چینی‌ها با این ویدیوی هوش مصنوعی تعرفه‌های ترامپ را مسخره کردند + ویدیو

چینی‌ها با این ویدیوی هوش مصنوعی تعرفه‌های ترامپ را مسخره کردند + ویدیو

ویدیویی جدید که به احتمال زیاد توسط یک کاربر چینی تیک‌تاک با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده، تصویری افسرده‌ از آمریکا پس از اعمال تعرفه‌های دونالد ترامپ نشان می‌دهد. این ویدیو، آمریکایی‌های چاق و افسرده را در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها در حال انجام کارهای کم‌مهارت نمایش می‌دهد، در حالی که موسیقی غم‌انگیز چینی در پس‌زمینه پخش می‌شود. همه آمریکایی ها در این ویدیو افسرده و خسته از حجم کار به نظر می‌رسد. این ویدیو در پایان با نمایش شعار انتخاباتی ترامپ «عظمت را دوباره به آمریکا بازگردانیم» به پایان می‌رسد و به نوعی این شعار را به سخره می‌گیرد.

جنگ تعرفه‌ای بین واشنگتن و پکن

این ویدیوی ۳۲ ثانیه‌ای روی مشاغل تولیدی کلیشه‌ای تمرکز دارد که در دهه‌های اخیر به خارج از کشور منتقل شده‌اند، اما ممکن است با تمرکز ترامپ بر تعرفه‌ها، دوباره به خاک آمریکا بازگردند. واکنش های تندی مانند این ویدیوی وایرال شده در میان نبرد تعرفه‌ای متقابل بین واشنگتن و پکن در اینترنت گسترش یافته است، هر دو طرف در روزهای اخیر یکدیگر را به وضع هزینه‌های سنگین بر کالاهای وارداتی تهدید کرده‌اند.

همراه با تعرفه‌های تلافی‌جویانه، جنگ لفظی نیز پس از اظهارات معاون رئیس‌جمهور آمریکا، جی‌دی ونس، در مصاحبه با فاکس نیوز در هفته گذشته آغاز شد که ادعا کرد اقتصاد چین توسط «دهقانان» تأمین می‌شود.

واکنش ها به این ویدیو

ویدیویی که چینی ها برای مسخره کردن تعرفه های ترامپ ساختند

این ویدیوی تحقیرآمیز که آمریکایی‌ها را مسخره می‌کند، روز دوشنبه توسط کاربر تیک‌تاک به نام بن لائو منتشر شد. تا این لحظه، صفحه تیک‌تاک لائو نسبتاً کم کار بوده و تنها ۱,۰۰۰ دنبال‌کننده و سه ویدیوی دیگر دارد.

یک کاربر توییتر (ایکس) این ویدیو را بازنشر کرد و تاکنون بیش از پنج میلیون بار دیده شده است. نظرات کاربران متفاوت بود؛ یکی نوشت: «تولید کم مهارت هرگز به آمریکا باز نخواهد گشت. تولید با مهارت بالا هم به آمریکا نمی‌آید، زیرا ما آموزش را نابود کرده‌ایم و نیروی کار ماهر نداریم.» کاربر دیگری گفت: «آمریکا تحت حکومت ترامپ به فقیرترین کشور جهان تبدیل خواهد شد.» با این حال، یک کاربر به شوخی گفت: «آن چرخ خیاطی احتمالا در چین ساخته شد است.»

این نظرات ظاهراً هم از سوی شهروندان چینی و هم آمریکایی‌های مخالف دستور کار دولت ترامپ منتشر شده است.

اظهارات جنجالی و تشدید تنش‌ها

ویدیویی که چینی ها برای مسخره کردن تعرفه های ترامپ ساختند

ونس در دفاع از تعرفه‌های ترامپ که باعث سقوط ۴,۰۰۰ واحدی وال استریت در هفته گذشته شد، روز پنجشنبه به فاکس اند فرندز گفت: «ما از دهقانان چینی پول قرض می‌گیریم تا چیزهایی را بخریم که همان دهقانان چینی تولید می‌کنند.»

در واکنش به این اظهارات، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، لین جیان، روز سه‌شنبه در یک کنفرانس خبری درباره تعرفه‌های ترامپ گفت: «هم حیرت‌انگیز و هم تأسف‌بار است که چنین اظهارات جاهلانه و بی‌احترامی ای از این معاون رئیس‌جمهور بشنویم.»

تشدید جنگ تجاری و ضرب‌الاجل ترامپ

ویدیویی که چینی ها برای مسخره کردن تعرفه های ترامپ ساختند

دونالد ترامپ روز دوشنبه لحن خود درباره جنگ تجاری را تشدید کرد و تهدید کرد که اقتصاد چین را با تعرفه اضافی ۵۰ درصدی مواجه خواهد کرد، مگر اینکه آنها تعرفه تلافی‌جویانه خود را که روز جمعه اعلام شد، حذف کنند.

پکن تهدید کرده بود که در واکنش به ابتکار عمل تعرفه جهانی ترامپ، تعرفه ۳۴ درصدی بر کالاهای آمریکایی وارد شده به چین اعمال کند. ترامپ به چین تا سه‌شنبه مهلت داد تا از تهدید تعرفه ۳۴ درصدی خود عقب‌نشینی کند یا با تلافی مواجه شود.

ترامپ در حساب کاربری خود در Truth Social نوشت: «اگر چین تا فردا، ۸ آوریل ۲۰۲۵، افزایش ۳۴ درصدی خود را علاوه بر سوءاستفاده‌های تجاری طولانی‌مدت خود پس نگیرد، ایالات متحده از ۹ آوریل تعرفه‌های اضافی ۵۰ درصدی بر چین اعمال خواهد کرد.» وی همچنین هشدار داد که در صورت امتناع چین از عقب‌نشینی، مذاکرات و گفتگوهای تجاری با چین لغو خواهد شد.

جنگ بر سر مشاغل تولیدی و واکنش رسانه‌های اجتماعی چین

ویدیویی که چینی ها برای مسخره کردن تعرفه های ترامپ ساختند

جنگ بر سر مشاغل تولیدی که در این ویدیوی جدید به سخره گرفته شده، از زمان اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ بین آمریکا و چین در جریان بوده است. ترامپ از سال ۲۰۱۷ همواره طرفدار اعمال تعرفه بر کالاهای چینی به عنوان استراتژی بازگرداندن مشاغل تولیدی به آمریکا بوده است.

استدلال اصلی او این است که تعرفه‌ها واردات چینی را گران‌تر می‌کنند، که شرکت‌های آمریکایی را تشویق می‌کند تا کالاها را در داخل کشور تولید کنند و بدین ترتیب مشاغلی ایجاد و وابستگی به نیروی کار خارجی را کاهش دهند. با این حال، رسانه‌های اجتماعی چین اکنون این ایده را که آمریکایی‌ها مایل به پذیرش این مشاغل پرزحمت خواهند بود، به سخره می‌گیرند.

بدون نظر

ورود