لیونل مسی از تورنمنت استعدادیابی جدید خود رونمایی کرد + شرایط و نحوه ثبت نام

لیونل مسی از تورنمنت استعدادیابی جدید خود رونمایی کرد + شرایط و نحوه ثبت نام

لیونل مسی، بهترین فوتبالیست تمام دوران، تورنمنت فوتبالی کاملاً جدیدی را راه‌اندازی کرده که به یافتن بهترین بازیکنان یک‌به‌یک (1v1) در جهان اختصاص دارد.

برگزاری نخستین دوره مسابقات Más+ by Messi 1v1 World Crown امروز اعلام شد و از آن به‌عنوان «تورنمنتی انقلابی برای کشف استعدادهای فوتبالی در سطح پایه و ایجاد بستری پویا برای آینده فوتبال» یاد شده است.

تورنمنت استعدادیابی لیونل مسی

این رقابت توسط Top Baller – متخصصان پیشرو فوتبال یک در مقابل یک در جهان – برگزار خواهد شد و توسط برند Más+ by Messi، یک نوشیدنی ورزشی هیدراته که با همکاری مسی بنیان‌گذاری شده، معرفی گردیده است.

مسی، درباره این تورنمنت جدید می‌گوید:

«فوتبال یعنی شور، مهارت و لذت بازی. مسابقات Más+ by Messi 1v1 World Crown، تجسم خالص ورزش است و فقط برای پیدا کردن قهرمان‌ها نیست؛ بلکه درباره استعدادهای شگفت‌انگیزی‌ست که هنوز کشف نشده‌اند و حالا می‌توانند به دنیا نشان دهند که چه توانایی‌هایی دارند.

لندن یکی از جاهایی است که تیم‌های فوتبال زیادی دارد و پر از هوادار است، بنابراین مطمئنم دیدن استعدادی که در این تورنمنت ظاهر می‌شود، بسیار جالب خواهد بود. بدون شک، برخی بازیکنان فوق‌العاده از این فرصت استفاده خواهند کرد تا بدرخشند و راه خود را به میامی باز کنند.»

این اعلامیه پس از آن منتشر شد که اوایل هفته جاری، مسی در حال حمل یک جعبه طلایی مرموز در ماشینش دیده شد.

پست اینستاگرامی لیونل مسی در مورد تورنمنت استعدادیابی

حالا مشخص شده که آن جعبه حامل تاج تورنمنت جدید فوتبال مسی بوده؛ تاجی که مسی شخصاً نقشی فعال در آن دارد.

او در انتخاب شرکت‌کنندگان و نظارت بر مراحل پایانی مسابقات مشارکت خواهد داشت و در واقع نیروی محرکه اصلی این رقابت‌هاست؛ تا جایی که یکی از جوایز را در صندلی کناری ماشین خودش حمل می‌کند.

این بدان معناست که بسیاری از شرکت‌کنندگان در این تورنمنت فرصت بازی و درخشش در مقابل قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ را خواهند داشت.

نحوه برگزاری مسابقات Más+ by Messi 1v1 World Crown

توصیف‌شده به‌عنوان «جستجوی جهانی برای بااستعدادترین بازیکنان زن و مرد»، مسابقات 1v1 World Crown از تاریخ ۲ آگوست (۱۲ مرداد) در لس‌آنجلس آغاز می‌شود، جایی که نخستین مرحله از چهار مرحله انتخابی منطقه‌ای برگزار خواهد شد. مراحل انتخابی بعدی به‌ترتیب در تورنتو، لندن و دوبلین برگزار می‌شوند. مرحله نهایی نیز در ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) در میامی برگزار می‌شود؛ شهری که میزبان برخی مراحل پیش‌انتخابی نیز خواهد بود.

📅 تاریخ‌های مسابقات Más+ by Messi 1v1 World Crown:

شهرنوع مرحلهتاریخ برگزاری
لس‌آنجلسانتخابی منطقه‌ای۲ آگوست
تورنتوانتخابی منطقه‌ای۱۶ آگوست
لندنانتخابی منطقه‌ای۲۳ آگوست
دوبلینانتخابی منطقه‌ای۶ سپتامبر
میامیفینال۱۹ سپتامبر

📜 قوانین مسابقه:

این رقابت با هدف نمایش فوتبال خیابانی در خالص‌ترین شکل خود طراحی شده و مبتنی بر مهارت حمله و دفاع در موقعیت‌های تک به تک است. مسابقات به‌صورت جداگانه برای شرکت‌کنندگان زن و مرد برگزار می‌شود.

نحوه عملکرد مسابقه:

  • مهاجم با مدافع یک «یک-دو» انجام می‌دهد
  • اگر مهاجم مدافع را دریبل کرده و گل بزند، ۱ امتیاز می‌گیرد
  • سپس بازی از ابتدا شروع شده و جای بازیکنان عوض می‌شود
  • اگر مدافع مانع گل‌زنی مهاجم شود، ۱ امتیاز می‌گیرد
  • مهاجم تنها ۱۰ ثانیه برای گلزنی فرصت دارد
  • نخستین بازیکنی که ۳ امتیاز بگیرد به دور بعدی راه می‌یابد

🏆 جوایز:

برندگان بخش مردان و زنان، هر کدام جایزه‌ای به ارزش ۵,۰۰۰ دلار دریافت خواهند کرد که توسط شخص مسی در فینال میامی اهدا خواهد شد.

همچنین، قهرمانان یک نسخه خاص از تاج جهانی دریافت می‌کنند که توسط جو بازانتی، جواهرساز معتمد مسی (سازنده حلقه‌های هشت توپ طلای او) طراحی و ساخته شده است.

📝 نحوه ثبت‌نام:

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در رویدادهای پیش‌انتخابی شهر میامی ثبت‌نام کنند. همچنین، تعدادی جایگاه وایلدکارت (انتخاب ویژه) از طریق ارسال ویدیو نیز در نظر گرفته شده است.

برای اطلاعات بیشتر، به سایت رسمی Más+ by Messi مراجعه کنید.

💧 Más+ by Messi چیست؟

Más+ by Messi یک نوشیدنی هیدراته است که لیونل مسی و شرکت Anthony Brands International به‌طور مشترک آن را بنیان‌گذاری کرده‌اند. این نوشیدنی با ترکیب الکترولیت‌ها و ویتامین‌ها با طعم‌های طبیعی ساخته شده و بدون شیرین‌کننده یا رنگ مصنوعی تولید می‌شود. هر بطری تنها ۱۰ کالری انرژی دارد و در چهار طعم ارائه شده:

  • Miami Punch
  • Orange D’or
  • Limón Lime League
  • Berry Copa Crush

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود