تعداد محدودی از شیرخشک‌های نان اچ آ یک و آلفامینو شرکت نستله از بازار ایران جمع‌آوری شد

تعداد محدودی از شیرخشک‌های نان اچ آ یک و آلفامینو شرکت نستله از بازار ایران جمع‌آوری شد

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو گفت: در راستای شفاف‌سازی و با هدف صیانت از سلامت و ایمنی مصرف‌کنندگان، شرکت نستله ایران با هماهنگی کامل سازمان غذا و دارو، اقدام به خروج محدود برخی سری ساخت‌های مشخص شیرخشک نان اچ آ یک (NAN HA1) و آلفامینو از چرخه عرضه کرد.

تعداد محدودی از شیرخشک‌های نان اچ آ یک و آلفامینو شرکت نستله از بازار ایران جمع‌آوری شد

شهرام شعیبی در گفت‌وگو با خبرنگار فانا افزود: این اقدام ماهیت پیشگیرانه دارد و پس از شناسایی سری ساخت‌های موردنظر، عرضه و فروش آنها بلافاصله متوقف شد. سایر محصولات موجود در بازار از نظر ایمنی و کیفیت، در وضعیت مطلوب قرار دارند و مصرف آنها بدون نگرانی امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به حساسیت بالای فرآورده‌های تغذیه‌ای نوزادان گفت: ایمنی، کیفیت و انطباق این محصولات با ضوابط فنی و بهداشتی، همواره در اولویت برنامه‌های نظارتی سازمان غذا و دارو قرار دارد و به‌ صورت مستمر پایش می‌شود.

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو ادامه داد: فرآیند خروج سری ساخت‌های شناسایی‌ شده مطابق با ضوابط و رویه‌های مصوب، تحت نظارت مراجع ذی‌ربط در حال انجام است و مراحل اجرایی آن به‌ طور دقیق رصد می‌شود تا از حذف کامل محصولات مشمول این اقدام از زنجیره توزیع اطمینان حاصل شود.

شعیبی تاکید کرد: محصولات شیرخشک نوزاد تولید داخل کشور از ماده اولیه مورد اشاره استفاده نمی‌کنند و به همین دلیل مشمول این اقدام پیشگیرانه نبوده و هیچ‌گونه تاثیری از این موضوع نپذیرفته‌اند.

سازمان غذا و دارو با همکاری مسوولانه تولیدکنندگان و واردکنندگان، سلامت مصرف‌کنندگان را در اولویت مطلق قرار داده و هرگونه اقدام اصلاحی یا پیشگیرانه را با رویکرد شفاف، به‌ موقع و مبتنی بر ضوابط قانونی اجرا و اطلاع‌رسانی می‌کند.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود