پرفروش‌ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافی

پرفروش‌ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافی

در اینفوگرافی زیر، رتبه بندی پرفروش‌ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۲۴ را ببینید.

کدام مدل ماشین در سال 2024 بیشترین فروش را داشته است؟

آیا تسلا در سال ۲۰۲۵ پیشتازی خود را حفظ خواهد کرد؟

با توجه به کاهش فروش تسلا در روزهای ابتدایی سال ۲۰۲۵، این امکان وجود دارد که سازنده خودروهای الکتریکی که زمانی دست‌نیافتنی به نظر می‌رسید، در رتبه‌بندی‌ها سقوط کند.

کدام مدل ماشین در سال 2024 بیشترین فروش را داشته است؟

در اینفوگرافی بالا می‌بینید که تویوتا، بزرگترین خودروساز جهان از نظر فروش، دو مدل دارد که فاصله کمی با مدل Y تسلا دارند.

برای حفظ رقابت‌پذیری، تسلا اخیراً نسخه به‌روزرسانی شده مورد انتظار مدل Y با نام «جونیپر» را معرفی کرد. با طراحی خارجی جدید و داخلی نو، جونیپر همچنین می‌تواند به تسلا کمک کند تا با شرکت چینی بی‌وای‌دی (BYD) که به سرعت در حال رشد است، همگام بماند.

گسترش جهانی بی‌وای‌دی

کدام مدل ماشین در سال 2024 بیشترین فروش را داشته است؟

در رتبه نهم پرفروش‌ترین خودروهای جهان، بی‌وای‌دی سانگ (BYD Song) قرار دارد که مجموعه‌ای از خودروهای شاسی‌بلند کامپکت است که در انواع بنزینی، هیبریدی پلاگین (قابل شارژ از طریق برق شهری) و تمام الکتریکی به فروش می‌رسد.

این مدل در بازارهای اروپایی با نام بی‌وای‌دی سیل (BYD Seal U) و در جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه با نام بی‌وای‌دی سیلاین ۶ (BYD Sealion 6) صادر می‌شود.

در حالی که بخش عمده فروش بی‌وای‌دی از بازار داخلی خود، چین، تأمین می‌شود، این برند در کشورهای دیگر نیز پیشرفت چشمگیری داشته است. در استرالیا، سی‌لاین ۶ به پرفروش‌ترین خودروی هیبریدی پلاگین (PHEV) در سال ۲۰۲۴ تبدیل شد.

تا تاریخ ۵ مارس ۲۰۲۵، سهام بی‌وای‌دی از ابتدای سال تاکنون ۳۴ درصد افزایش یافته، در حالی که سهام تسلا ۳۱ درصد کاهش داشته است. با وجود این کاهش، تسلا همچنان با ارزش‌ترین خودروساز جهان با ثروت ۸۹۸ میلیارد دلار است که از اوج ۱.۴ تریلیون دلاری خود در دسامبر ۲۰۲۴ کاهش یافته است.

مطالب مرتبط
۳ نظر

ورود

  • Jey Jey اسفند ۲۹, ۱۴۰۳

    میزان سودی که تسلا از فروش زباله های الکتریکی خودش داره فاصله بسیار زیادی با تویوتا داره و خب فروشش بیشتر از بی وای دی هست که از نظر کیفیت بهتر هست چون چند سال قبل کارخانه چین بی وا دی و تسلا از یک تکنولوژی برای مونتاژ و … استفاده می کردن و البته این مورد برای چند سال پیش هست؛ و الان خبر ندارم بی وا دی به چه میزان جلوتر از کارخانه تسلا هست.

    • Ali اسفند ۳۰, ۱۴۰۳

      تسلا از هر لحاظ جلوتر از بی وای دی و هرکی هست

      👑🥇هرچیزاول۱اروپاآمریکاهرچیزاول۱🥇👑
      کلا هرچیزی ش هم همینطوره برای همین

      کلا 👑🥇هرچیزاول۱اروپاآمریکاهرچیزاول۱🥇👑
      👑🥇همیشه خدایی خوب هستن برنده هرچیز هستن🥇👑
      🥇👑🇪🇺🇩🇪🇸🇯🇷🇴🇫🇮🇨🇵🇬🇧🇬🇷🇺🇦🇸🇪🇮🇹🇪🇦🇧🇬🇨🇦🇷🇺🇺🇸🥇
      🥇👑 چون همیشه برنده هر چیز خدایی خوب هستن🥇👑
      👑🥇هرچیزاول۱اروپاآمریکاهرچیزاول۱🥇👑 هستن همیشه خدایی خوب برنده هر بازی هستن

  • Ali اسفند ۳۰, ۱۴۰۳

    الان تسلا خیلی جلوتر هست نسبت به بی وای دی و هر کی
    و تو برقی زباله های برقی تویوتا هم میزاره جیبش که زباله هستن برقیاش
    ولی برقی های تسلا واقعا خیلی خوب هستن چه برسه به
    کلا 👑🥇هرچیزاول۱اروپاآمریکاهرچیزاول۱🥇👑
    👑🥇همیشه خدایی خوب هستن برنده هرچیز هستن🥇👑
    🥇👑🇪🇺🇩🇪🇸🇯🇷🇴🇫🇮🇨🇵🇬🇧🇬🇷🇺🇦🇸🇪🇮🇹🇪🇦🇧🇬🇨🇦🇷🇺🇺🇸🥇
    🥇👑 چون همیشه برنده هر چیز خدایی خوب هستن🥇👑
    👑🥇هرچیزاول۱اروپاآمریکاهرچیزاول۱🥇👑 هستن همیشه خدایی خوب برنده هر بازی هستن و سطح بالا بیرقیب و خدایی هستن و فقط خودشون باخودشن رقابت میکنند مگر خودشون رقیب خودشون باشن ۱

    و دیگران باید ای دوم شدن به بعد باید تلاش کنند