسته مسابقات جهانی؟ والا ماهم خوشحال میشیم بفهمیم قهرمانهای ما در چه سطحی هستن. منکر خوب بودنشون و قوی بودنشون نیستم. ولی میگم اگه میگین قهرمانهای ایران قویترین در دنیا هستن و قهرمانهای اونهارو مسخره میکنید و با مال خودمون مقایسه میکنید، باید برید و با قویترین مردان دنیا مسابقه بدین. شاید هم قهرمان شدین و سربلندمون کردین…مثلا آقای رضا قیطاسی که قهرمان ایران بود و من خودم فکر میکردم اگه بره مسابقات جهانی اول میشه، دیروز در مسابقات روسیه سوم شد و مدال برنز گرفت. البته در دورشته رکورد زنی کرد ولی مدال طلا و قهرمانی نگرفت…مطمئنم با شرکت بیشتر و کسب تجربه قهرمانی دور از دسترس نیست و انگیزه میشه برای جوونترها و ادامه راه پیشکسوتهایی مثل مهراب فاطمی ها و قرائی ها… حرف بسه فقط عمل کردن جواب میده… باید جهانی شرکت کنیم تا جهانی شویم، وگرنه به همون قهرمانی های مسابقات کیش و ایران بسنده کنید…