ظاهراً گاندوسازان بعد از این که در دولت شکست خوردند به تنظیمات کارخانه برگشتند و خیلی زود حاشیهسازی برای مسعود پزشکیان را شروع کردند. تولید فصل سوم گاندو در حالی شروع شده که هنوز چند ماهی بیشتر از آغاز به کار دولت پزشکیان نگذشته است. حاشیهسازان بهتر است کمی صبر کنند شاید عملکرد دولت پزشکیان به بدی دولت متبوعشان نباشد.
به احتمال زیاد هدف گاندوسازان در فصل سوم محمدجواد ظریف و حضور او در دولت باشد. همانطور که در فصل اول شاهد بودیم سازندگان سریال با دست مایه قرار دادن ماجرای جیسون رضائیان هر اتهامی را که خواستند به وزیر خارجه وقت (محمدجواد ظربف) وارد کردند بدون این که به جایگاه حقوقی ظریف توجه کنند و به این موضوع فکر کنند که ظریف وزیر اُمور خارجه جمهوری اسلامی ایران است و تضعیف او تضعیف دستگاه دیپلماسی نظام و در اصل یک نقض غرض است! اما برای سازندگان گاندو ظاهراً فقط تصفیه حساب سیاسی و کسب قدرت مهم بود.
برخلاف نظر اصولگرایان تندرو و هوادارانش، گاندو هوادار چندانی نداشت و مردم با آن مانند اکثر سریالهای صدا و سیما برخورد کردند. چه آنکه فصل دوم سریال کیفیت بسیار پایینی داشت و پر بود از گافهای تاریخی و صدور بیانیههای سیاسی بیثمر که بیننده را دل زده میکرد.
نویسنده محترم شما چرا میسوزی!؟
مگه همین ظریف نبود که اومد گفت امضای جان کری تضمین هست بعدم گفت اشتباه کردم به جان کری اعتماد کردم
مگه همین ظریف نبود که وقتی گند برجام در اومد گفت من بند های آخر برجام رو نخوندم
البته اوج شاهکار ظریف وقتی هست که کلی با پروپاگاند رسانه بادش کردید که سردار دیپلماسی قهرمان ملی زبان دنیا رو میفهمه فقد یک سوال!؟ این آقای همچی دان چطور نمیدونست که طبق قوانین ایالت متحده فقد توافق و قوانینی توسط ریاست جمهوری ایالات متحده لازمالاجراست که توسط مجلس سنای آمریکا تصویب بشه خب ما هم میتونستیم اجرای شروط برجام در کشور رو مشروط کنیم به تصویب برجام در سنای آمریکا حالا سوال اینجاست ظریف واقعا نمیدونسته یا دانسته خیانت کرد و قراردادی رو امضا کرد که چفت بست مطمئنی نداشت و باعث شد ذخایر استراتژیک پلوتونیوم از کشور خارج شه و برنامه هسته کشور تضعیف شه
البته از کسی مثل ظریف نباید تعجب کرد کسی که میگه قرارداد ترکمنچای قراداد خوبیه چون یک بخشی از کشور رو دادیم تا بقیه کشور بمونه کسی که رو خاک کشورش تعصبی نداره بیشتر از این هم ازش انتظار نمیره وقتی فکر میکنم اگه تو جنگ هشت ساله یکی مثل ظریف وزیر امور خارجه بود احتمالا الان خوزستان رو داده بودم به رژیم صدام چون از نظر ظریف هم صدام زورش زیاد بود هم امکاناتش بجای بقیه کشور میموند
من با اصولگرایان کاری ندارم اونا که تکلیف شون معلومه ولی شما اصلاح طلبان موجودت عجیبی هستید کسایی میگید میشه به امام زمان عج و پیغمبر میشه انتقاد کرد ولی خودتون حاظر به شنیدن هیچ نقدی نیستید و منتقد رو حواله میدید به جهنم
مگر زمستان سخت اروپا قرار نبود بیاد ک غرب مجبور بشه بیاد سر برجام چیشد اومد مرداد ۱۴۰۰ دلار ۲۳ بود اونم ب مدد دست اندازان مانع برجام مرداد ۱۴۰۳ دلار حوالی ۶۰
برجام از ریشه مشکل داشت
سلام ،داداش خیلی خوب گفتی احسنت بهت
من ممنونم داداش که وقت گذاشتی خوندی
ظریف ساده باوره.
حسن روحانی هم یه…
کامنت شما یکم خیلی عجیبه. پولوتونیوم؟ ما مگه اصلا پولتونیوم داریم؟ تو شکافت هسته ایی حدود ۲۰۰ تا محصول جانبی به دست میاد. پلوتونیوم یکیشه. اینو دبیرستان خوندیم دیگه. و در ادامه خوندیم پلوتنیومی که تو بمب به کار میره پلوتونیوم ۲۳۹ هست. که اصلا تو هیچ راکتوری که برق تولید میکنه نمیشه جمع کرد. چون در کسری از ثانیه تبدیل به پلوتنیوم ۲۴۰ میشه. طی مدت زمان خیلی خیلی کوتاه. یعنی در سرعت های در حد نور. برای همین اون پلوتونیوم که مد نظر شما هست فقط با طراحی راکتورها به روش های خاص قابل جمع کردن هست. بهش راکتورهای نظامی هم میگن. که شما به روسیه صد میلیارد دلار بدی هم بهت نمیگه. برات هم نمیسازه. کلا ممنوعه. حرفشم نزن. حتی خود روسیه میگن فقط یدونه راکتور نظامی فعال داره. اینکه میبینی مثلا امریکا و روسیه بیشترین سلاح های اتمی رو دارن، پلوتونیومش رو قبلا ساختن. و اگه کلاهک جدید نظامی میسازن پلوتونیوم رو از یه کلاهک قدیمی برمیدارن میزارن رو جدیده.
اسراعیل هم میدونی همون ۵۸ سال قبل راکتور دیمونا رو نظامی ساخته بود و یه مدت باهاش پلوتونیوم ۲۳۹ ساخت. بعدم طراحی راکتور رو تغییر داد و غیرنظامی کرد. میگن طی این ۵ سال باز شروع کرده به یه کارایی برا تولید بیشتر. که از ۲۰۳۰ باز پلوتونیوم ۲۳۹ تولید کنن.
این حرفها برا قدیمیهاست. الان خطرناکتر از اتم، یه چیزای دیگس.
…ه و مقامات قضایی که اصلا تو یه دنیای دیگه ایی هستن. یه دنیای کاملا سنتی که من بهش میگم دنیای پارینه سنگی. که حتی برا دوره های قدیم هم اماده نبودن.
مجلس کارگروه های بچه گانه داره که فقط به درد اینکه گوشی کی بهتره میخوره.
….
گاندو هم خیالت اونقدر از موضوعات اصلی پرت هست که ادم خندش میگیره. این چیزا که تو گاندو میبینی سطح پایینه. برای دنیای امروز حتی منسوخه. چون امروزه هر سازمانی باید توانایی این ها رو داشته باشه. و تنها ۲۰ درصد توان سازمان درگیر مثلا ادم فرستادن تو المان و ترور باشه. ۸۰ درصد توان باید صرف شناخت و تولید و گسترش راه های جدید باشه.
تا ۴۰ سال قبل بالاترین سطح کارهای اطلاعاتی جمع اوری اطلاعات انسانی بود. که بعدشم منجر به انفجار بمب و تیراندازی میشد.
تا دهه ی ۲ هزار میلادی یعنی ۲۵ سال قبل کل هم و غم و بالاترین سطح کارهای اطلاعاتی شنود بود.
الان دیگه کسی برا شنود هزینه نمیکنه. شنود رو امروزه کشورهای سطح بالا دارن و میفروشن. و اگه کسی میخواد سطح بالا کار کنه باید ابزارهای شنود خودشو بسازه. مجموعه ی عظیمی از ماهواره ها. کشتی های سیگینت. هواپیماها. فقط بعد نظامی هستن. اما ۸۰ درصد شنود غیر نظامیه. خدمات موبایل. شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت. مودم. کامپیوتر. انسانهای osint کار. شرکتهای نرم افزاری. و غیره.
ما حتی ساز و کار لازمه رو نداریم. سازمانها کاملا قدیمی. روشها قدیمی. که حتما دیدی چه ادمهای ناشی رو فرستادن که دستگیر شدن. حتی تو تایلند طرف نارنجک درست ننداخت و نارنجکه جلوی پای خودش منفجر شد.
الان تمام کشورهای برتر دنیا دنبال یه چیز هستن. روان و تفکر مردم. مهندسی مردم. تاثیر گذاشتن بر روی مردم به صورت جمعی. و به صورت فردی هم جامعه به طرفی بره که مسئول مربوطه تصمیماتش بر اساس اطرافیان و حرف و مطالبی که میخونه باشه. بزار مثال بزنم. شما مسئول پدافند هستی. یک سرگرد. امشب اسراعیل حمله کرده. شما هم باید انگشت رو بزنی روی دکمه و موشک رو به طرف هواپیماهای اسراعیلی شلیک کنی. اما شما این کار رو نمیکنی. چرا؟ چون شما از قبل شناسایی شدی. به صورت هدفمند برات مطلب تو اینستا و فیسبوک و اخبار و جستجوهای اینترنتی میاد که همش مهندسی شده هست. این کار توچند جا شد.
به صورت کل در اینترنت و جستجوها طوری هست که همه چی به نفع طرف مقابله. طرف مقابل برنده میشه. طرف مقابل دست برتر داره. طرف مقابل پیروز بشه خوبه. طرف مقابل گروه خوبیه. طرف مقابل کشور رو به دست بگیره همه چی خوب میشه. خب این مطالب به صورت کل برا همه تبلیغ میشن تو گوشی هاشون و کامپیوتر . اما شما که شخص خاص هستی این چیزا رو به صورت جزئی تر میارن روی گوشی و کامپیوتر. چطوری هست؟ ابتدا از تمام مسعولین مملکت چه نظامی چه غیر نظامی چه ابدارچی چه راننده چه سرباز چه سرهنگ و چه درجه دار یک بانک دیتا ایجاد میکنن. اسم همه و ادرس گوشیهاشون و سیمکارت و مک ادرس و غیره همش به صورت پویا و دینامیک وجود داره و اگه شما گوشی جدید بخری همه ی اطلاعاتش اپدیت میشه. چون شما تو این دیتابانک هستی. برا شما چیزای شخصی سازی شده تر نشون میدن. تو تلگرام تو اینستا تو اینترنت بیشتر و بیشتر میگن که طرف مقابل دوست هست. که شما که مسئول هستی شلیک نکنی.
و برای اشخاص مهم مملکت به صورت انسانی کارشناس خبره میفرستن که این کارشناسها انالیز روانی کنن. چند روز با مسعولین مملکت حرف بزنن. بگردن. و بتونن تفکر و نوع فکرشون و اینکه در چه صورت و چه تصمیمی میگیرن رو پیدا کنن. این کارشناسها خیلی اومدن و رفتن.
مثل کاترین شکدم
آنیکا هرنروت روتشتاین
لری کوهلر اسس
اورلی ازولای
یعقوب هرتزوگ
و هزاران مهمان و کارشناسای خبره ی دیگه که به اسم مهمان و مدعوین و اجلاس سران و غیره اومدن. خیلیهاشونم چندین روز با مسعولین بالارده ی مملکت گفتگوها داشتن. انالیز کردن مسعولین رو.
جنگ هفت اکتبر جنگ فلسطینیها نبود. جنگ اسراعیل بود. اسراعیل چنین عملیات روانی روی جامعه ی غزه پیاده کرد، که فلسطینیها خودشون اومدن ریختن.
الان اسراعیل تو غزه پیروز شد.
تو لبنان اگه یادتون باشه گفتن یه گروه روانشناس خاص دارن که رهبران حزب الله رو رصد میکنن و از نظر فکری و روانی و تصمیم گیری این رهبران حزب الله رو انالیز میکنن. الان اسراعیل تو لبنان پیروز شد. سمیر جعجع این روزها خیلی خیلی خوشحاله.
تو سوریه که همه دیدین چطور یه جنگ روانی انجام دادن. که اسراعیل الان پیروز شد و کوه استراتژیک هرمون رو گرفت که تا سواحل ترکیه اشراف داره
تو ایران هم همین عملیات رو سالهاست اجرا میکنن.
