امید به زندگی زنان در کدام کشور بیشتر است؟

امید به زندگی زنان در کدام کشور بیشتر است؟

در این نمودار، امید به زندگی زنان هنگام تولد در تعدادی از کشورهای پردرآمد را بر اساس داده‌های گردآوری‌شده توسط “صندوق کشورهای مشترک‌المنافع” نشان داده‌ایم.

این نمودار نشان می‌دهد که امید به زندگی زنان در آمریکا حداقل دو سال کمتر از کشورهای هم‌تراز است، با وجود اینکه این کشور هزینه بیشتری برای مراقبت‌های بهداشتی صرف می‌کند.

داده‌ها و نکات کلیدی

ارقام استفاده‌شده برای ایجاد این نمودار در جدول زیر فهرست شده‌اند. در دسترس بودن داده‌ها برای امید به زندگی هنگام تولد متفاوت بوده و به شرح زیر است:

  • ۲۰۲۰ (انگلستان)
  • ۲۰۲۱ (کانادا، کره جنوبی، نیوزیلند)
  • ۲۰۲۲ (استرالیا، آلمان، ژاپن، نروژ)
  • ۲۰۲۳ (فرانسه، هلند، سوئد، سوئیس)
کشورامید به زندگی زن هنگام تولد (سال)
آمریکا۸۰
انگلیس۸۲
آلمان۸۳
هلند۸۳
کانادا۸۴
نیوزلند۸۴
نروژ۸۴
سوئد۸۵
استرالیا۸۵
سوئیس۸۶
فرانسه۸۶
کره جنوبی۸۷
ژاپن۸۷

امید به زندگی را می‌توان به عوامل متعددی از جمله استانداردهای زندگی، سبک زندگی، کیفیت آموزش و دسترسی به خدمات بهداشتی نسبت داد.

بر اساس سایر داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط صندوق کشورهای مشترک‌المنافع، دسترسی و مقرون‌به‌صرفه بودن، به نظر می‌رسد یک مشکل اساسی در ایالات متحده باشد.

به عنوان مثال، در میان کشورهای پردرآمد، زنان آمریکایی بیشترین احتمال را دارند که در پرداخت صورتحساب‌های پزشکی خود با مشکل مواجه شوند و همچنین به دلیل هزینه‌ها، بیشترین احتمال را دارند که از مراقبت‌های مورد نیاز خود چشم‌پوشی کنند.

وضعیت استثنایی آمریکا در این معیار احتمالاً ناشی از تعداد زیاد زنان در سن کار است که فاقد بیمه درمانی هستند. نزدیک به ۱۰ میلیون نفر و همچنین پرداخت‌های مشترک بالا، بیمه مشترک و کسورات قابل‌توجهی که بسیاری از زنان آمریکایی ثبت‌نام شده در طرح‌های بهداشتی تجاری هنگام مراجعه به مراقبت با آن مواجه هستند.

داده‌های بیشتر از صندوق کشورهای مشترک‌المنافع نشان می‌دهد که ۱۴ درصد از زنان آمریکایی بیمه درمانی ندارند، و این رقم در میان اسپانیایی‌تبارها به ۲۶ درصد می‌رسد.

کانادا، نیوزلند و نروژ در رده میانی قرار دارند. به همین دلیل است که مهاجرت به این کشورها به خصوص کانادا افزایش پیدا کرده است. هلدینگ نیلگام سفر در زمینه اخذ ویزای توریستی کانادا یکی از بهترین‌ها است. شما می‌توانید با گرفتن ویزای کانادا به این کشور سفر کنید و با استفاده از شرایط خود ویزای خود را به کاری یا تحصیلی تبدیل کنید و اقامت کانادا را به دست آورید.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود