واکنش بامزه کریستیانو رونالدو به شعار «مسی، مسی» هواداران رقیب؛ ژست رهبر ارکستر!

واکنش بامزه کریستیانو رونالدو به شعار «مسی، مسی» هواداران رقیب؛ ژست رهبر ارکستر!

در جریان دیدار چهارشنبه شب تیم النصر مقابل الشباب در لیگ حرفه‌ای عربستان، هواداران الشباب چندین بار با شعار «مسی، مسی» تلاش کردند کریستیانو رونالدو را عصبی کنند. اما این فوق‌ستاره پرتغالی واکنش متفاوتی نشان داد و به‌جای ناراحتی، رو به سکوها ایستاد و با حرکتی کنایه‌آمیز مثل رهبر ارکستر شروع به تکان دادن دست‌هایش کرد.

کریستیانو رونالدو

این واکنش بامزه خیلی سریع در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد و بسیاری از هواداران از برخورد خونسرد و نمایشی این بازیکن افسانه‌ای استقبال کردند. رونالدوی ۴۱ ساله در سال‌های اخیر بارها با شعار نام «مسی» از سوی هواداران تیم‌های رقیب در عربستان روبه‌رو شده است. به همین دلیل این نخستین باری نبود که هواداران الشباب سعی داشتند تا او را تحریک کنند. رونالدو پیش‌تر در سال ۲۰۲۴ به‌دلیل انجام یک حرکت غیراخلاقی در واکنش به شعارهای مرتبط با مسی، با محرومیت و جریمه روبه‌رو شده بود. اما این بار ترجیح داد با رفتاری نمایشی و طنزآمیز پاسخ سکوها را بدهد.

کریستیانو رونالدو

این اتفاق در حالی رخ داد که النصر موفق شد با نتیجه ۴-۲ الشباب را شکست دهد و رونالدو نیز یکی از گل‌های تیمش را به ثمر رساند تا روند موفقیت‌های تیم خود در کورس قهرمانی ادامه پیدا کند. ستاره سابق باشگاه رئال مادرید با این گل، تعداد گل‌های دوران حرفه‌ای خود را به عدد ۹۷۱ رساند و همچنین از مرز ۱۰۰ گل برای النصر عبور کرد.

کریستیانو رونالدو که به‌زودی ششمین جام جهانی دوران حرفه‌ای خود را تجربه خواهد کرد، در دسامبر ۲۰۲۲ و پس از جدایی دوباره از یونایتد به النصر پیوست. النصر حالا باید روز سه‌شنبه در دیداری حساس مقابل الهلال قرار بگیرد، مسابقه‌ای که می‌تواند نقش مهمی در تعیین قهرمان لیگ عربستان داشته باشد. تیم رونالدو در حال حاضر با تنها سه بازی باقی‌مانده، پنج امتیاز بیشتر از رقیب اصلی خود دارد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود