اکران آخرین قسمت «پایتخت ۷» با حضور بازیگران و عوامل در برج میلاد تهران

اکران آخرین قسمت «پایتخت ۷» با حضور بازیگران و عوامل در برج میلاد تهران

سریال پرطرفدار پایتخت با برگزاری مراسمی ویژه در برج میلاد تهران و با حضور عوامل و بازیگرانش به پایان می‌رسد. این خبر چند ساعت پیش در رسانه‌ها منتشر شد و همزمان با پخش قسمت ۲۱ سریال (در مورخه ۲۶ فروردین ماه) نیز از طریق زیرنویس به اطلاع مخاطبان رسید.

سریال پایتخت

سایت برج میلاد برای ثبت‌نام رایگان علاقه‌مندان معرفی شده بود، اما به دلیل استقبال علاقمندان، از دسترس خارج شد؛ به همین دلیل احتمال می‌رود ظرفیت مراسم خیلی زود تکمیل شده باشد.

نمایش قسمت پایانی فصل هفتم پایتخت روز چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه در مرکز همایش‌ها و فضای باز برج میلاد برگزار می‌شود. قرار است بازیگران اصلی و دیگر اعضای تیم تولید در این رویداد حضور داشته باشند و در کنار مردم، قسمت آخر را تماشا کنند.

سریال پایتخت

نمایش آخرین قسمت سریال پایتخت از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۳ ادامه خواهد داشت. طبق پیگیری‌ها، به جز بهرام افشاری که به دلیل حضور در آمریکا و اجرای نمایش سیصد غایب است، سایر عوامل در این مراسم مردمی حضور خواهند داشت.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود