نگاهی به سرانه تولید ناخالص داخلی کشورهای گروه هفت از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ + اینفوگرافیک

نگاهی به سرانه تولید ناخالص داخلی کشورهای گروه هفت از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ + اینفوگرافیک

به منظور به دست آمدن سرانه تولید ناخالص داخلی یک کشور، کل تولید اقتصادی آن را در یک سال در نظر گرفته و آن را بر کل جمعیت تقسیم می کنند و معیاری از عملکرد اقتصادی و استانداردهای زندگی یک کشور را بر اساس هر نفر ارائه می دهد. در اینفوگرافیک زیر، سرانه تولید ناخالص داخلی کشورهای گروه هفت (G7)، از سال ۲۰۱۹ و پیش بینی ها تا سال ۲۰۲۹ به تصویر کشیده شده است.

داده ها و نکات کلیدی

داده هایی که در اینفوگرافیک بالا استفاده شده، در جدول زیر قابل مشاهده است.

با نگاه به این داده‌ها، می‌توان دید که ایالات متحده یک بازیابی بسیار قوی پس از کرونا را نسبت به همتایان خود در گروه هفت مدیریت کرده است. در حالی که کانادا نیز در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ شاهد تجدید حیات بود، اما سرانه تولید ناخالص داخلی آن در سال ۲۰۲۳ در واقع کاهش یافت.

این کاهش به سطوح بالای مهاجرت به این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت داده می شود که منجر به افزایش ۳.۲ درصدی جمعیت (۱,۲۷۱,۰۰۰ نفر) آن شد. از آنجایی که این افزایش از رشد اقتصادی پیشی گرفت، تولید سرانه کانادا کاهش یافت.

با نگاهی به آینده، صندوق بین المللی پول معتقد است که ایالات متحده تا سال ۲۰۲۹ به سرانه تولید ناخالص داخلی ۱۰۱,۰۰۰ دلار خواهد رسید که به طور قابل توجهی بالاتر از هر کشور دیگر G7 است. همچنین معتقد است که بریتانیا در نیمه دوم این دهه عملکرد خوبی خواهد داشت و از رتبه چهارم به رتبه دوم در میان کشورهای گروه هفت، صعود خواهد کرد.

منبع: visualcapitalist
۳ نظر

ورود

  • مهاجرت تیر ۸, ۱۴۰۳

    این امار چطوری به دست میاد؟ همه از کانادا و امریکا ناراضی ان. همه هم مهندس و متخصص های نرم افزار. حتی طرف سالی ۱۰۰ هزار دلار درامد داره تو امریکا ولی ناراضیه

  • حاج حشمت تیر ۸, ۱۴۰۳

    این میانگین است
    ۹۹ درصد ثروت این کشورها در دست یک درصد است
    ۹۹ درصد بقیه توان خرید سه وعده غذا در روز را هم ندارند
    فقط در آمریکا ۱۳۰ میلیون نفر کارتن خواب هستند و بیشتر از این غذای کافی دریافت نمیکنند

    • شایان تیر ۹, ۱۴۰۳

      خطاب به حاج حشمت: جدی میفرمایید