رامبد جوان: «در معمولی‌ترین شب‌ها در خندوانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون نفر مخاطب داشتیم»

رامبد جوان: «در معمولی‌ترین شب‌ها در خندوانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون نفر مخاطب داشتیم»

این روزها با پخش برنامه‌ی کارناوال از شبکه‌ی نمایش خانگی، نام رامبد جوان دوباره پررنگ‌تر از همیشه در رسانه‌ها شنیده می‌شود. او که سال‌ها با خندوانه لحظاتی پر از انرژی و نشاط را برای مخاطبان رقم زد، حالا در گفت‌وگویی تازه به سراغ ظرفیت‌های آن برنامه رفته است؛ ظرفیتی که به باور خودش هنوز هم تمام نشده و می‌تواند در قالب‌های متنوعی دوباره جان بگیرد.

رامبد جوان

رامبد به فرهیختگان می‌گوید، خندوانه همچنان ظرفیت ادامه دارد، چون یک برنامه ترکیبی است که می‌تواند هزار شکل مختلف داشته باشد؛ موسیقی، نمایش، کمدی، تراژدی، تک‌نفره یا گروهی، حتی مسابقه. هیچ‌وقت تاریخ انقضا ندارد. بخش زیادی از مسابقه‌هایی که در خندوانه برگزار شد، هنوز می‌تواند تکرار شود و حتی خود کارناوال هم می‌توانست در دل خندوانه اجرا شود.

در تلویزیون، در معمولی‌ترین شب‌ها ۲۵ تا ۳۰ میلیون نفر مخاطب داشتیم. خندوانه برنامه‌ای کاملاً اجتماعی و مردمی بود که مهمان می‌آوردیم، گفت‌وگو می‌کردیم، آیتم‌های مختلف داشت؛ یک ظرف مخصوص برای سرگرمی و ارتباط مستقیم با مردم.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
3 نظر

ورود

  • سلام شهریور 13, 1404

    من نگاه نمیکردم به خاطر رامبد جوان. هر کسی هم پرسیدم به خاطر رامبد جوان نگاه نمیکرد

  • ایرانی شهریور 16, 1404

    شما غربزده های خودتحقیر تازه به دوران رسیده که همه وجودتان از صدقه سر جمهوری اسلامی ومردان بی‌نظیرش است .نان جمهوری اسلامی روخوردید ودمادم
    به نظام لگد میزنید
    این بی‌حجابی و برهنگی را شما نوکران یهودیان کودک خوار ترویج کردید
    تف به شرفتان دلقک های عوضی که نام هنر را به گند کشیدید

    • حسین قاسمی طاقبستانی شهریور 18, 1404

      دقیقا با شما موافقم ،این شخص یک بی وطن ،بی تعصب خاین به وطن است وحق اظهار نظر در مورد مردم و حکومت را ندارد تمام