حتی گفتن برا اشنایی با جامعه فارسی زبان مامورین اسراعیلی رفته بودن کابل و هرات و مزار شریف و چندین ماه بین مردم میگشتن که فرهنگ و رسوم اینا رو یاد بگیرن. و بعد تو اسراعیل اموزش بدن. این برای زمانی بود که امریکا تو افغانستان بود. و دیدید طالبان چه سریع افغانستانو گرفت؟ و قبلش یه کمپین روانی تو افغانستان انجام دادن.
بخشی از حرفات در مورد مهندسی اجتماعی کاملا درست هست
اما مشکل چیز دیگه ای هست مثلا در مورد سقوط سوریه بعد از نابودی تقریبی و تضعیف داعش شاخه نظامی کشور وظیفه اش رو به خوبی انجام داد بعد از اون وظیفه دولت و بخش دیپلماسی کشور بود که وارد سوریه بشه و از دستاوردهای بخش نظامی حمایت کنه مثلا ما سال ها چطور تونستیم در مقابل تحریم ها ایستادگی کنیم یه بخشیش مال اینه که سعی کردید بخشی از نیاز ها مون رو در داخل بومی سازی کنیم هر چند غربگراها همواره سنگ اندازی میکنن ولی تا حدودی تونستیم از طرفی ما میتونستیم یکسری مفاهیم مثل بسیج سازندگی رو در سوریه ایجاد کنیم مثل وقتی جای سیل یا زلزله میاد خود به خود گروه های جهادی و یا خود مردم بسیج میشن در کنار نیروهای نظامی برای خدمت به مردم آسیب دیده مثلا در کرمانشاه اتفاقی میفته از جاهای دیگه کشور میرن کمک یا در سیستان و بلوچستان اتفاقی میفته مردم میرن کمک این کمک کردن ها فقد باعث تسریع در حل مشکل و کمک به دولت نمیشه بلکه باعث میشه همبستگی بین مردم مناطق مختلف و قومیت ها و همچنین ارگان های نظامی با مردم بیشتر بشه خب این فرهنگ باید منتقل میشد به سوریه برای بازسازی سوریه حتی میتونستیم با ایجاد یکسری زیر ساخت از سوریه به عنوان یک بارانداز برای نفوذ به بازار آفریقا استفاده کنیم خب تمام اینا وظیفه کی بود!؟
وظیفه دولت و دستگاه دیپلماسی که اون موقع کسانی قدرت رو در دست داشتن که دستشون جلوی غرب دراز بود که آیا غرب یه توفی کف دستشون بند یا نندازه و باعث شد فرصت از دست بره و اسد به جای اینکه با ایجاد تغییر به نیروی داخلی کشورش تکیه کنه منتظر کمک از عربستان و امارات و قطر و……. همون کشورهای شد که باعث ایجاد بحران در سوریه شدن
اما در مورد غزه اینکه در نگاه اول میزان تخریب و خرابی ها اینجوری نشون میده فلسطینی ها در تله اسرائیل گرفتار شدن و بهانه دادن دست اسرائیل ولی اینجوری نیست در واقع اسرائیل برنامه نابود غزه و بیرون کردن فلسطینی ها رو داشتن ولی هدف از عملیات طوفان القصی این بود که فلسطینی ها پیش دستی کنن برن یکسری از شهرک نشین ها صهیونیست رو بگیرن و در سراسر غزه پخش کنن تا از حمله گسترده اسرائیل به غزه جلوگیری کنن ولی خب در میزان جنون و دیوانگی صهیونیست ها اشتباه محاسباتی کرده بودن مثل همین الان با این تقریبا هشتاد درصد غزه تخریب شده پس چرا تو تونل های حماس اسرائیل آب نمیگیره چون میترسه همون تعداد از اسرای که دست حماس هستن کشته بشن از طرفی اسرائیلی ها با کمک رسانه های غرب سال ها حماس رو گروهی هم ردیف القاعده و داعش تعریف کرده بودن که تروریست هستن اما بعد از آزادی بعضی از همین اسرای اسرائیلی که توسط حماس آزاد شدن خیلی از رفتار حماس و نحوه برخوردشون تعریف کردن که فلسطینی به هیچ وجه باهاشون بد برخورد نکردن حتی همون چیزی که خودشون به عنوان غذا میخوردن رو به اسرائیلی دادن و کار تا جای پیش رفت که رژیم اسرائیل هرگونه مصاحبه اسرا رو بعد آزادی ممنوع کرد
اما در مورد لبنان به وضوح میشه کمک کاری در نهاد ها امنیتی حزب الله و نفوذ گسترده رو دید رو دید مثلا بعد از ترور فواد شکر که دست راست شهید نصرالله بود و همین طور ترورهای دقیق دیگه چرا هیچ کس شک نکرد که چطور آنقدر راحت اسرائیل داره بانک اهدافی که از قبل تعریف کرده رو داره یکی یکی میزنه و با همین وجود دوباره جلسه برگزار میکنن که اون جلسه هم بمباران میشه که منجر به شهادت ابراهیم عقیل و بسیاری از فرمانده هان یگان ویژه حزب الله میشه بعد از اون ماجرای پیجر ایجاد میشه و دوباره همون اشتباه دفعه قبل اتفاق میفته و دوباره جلسه میگیرن و منجر به شهادت سید حسن نصرالله میشه و بعد از اون دوباره جلسه میگیرن و اینبار منجر به شهدا سید هاشم صفی الدین میشه در صورت که بعد از انفجار بسیم ها و پیجرها حزب الله باید میفهمید تمام افرادی که پیجر و بسیم هاشون منفجر شده به نقاط مختلف و خانه ها امن و ساختمان های امن حزب الله رفت آمد داشتن عملا این ساختمان ها لو رفتن و گرفتن جلسه در اونها عین خودکشی بله اسرائیل قوی هست ولی اسرائیل همیشه روی قدرت و تکنولوژی خودش حساب نمیکنه بلکه یه بخشی رو غفلت نهاد های امنیتی و بخشی هم روی نفوذی ها و خود فروخته ها مثل ماجرای سوریه و عدم ورود بخش دیپلماسی حساب باز میکنه
بسیار حرف درست و بجایی بود احسنت به شما به نظر بنده سریال گانو بسیار روشنگری داشت و واقعیت رو بیان کرد
چون دیدگاه اقلیت هست. این روزها هم اقلیت اقلیت دنبال اهداف تبلیغی خودش هست. اما در جامعه برعکس برداشت میشه. نتیجه اینکه مردم بیشتر به این نتیجه میرسن که اقلیت حاکم، ضد منافع کشور حرکت میکنه
چرا دروغ نوشتید اتفاقا هر کسی رو که ما میشناسیم از سریال گاندو خیلی هم خوششون اومده نه تنها گاندو سریالهایی مثل خانه امن و چنین سریالهایی رو کاملا پسندیدند.
هرچند سریال بر پایه واقعیات ساخته شده است یعنی کتمان میکنید که در کنار ظریف هم نفوذی حضور داشت و هم خائن اگه نبود پس جیسون رضائیان و دری اصفهانی و … که اطراف دولت مطبوع شما و بخصوص ظریف حضور داشتند رو میخواید کتمان کنید؟
البته همین افراد مطبوع شما اولین بار نبود مثل پینوکیو گول گربه نره و روباه مکار رو خوردند و مثل اینکه آخرین بار هم نیست.
در دورهای که دولت احمق اصلاحات حرف از گفتگوی تمدنها میزد از اون طرف کاندولیزا رایس از جنگ تمدنها سخن میگفت و اون پخمه رو خر هم حساب نکرد.
الان هم گفته میشه که ترامپ تاجره پس میشه باهاش گفتگو کرد اما ترامپ داره ضد ایرانیترین کابینه خودش رو میچینه و با همسایههای خودش شمشیر رو از رو بسته و علنا تا حالا از الحاق کانادا و پاناما به خودشون صحبت میکنه کانادایی که رفیق شش دانگ خودشون بوده حالا این احمقهای داخلی میخوان در چه موردی دوباره گول بخورن؟ هر چند مثل اینکه قدرت منطقهای رو بدون مذاکره و دریافت امتیازی، واگذار کردند.
هر روز از ارزش پول ملی کم میشه و معیشت مردم هر روز بدتر از قبل میشه بعد وزیر اقتصاد داره از فیلترینگ حرف میزنه، مشکل اصلی مردم اقتصادی است نه فیلترینگ.
اما ۵۴۰۰ نفر دو تابعیتی فرزندان مسئولین هم سوژه جالب گاندوسازها میشه و سوزش شدید شما افسادطلبها
یعنی اینقدر این دولت زپرتیه که با ساخت یک فیلم از نفس میفته
نبود چنین دولتی بهتره ضمن اینکه پیش زمینه تولید این فیلم مربوط به مدتها پیش و ارتباطی با این دولت فشل تداره
گاندو هوادار چندانی نداشت؟!!
هر دو فصل این سریال خیلی پربیننده بودن و همه هم میدونن، نویسنده چشم و گوش بسته است!
بنظرم دیدگاه شما مشکل داره.اتفاقا سریال بسیار خوب با مخاطب فراوان بود.تنگ نظر مثل شما و عقده ای مثل نویسنده مقاله آبکی
من یه تیتر شک کردم ،خیلیباید خواب باشه نویسنده که متوجه محبوبیت گاندو نشده باشه.اقای ظریف معطل تو نمیمونه اگر تهمت بود میرفت شکایت میکرد مشتی خائن فاسد ول حن این مردم نیستن.
کی گفته نظر مخاطبان را جلب نکرد؟؟؟ خیلی هم عالی و خفن بود! از کجا میسوزی؟؟ بگو من میسوزم نه اینکه مردم برخورد کردند و استقبال نکردن و این چرت و پرتا.
اتفاقا خیلی هم خوبه، ملت بفهمن به چه کسایی اعتماد کردن!!!
خیلی هم سریال خوبیه ولی انگار به غربگدایان برخورده!!!
نمیدونم از کجا میسوزی،فیلم نامش مه قبل از اومدن پزشکیان شروع شده بود و از قبل هم برای ۱۴۰۴ قرار بچد پخش بشه
اگر جایشش هم غلط بوده بگید
هنوز که هنوزه تکرارش رو هم میذاره ،مردم مبینن،نه با خاطر سیاست بینی و سیاست زدگی که نویسنده متن بالا داره ،ببکه ب خاطر ساخت خوب و کشاندن مخاطب برای پیگیری سریال و اتفاقاتی که ادم رو درگیر و منتظر دیدن قسمت های بعد میکنه
تازه مگه شما موافق ازادی بیان نیستی
اقای ظریف هم گفت دیپلماسی فدای میدان شد، الان که میدان باز هست ،بره دوره بیفته مشکلات منطقه رو بدون میدان حل کنن
باید هوش سیاه رو میساخت به جای گاندو
یه چیز بگین خنده دار نباشه ، یجایی گفتید هر اتهامی به محمد جواد ظریف وارد کردن بدون اینکه به جایگاه حقوقیش توجه کنن ! یعنی چون جایگاه حقوقیش بالا هست هرکاری میتونه با کشور و تورم و مردم بکنه ؟ یجای دیگه هم گفتید برای سازندگان گاندو کسب قدرت مهم بود ؟ برای سازندگان یک فیلم چرا باید قدرت مهم باشه ؟ بعدشم میتونید چند نمونه از گاف های تاریخی مثال بزنید ؟ یا به جناحتون بر خورده که نمیتونید انتقاد بشنوید
مقاله آبکی
جایگاه ظریف طبق قانون اساسی غیر قانونی بوده
بیشترین ضرر ها و گاف های سیاسی رو ما در زمان دولت روحانی و وزارت ظریف دهدیم و هنوز هم داریم میدیم
ظریف یک فرد غیر قانونی و مجرم است که اگر قوه قضائیه ورود کند او محکوم است
گاندو هم فیلم بسیار قشنگی بود تا ذات بعضی ها رو نشون بده که چقد قوم و خویششون از پول این مملکت خوردن و میخواستن ببرن
گاندو انقدر خوب بوده که تو چندین کشور اروپایی و آسیایی پخش شده
والسلام
چشم بینا میخواهد و زبان صدق . اکثر مردم از این سریال راضی بودن ولی از این ناراحت هستن که هنوز خائنین برمسند قدرت هستن
گاندو عالی بود حرص نخور اتفاقا خیلی از کسانی که زیاد اهل تلویزیون نبودن گاندو رو نگاه میکردن