![مافیای تخمک در گرجستان؛ گانگسترهای چینی زنان را برای تولید تخمک به بردگی می کشند](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2025/02/94979785-0-image-a-7_1738949222050-1-1024x683.webp)
حدود ۱۰۰ زن در یک مرکز غیرقانونی در گرجستان بهعنوان برده نگهداری میشدند. در این مکان، آنها را مجبور میکردند تا با تزریق هورمون، تخمک تولید کنند و با آنها مثل دام رفتار میشد. بهتازگی سه زن تایلندی که پس از شش ماه بهرهکشی نجات پیدا کردهاند، پرده از این ماجرا برداشتند. نشریه بیلد گزارش داده که این زنان در تاریخ ۳۰ ژانویه از چنگ «مافیای تخمک» آزاد شدند.
این زنان توضیح دادند که در یک مرکز غیرقانونی در گرجستان، تحت کنترل گروهی جنایتکار که توسط افراد چینی اداره میشد، زندانی بودند. تخمکهای آنها در بازار سیاه فروخته میشد. همه چیز از یک آگهی شغلی در فیسبوک شروع شد. این آگهی پیشنهاد کار بهعنوان مادر جایگزین برای زوجهای گرجی را مطرح کرده و وعده حقوقی بین ۱۱,۵۰۰ تا ۱۷,۰۰۰ دلار را داده بود.
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2025/02/image-266.png)
در ماه اوت ۲۰۲۴، این سه زن همراه با ده زن تایلندی دیگر به گرجستان سفر کردند. هزینههای سفر و گذرنامه آنها توسط این باند پرداخت شد و یک زن کارمند وظیفه هماهنگی سفرشان را برعهده داشت. اما وقتی به مقصد رسیدند، متوجه شدند که پیشنهاد کار یک فریب بوده است. آنها در چهار ساختمان بزرگ همراه با حدود ۱۰۰ زن دیگر اسکان داده شدند.
این زنان به جای آنکه مادر جایگزین باشند، تحت تزریق هورمون قرار گرفتند تا بدنشان تخمک بیشتری تولید کند. سپس هر ماه مجبور به اهدای تخمک میشدند. یکی از زنانی که نجات یافته، در یک کنفرانس خبری این حقیقت تلخ را افشا کرد. او گفت که با آنها مثل دام رفتار میشد و حتی برخی از زنان هیچ پولی بابت تخمکهایشان دریافت نمیکردند. اگر کسی درخواست خروج میداد، به او گفته میشد که برای آزادی باید ۲,۰۰۰ دلار پرداخت کند.
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2025/02/image-268.png)
یکی از زنان که توانسته بود آزادی خود را بخرد، این ماجرا را به پاونا هونگساکولا، بنیانگذار یک بنیاد حمایت از زنان و کودکان در تایلند اطلاع داد. او به خانم پاونا گفت که چندین زن تایلندی دیگر همچنان در این مرکز زندانی هستند، زیرا توان مالی برای خرید آزادیشان را ندارند.
خانم پاونا در کنفرانسی خبری، به نقل از روزنامه بانکوک پست، اعلام کرد که تخمکهای این زنان در بازار سیاه فروخته و به کشورهای دیگر قاچاق میشد تا در درمان ناباروری مورد استفاده قرار گیرد. بنیاد پاونا با همکاری اینترپل توانست سه زن تایلندی را پس از پرداخت مبلغی برای آزادی، در تاریخ ۳۰ ژانویه نجات دهد.
مشخص نیست که هنوز چند زن در این مرکز زندانی هستند. مقامات تایلند و اینترپل تحقیقات خود را آغاز کردهاند و پلیس تایلند اعلام کرده که احتمال دارد با ادامه تحقیقات، زنان بیشتری نجات پیدا کنند.
بدون نظر