اظهارات ضد اسلام بازیگر فیلم «امیلیا پرز» که با انتقادات شدیدی روبه‌رو شد

اظهارات ضد اسلام بازیگر فیلم «امیلیا پرز» که با انتقادات شدیدی روبه‌رو شد

کارلا سوفیا گاسکون، بازیگر تراجنسی اسپانیایی، به دلیل انتشار پست‌های بحث‌برانگیز در شبکه‌های اجتماعی که به تازگی بازنشر شده‌اند، با موجی از انتقادات مواجه شده است.

گاسکون ۵۲ ساله که برای نقش‌آفرینی در فیلم موزیکال امیلیا پرز (Emilia Pérez) نامزد جایزه اسکار شده، به دلیل اظهاراتش درباره اسلام، مراسم اسکار و جورج فلوید مورد انتقاد قرار گرفته است.

این پست‌ها که توسط نویسنده مسلمان، سارا حاجی، بازنشر و توسط مجله ورایتی به انگلیسی ترجمه شده‌اند، از حساب کاربری گاسکون در پلتفرم X حذف شده‌اند.

گاسکون در یکی از این پست‌ها که به نوامبر ۲۰۲۰ برمی‌گردد، گفته بود:

آیا فقط من این‌طور فکر می‌کنم یا تعداد مسلمانان در اسپانیا بیشتر شده است؟ هر بار که برای بردن دخترم به مدرسه می‌روم، تعداد بیشتری زن را می‌بینم که موهایشان را پوشانده و دامن‌های بلندی به پا دارند. شاید سال آینده به‌جای انگلیسی، باید عربی یاد بگیریم.

گاسکون در پستی دیگر مربوط به ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰، تصویری از یک خانواده مسلمان را در رستورانی منتشر کرده بود که در آن زن خانواده با برقع مشکی ظاهر کاملاً پوشیده‌ای داشت. او در توضیح این عکس گفت:

هیچ نشانه‌ای از مردسالاری در این تصویر نمی‌بینید! زنان کاملاً مورد احترام هستند، طوری که تنها یک فضای کوچک برای دیده شدن چشمانشان باقی می‌ماند و دهانشان فقط در صورتی که رفتار مناسبی داشته باشند. البته که آن‌ها از این نوع پوشش کاملاً لذت می‌برند! چقدر این وضعیت منزجرکننده است.

گاسکون در سال ۲۰۲۱ نیز به انتقاد از ادیان پرداخته و مدعی شده بود که دین اسلام با حقوق بین‌الملل همخوانی نداشته و همه ادیان حقوق بشر را زیر پا می‌گذارند.

گاسکون همچنین درباره قتل جورج فلوید که در سال ۲۰۲۰ توسط پلیس مینیاپولیس کشته و باعث شکل‌گیری جنبش «جان سیاه‌پوستان مهم است» شد، اظهار نظر کرد. او در یکی از پست‌هایش گفته است:

به نظر من، افراد کمی واقعاً به جورج فلوید که یک معتاد و کلاهبردار بود، اهمیت می‌دادند. اما مرگ او نشان داد که هنوز کسانی هستند که سیاه‌پوستان را به چشم موجوداتی بدون حقوق انسانی می‌بینند و از سوی دیگر، افرادی هم هستند که پلیس را قاتل می‌دانند. هر دو طرف در اشتباه‌اند.

او همچنین افزود:

هر بار که اتفاقی رخ می‌دهد، باید درباره رفتار جامعه انسانی فکر کرد. شاید دیگر بحث فقط نژادپرستی نباشد، بلکه درباره طبقات اجتماعی‌ باشد که از وجود یکدیگر احساس تهدید می‌کنند. شاید این تنها تفاوت واقعی باشد.

همچنین گاسکون به‌عنوان اولین بازیگر تراجنسی که نامزد جایزه اسکار شده، در سال ۲۰۲۱ از مراسم اسکار انتقاد کرد.

هر سال که می‌گذرد، مراسم اسکار بیشتر به جشنواره‌ای برای فیلم‌های مستقل و اعتراضی تبدیل می‌شود. نمی‌دانستم دارم یک جشنواره آفرو-کره‌ای، یک راهپیمایی «جان سیاه‌پوستان مهم است» یا مراسم ۸ مارس را تماشا می‌کنم! گذشته از این‌ها، یک مراسم زشت و خسته‌کننده بود.

گاسکون در دوران همه‌گیری کرونا، به انتقاد از چین پرداخت و گفت:

واکسن چینی، علاوه بر تراشه‌ای که روی آن نصب شده، شامل دو رول اسپرینگ، یک گربه که دستش را تکان می‌دهد، دو گل پلاستیکی، یک فانوس تاشو، سه خط تلفن و یک یورو برای اولین خرید کنترل‌شده شما است!

پس از بالا گرفتن این جنجال‌ها، گاسکون در بیانیه‌ای خطاب به دیلی میل گفت:

می‌دانم که برخی از پست‌های گذشته من باعث ناراحتی شده‌اند و این بحث‌ها را به رسمیت می‌شناسم. به عنوان کسی که خودش در گروهی به حاشیه رانده‌شده قرار دارد، این درد و رنج را به خوبی درک می‌کنم و بابت ناراحتی‌ که ایجاد کرده‌ام، صمیمانه متأسفم. در تمام زندگی‌ام برای ساختن دنیایی بهتر تلاش کرده‌ام و باور دارم که در نهایت، نور بر تاریکی پیروز خواهد شد.

این اظهارات گاسکون، واکنش شورای امور عمومی مسلمانان را نیز به همراه داشت. این شورا در بیانیه‌ای به ورپ اعلام کرد:

اینکه این توییت‌ها حذف شده باشند یا نه، تغییری در محتوای آزاردهنده، توهین‌آمیز و شوکه‌کننده آن‌ها ایجاد نمی‌کند، به‌خصوص که از سوی فردی منتشر شده که خودش عضو یک جامعه آسیب‌پذیر است.

گاسکون برای دریافت جایزه بهترین بازیگر زن در رقابت‌های اسکار، با سینتیا اریوو (Wicked)، مایکی مدیسون (Anora)، دمی مور (The Substance) و فرناندو تورس (I’m Still Here) رقابت خواهد کرد.

فیلم امیلیا پرز در چندین بخش نامزد دریافت جوایز شده؛ از جمله بهترین فیلم، بهترین کارگردانی برای ژاک اودیار، بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای زوئی سالدانا، بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین فیلم بین‌المللی.

در این فیلم، کارلا گاسکون در نقش امیلیا پرز، رهبر یک کارتل مواد مخدر ظاهر می‌شود که با کمک یک وکیل کم‌تجربه، ریتا مورا کاسترو (با بازی زوئی سالدانا)، مرگ خود را صحنه‌سازی می‌کند تا بتواند با هویت واقعی‌اش زندگی کند.

گاسکون بیشتر مراحل تغییر جنسیت خود را در سال ۲۰۱۸ به پایان رساند و پس از سال‌ها حضور در سریال‌های مکزیکی، هویت جدید خود را به صورت رسمی اعلام کرد.

منبع: dailymail
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • امیر بهمن ۱۴, ۱۴۰۳

    سلام من یک کارگرم کچندوقته سرگذرکاربهم نمیخوره به امام حسین دوتابچه دارم مستعجرم اجارم عقب افتاده به فاطمه زهراع خیلی مهتاجم زنم زانوش آب برداشته ندارم ببرمش دکتراگه مسلمونی میتونه کمکم کنه انسانیت کنید خدا عزیزانتو نگه داره واقعا کسی میتونه کمکم کنه.
    تو رو خدا به دادم برس
    6104337446580449