رضایت‌بخش‌ترین در مقابل قابل اعتمادترین برندهای خودرو در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافی

رضایت‌بخش‌ترین در مقابل قابل اعتمادترین برندهای خودرو در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافی

اینفوگرافی زیر، داده‌های حاصل از نظرسنجی‌های اخیر Consumer Reports (یک سازمان غیرانتفاعی مستقل که به ارزیابی محصولات مصرفی می‌پردازد) رضایت‌بخش‌ترین در مقابل قابل اعتمادترین برندهای خودرو را در سال ۲۰۲۴، به تصویر می‌کشد. ریوین، بی‌ام‌و و تسلا سه برند برتر از نظر رضایت مشتری در سال ۲۰۲۴ بودند، اما از نظر قابل اعتماد بودن فاصله زیادی با برندهای برتر داشتند. از نظر قابلاعتماد بودن، برندهای ژاپنی مانند سوبارو، لکسوس و تویوتا در صدر قرار گرفتند.

رضایت‌بخش‌ترین در مقابل قابل اعتمادترین برندهای خودرو

داده‌های پایه‌ای که این رتبه‌بندی‌ها بر اساس آن‌ها انجام شده در جدول‌ زیر فهرست شده‌اند.

رضایت‌مندی به صورت درصد مالکانی که تمایل به خرید مجدد خودرو از همان برند را دارند نشان داده شده است، در حالی که قابل اعتماد بودن بر اساس داده‌های اختصاصی نظرسنجی Consumer Reports محاسبه شده است.

نکته: چندین برند به دلیل کمبود داده‌های کافی از این بررسی حذف شده‌اند. این برندها عبارتند از: آلفارومئو، کرایسلر، داج، فیات، اینفینیتی، جگوار، لندرور، لینکلن، لوسید، مازراتی، مرسدس-بنز، مینی، میتسوبیشی، پولستار، پورشه و رَم.

یک نتیجه کلیدی از این داده‌ها این است که رضایت مالکان لزوماً با قابل اعتماد بودن مرتبط نیست. به عنوان مثال، هر دو برند خودروهای برقی در این نظرسنجی (تسلا و ریوین) امتیاز بسیار بالایی در رضایت‌مندی کسب کردند، اما در قابل اعتماد بودن، عملکرد ضعیفی داشتند.

از طرف دیگر، برندهایی مانند آکورا و مزدا در قابل اعتماد بودن رتبه بالایی دارند، اما در رضایت‌مندی پایین‌تر هستند.

البته این داده‌ها محدودیت‌هایی دارند. رضایت‌مندی بسیار ذهنی است و مستعد تعصب است (به عنوان مثال، ریوین یک برند جدید است که مخاطب خاصی را هدف قرار می‌دهد)، در حالی که قابلیت اعتماد معیار پیچیده‌ای است که سنجش دقیق آن می‌تواند دشوار باشد.

رضایت از ریوین و ناامیدی از فولکس‌واگن

Consumer Reports همچنین مشخص می‌کند که کدام برندها در حوزه‌های خاص رضایت مالکان را جلب می‌کنند. ریوین از نظر راحتی، قابلیت استفاده و هزینه‌های مالکیت (که معمولاً برای خودروهای برقی پایین‌تر است) بالاترین رتبه را کسب کرد.

در مقابل، فولکس‌واگن از نظر تجربه رانندگی و قابلیت استفاده پایین‌ترین رتبه را کسب کرد. آئودی، برند دیگری از گروه فولکس‌واگن، از نظر فضای ذخیره‌سازی کابین پایین‌ترین رتبه را به خود اختصاص داد.

جالب است بدانید که ریوین و فولکس‌واگن اخیراً برای به اشتراک‌گذاری فناوری پلتفرم خودروهای برقی با یکدیگر همکاری کرده‌اند.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود