واکنش رضا شفیعی‌جم و نصرالله رادش به حواشی شوخی با «کمبوجیه» در جوکر ۲ + ویدیو

واکنش رضا شفیعی‌جم و نصرالله رادش به حواشی شوخی با «کمبوجیه» در جوکر ۲ + ویدیو

اولین قسمت از فینال جوکر ۲ به کارگردانی احسان علیخانی، با حواشی بسیاری همراه بود. برخی از مخاطبان به دلیل شوخی رضا شفیعی‌جم، بازیگر سینما و تلویزیون، با نام کمبوجیه واکنش‌های تندی از خودشان نشان داده و شفیعی‌جم و دیگر شرکت‌کنندگان را به توهین به این چهره تاریخی ایرانی متهم کردند.

رضا شفیعی‌جم نیز در پاسخ به جنجال و حواشی پیش‌آمده با انتشار یک ویدیو در صفحه شخصی اینستاگرام خود، نسبت به این توهین‌ها واکنش نشان داد و گفت: «من عاشق ایران و ایرانی و تاریخ ایران هستم. خیلی بی‌معرفتید! خود کمبوجیه اگر بود کلی باهم رفیق می‌شدیم و می‌خندیدیم».

نصرالله رادش نیز در صفحه شخصی اینستاگرامی خود از حواشی پیش‌آمده به خاطر شوخی با نام کمبوجیه در جوکر ۲ انتقاد کرد. رادش در این ویدیو گفت، آقای علی اوجی داشت در مورد این مسئله صحبت می‌کرد که برخی آدم‌های بزرگ تا به‌حال با چه اتفاقات ساده‌ای جان خود را از دست‌ داده‌اند. شوخی ما با اسم پادشاه ایران نبود.

مطالب مرتبط
دیجیاتو
۱۷ نظر

ورود

  • رضا بهمن ۸, ۱۴۰۳

    هر سه نفر باید اعدام شوند.

    • اسماعیل بهمن ۱۲, ۱۴۰۳

      هرگاه اشخاصی به ناخودگاه هم به فرهنگ مردم دیگر هم توهین می کنند معذرت خواهی می کنند حالا فکر کنین
      این آقایان ناخودگاه با یک اسمی در گذشته بعد از اسلام ناخودگاه شوخی می کردند از ترس توهین به مقدسات عذر خواهی هم می کردند شاید چاره نمی کرد البته مسلما به پخش نمی رسید .عذر خواهی هم شهامت می خواد .

    • ارش بهمن ۱۷, ۱۴۰۳

      کاش معذرت خواهی میکردید بر جای توجیه بی ربط برای همتون مخصوصا رضا شفیع جم متاسفم ما شما رو دوست داشتیم . حرات دارید با شخصیت های مهم و معاصر شوخی کنید شاید خود اونا هم خوششون بیاد.

  • علی بهمن ۹, ۱۴۰۳

    والا خوب رویی دارید، یک عذرخواهی خشک و خالی حاضر نشدید بکنید فقط بهانه جویی… شوخی مشکلی نداره ولی شما داشتید رسما توهین می کردید یعنی چی زیادبوجیه؟؟؟ بعد اومدید این شاه بزرگ رو با کمبوزه مقایسه کردید. این شوخیه یا توهین؟؟؟ خواهشا هر کسی این آدم های پر رو رو دنبال میکنه در فضای مجازی دیگه دنبال نکنه. احسان علیخانی هم همچنین. به بهانه ما می خواهیم دل مردمو شاد کنیم و ما می خواهیم لبخند روی لبان مردم بیاریم هزار و یک توهین و حرف رکیک و چرت و پرت می گید، فقط به فکر پول و منفعت و شهرت هستید. تف به ذات و غیرت تون. جوکر رو همین امروز توقیف کنید و شفیعی جم و رادش و اوجی و شهرام قائدی رو همین امروز اعدام. والسلام باتشکر علی شانظری.

    • علی بهمن ۱۱, ۱۴۰۳

      البته آقای رادش عذرخواهی کرد، ایشون معاف هستن. آفرین به آقای رادش

    • محمدرضا بهمن ۱۱, ۱۴۰۳

      رشید دلقک رو جا انداختی اون هم باید اعدام کنن البته به جای رادش بنده خدا که عذرخواهی کرد و خودت هم اشاره کردی

    • نوید معتمدی بهمن ۱۱, ۱۴۰۳

      اتفاقا در کنار این چهار تا مردک (شفیعی جم رشید قائدی و اوجی) علیخانی هم باید مجازات بشه که به عنوان سازنده از حواشی به وجود اومده اصلا ابراز ندامت نکرد و عذرخواهی هم نکرد. انگار اتفاقی نیافتاده. به عنوان سازنده برنامه حتی صحبت های رکیکی که شرکت کنندگان می زنن و مجبور میشن روش بوق بندازن ایشون باید جواب بدن [به همراه افراد فحاش] ولی جالبه کسی کاری باهاش نداره و هر غلطی دلش خواست میکنه. به قول اون دوستمون اگر به بزرگان عرب توهین می‌شد طرف اولین نفر عذرخواهی می کرد و علیخانی هم پشت بندش عذرخواهی می کرد. ولی چون دیوار کوتاه تر از پادشاهان ایران و مخصوصا کمبوجیه پیدا نکردن این چهار تا حیف نون با علیخانی جرعت توهین پیدا کردن و شفیعی جم با کمال پر رویی فرار رو به جلو می کنه و با لحن طلبکارانه و حق به جانب بقیه رو مقصر میدونه و یک عذرخواهی خشک و ساده نمیکنه. دم آقای رادش گرم شجاعت داشت و عذرخواهی کرد. درود بر شرف آقایان صادقی لولایی شعبان نژاد که حرفی نزدن و سکوت کردن. درود بر پادشاهان خوب و پاکمان در ایران باستان مخصوصا کمبوجیه بزرگ. #توقیف_فوری_برنامه_توهین_آمیز_جوکر

    • مردم ایران بهمن ۲۶, ۱۴۰۳

      به نظرم که مشکل دارید و مشکلتون از جای دیگه است، شوخی با اسم بادشاه درگذشته توهین تلقی نمیشه و چیزی از شخصیت ایشان کم نمیکنه، و شما الان توی کامنت خودتون صدبرابر توهین و اهانت و بی ادبی هست. واقعا مشکل دارید ، به درون خودتون رجوع کنید. باشد که اصلاح شوید.
      در ضمن اگر اینقدر ارزش های ایران و ایرانی برای شما ارزشمندند ، چطور تا الان کاری نکردید که اینطور همه چیز برباد نرود.!!!!!
      ما دیگر چیزی برایمان باقی نمانده!!!!!
      عملا ایران را سال‌هاست که کشته اند و شما در سکوت بودید!!!!
      چرا کاری نکردید؟؟؟؟

      • دردو به شرفت اسفند ۹, ۱۴۰۳

        دقیقا شما درست میگی اینا فقط تبل تو خالین

      • علی اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴

        جدی می فرمائید؟ اگر به اسم حالا نه صرفا پادشاه، هر شخصی حتی یک شخص گمنام توهین بشود اسم اش توهین نیست؟ شما اگر اهل مطالعه نیستید تقصیر خودتان هست دوست عزیز. احیانا شعر سعدی بزرگ که می فرماید: نام نیک رفتگان ضایع مکن، تا بماند نام نیکت پایدار رو نشنیدید؟ معلومه نشنیدید چون من در پیام ارسالی شما نشانه ای از مطالعه و سواد نمی بینم. در پیام من چه توهینی دیدید؟ بزرگ ترین توهین من در این پیام گفتن عبارت: “تف به ذات و غیرت تون” هست که در برابر کار اینها توهین محسوب نمی‌شود. مضاف بر اینکه شما در کف جامعه توهین هایی به مراتب زشت تر و ناپسند تر و قبیح تر و سخیف تر می بینید که این عبارتی که بنده به کار بردم در برابر انها یک اپسیلن هم توهین محسوب نمیشود. در ثانی می فرمایید اگر اینقدر ارزش ایران و ایرانی براتون مهمه چرا کاری نکردید. سوال من اینه. شما چه کار کردید؟ باشه ما کاری نکردیم شما در راستای بهبود اوضاع فعلی و در راستای خدمت به مردم عزیزمان و در راستای علم و دانش و فرهنگ این مرز بوم شما چه کار کردید؟ شما برای حل مشکلات اقتصادی چه کردید؟ شما برای تجدید آبروی از دست رفته ایران چه کردید؟ شما برای این غم مردم چه کردید؟ شما برای ایرانی عزتمند و آبرومند چه کردید؟ شما برای ساختن آینده ای مطمئین و زیبا چه کردید؟ شما چه کردید؟ مشکل ما این است که همگی نشسته ایم در خانه و هیچ کاری نمی کنیم و می گوییم بقیه بروند مشکلات را درست کنند. سوال من این است که چرا خودمان کاری نمی کنیم. به قول معروف از تو حرکت، از خدا برکت نه اینکه ما در خانه بشنیم و انتظار داشته باشیم بقیه کار انجام دهند دقیقا مثل حضرتعالی دوست عزیز. در ضمن متاسفانه افراد حرف حق را با توهین اشتباه می گیرند و علت آن هم کاملا واضح است… با پیام شما مشخص شد که جنابعالی از کدام جناح هستید و چرا اینقدر از حرف هایی که یک کلمه توهین در کنه متن نیست عصبانی و ناراحت شده اید. تکلیف شما معلوم است و خود مردم قضاوت کننده هستند. در ضمن خواهشا اسم پروفایل تان را از مردم ایران به چیز دیگری تغییری دهید. چون با این پیام مشخصا جزو این مردم نیستید و از قشر و گروه دیگری هستید.

  • کامبیز بهمن ۱۰, ۱۴۰۳

    اول اینکه شفیعی جم مسخره نکرد چونکه اصلا نمیشناخت.علی اوجی بود که با آگاهی کامل مسخره کرد و در کنارش هم قائدی و رشید …بعد هم آقای رادش و مابقی هم باید بدونن که علت مرگ کمبوجیه نامشخص هست.چونکه بعضی مورخان یونانی میگن که موقع سوار شدن بر اسب خنجرش میره توی ران پاش و در راه برگشت از مصر پاش عفونت میکنه.بعضی مورخان و کتیبه ها میگن که وقتی که مصر راه فتح کرد در راه برگشت به ایران به علت بیماری مرد..پس در حال تیز کردن خنجرش نبوده که ران خودش رو زخم کرده.جونکا …ها نمیدونن که خنجر و شمشیر شاه رو خود شاه تیز نمیکنه و براش انجام میدن

  • احسان بهمن ۱۰, ۱۴۰۳

    من نمیدونم چهارتا دلقک صدا سیما تو خودشون چی دیدن که با پادشاه یه سرزمین این شوخی مسخره رو بکنن ،اگر با یکی از بزرگان عرب این شوخی رو میکردن نظام چوب تو ماهتدشون میکرد ،جمع کنید این برنامه های مسخره تونو

    • علی بهمن ۱۱, ۱۴۰۳

      👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏

    • محمدرضا اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴

      من که توهینی نمی بینم. دیگه بزرگ ترین توهینی که می بینم تف به ذات و غیرت تون هست که اون هم توهینی نیست در مقابل کاری که اینها کردن. اتفاقا هم وطنان عزیز زیز این پست خیلی خویشدنداری کردند الفاظ رکیک به کار نبردند. حالا شما طرفدار این اشخاص هستی و خودت رو زدی به کوچه علی چپ بحثش جداست و تکلیف شما که کاملا معلومه دوست عزیز.

      • محمدرضا اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴

        پیام بالا خطاب به شخصی که نام پروفایل اش گمنام است که گفته بود: شما که خودتون دارید توهین می کنید پس حرف از توهین کردن نزنید. و من گفتم: توهینی ندیدم‌.

  • گمنام اسفند ۸, ۱۴۰۳

    کاش شمایی که خودتون دارید توهین میکنید و هر فحشی دلتون میخواد میدید حرف از توهین نکردن نمیزدین