عصر، عصر فناوری اطلاعات و کارآفرینی دیجیتالی است. حتما درباره نوجوانان و جوانان زیادی شنیده اید که در ایران و کشورهای دیگر، با راه اندازی صفحه اینستاگرامی یا کانال یوتیوبی و درگاه اینترنتی تحت عنوان فشن بلاگر(fashion blogger)، توریسم بلاگر (tourism blogger) و تولید کننده محتوا، به درآمدهای غیر قابل تصور رسیده اند. آیا فکر میکنید همه از روز نخست، سرمایه زیادی برای استارت آپ داشتند؟ قطعا خیر!
انقلاب دات کام ها در دهه نود میلادی قرن بیستم سبب شد تا تاریخ کسب و کار، با نسلی جوان از میلیاردر هایی رو به رو شود که میراث آن ها جز ایده، دانش و خلاقیت در فضای مجازی، سرمایه دیگری نبود. ظرف ربع قرن اخیر، جهان، شاهد ظهور هزاران کسب و کار در فضای اینترنت شده است که توسط ایده های خلاقانه و روش های نوآورانه معماران عصر دیجیتال طراحی و راهبری گردید و زمینه اشتغال میلیون ها کاربر دهکده جهانی و بخشی از سبک زندگی دیجیتالی میلیارد شهروند کره زمین شد و گوگل و فیس بوک و مایکروسافت، تنها مشتی نمونه خروار است.
شاید شما هم چنین ذهنیتی داشته باشید که ایده های بزرگ که کسب و کارهای بزرگ را سبب می شود و خلق می کند، نیاز به سرمایه های مادی و معنوی سنگین داشته که از عهده اشخاص با سطح سواد و دانش و ظرفیت های مالی و تخصصی محدود، خارج باشد. شاید این ذهنیت تا حدودی، معقول باشد، اما جادوی اینترنت و شبکه های اجتماعی، اکنون بستر را برای عملی شدن و تجاری سازی ایده های کوچک فراهم کرده است.
امروز قصد داریم شما را با یکی از ظرفیت های جالب این روزهای سرزمین دیجیتال آشنا کنیم تا با روش های درآمد زایی خلاق دیجیتالی آشنا شوید. روشی که نه خیلی پر هزینه است و نه زمان زیادی برای آن باید صرف کرد. با دنیای سرمایه پذیری دیجیتالی (crowdfundings) آشنا شوید.
ایده های خیلی کوچک، تلاش های خیلی بزرگ
ایده های خیلی کوچک، روش های خیلی معمولی و طرح های ابتدایی، با نیازسنجی صحیح و اثربخش مخاطبان و تلاش های مستمر و برنامه ریزی شده ای که با عزم قاطع و مصمم همراه می شود، بارها فضای مجازی را با پدیده های خارق العاده ای رو به رو کرده است که پی پال و اینستاگرام و goodreads از آن جمله هستند.
تاریخ بزرگان کسب و کار دیجیتالی نشان می دهد که برترین های فضای مجازی، در ابتدا ایده های کوچک اما روش های کسب و کار کاربردی و خلاقی بودند که تئوریسین های نوآور آن ها توانسته اند زمینه تجاری سازی (commercialization) ایده ها و عملی کردن رویا های خود را فراهم کنند. همه این ها، بخشی از دنیای توسعه کسب و کار (Business Development) است.
مارک اچ. مک کورمک، استاد کسب و کار و نویسنده کتاب معروف “ آن چه هاروارد به شما نمی آموزد”، روش های تجاری سازی خلاقانه محصولات و خدمات در قرن بیستم را مهم ترین برگ های برنده میلیونرها و برندهای بزرگ می داند که ماحصل یافته هایی فرا تر از آموزه های آکادمیک در برترین مدرسه های بازرگانی دنیا مثل هاروارد است.
یکی از این برگ های برنده در دنیای امروز ما، استفاده از ظرفیت های فضای مجازی (virtual space) است که خیلی ها به خوبی استفاده می کنند و می توانند به باشگاه میلیونر های زیر ۳۰ سال یا زیر ۴۰ سال دنیا راه یابند.
بنابراین، همان طور که برای رسیدن به قله، راه های بسیاری وجود دارد، برای دستیبای به قله های موفقیت در فضای مجازی نیز، راهکارهای بسیاری اکنون در اختیار جامعه اطلاعاتی جهان قرار دارد و با شناخت صحیح این ظرفیت ها، می توان روش های خوبی برای رسیدن به هدف و عملی کردن آرزوها، پیدا کرد.
همان طور که گفتیم، یکی از چالش های فرا روی کسانی که ایده ای برای راه اندازی کسب و کار یا ساخت محصول یا خدمات در فضای مجازی دارند، مقوله سرمایه بوده که آن ها را برای حرکت های بیش تر و عملی تر، ترغیب و تشویق می کند.
تامین سرمایه، یکی از مهم ترین نیازهای در مسیر رشد و بالندگی ایده های کوچک، استارت آپ ها وبه طور کل هر فعالیتی است که مخاطب عمومی را مد نظر قرار می دهد. می خواهد چاپ کتاب باشد، می خواهد اپلیکیشن باشد، می خواهد سایت اینترنتی یا محصول دیجیتالی یا غیر دیجیتالی باشد.
تامین سرمایه و پیدا کردن شرکا که بر اساس ماموریت های از قبل تعریف شده، همراستا و هم گام و هم قدم باشند، کار آسانی نیست. شرکت های بزرگ، از بازار سرمایه (بورس) برای تامین سرمایه بخشی از فعالیت های خود استفاده می کنند و نسبت به جذب سرمایه های کوچک متفرقه اقدام می کنند و دیگران در سود و زیان خود شریک می کنند.
اما استارت آپ ها (start-up) به خصوص استارت آپ های دیجیتالی برای تامین سرمایه خود چه راهکارهایی دارند؟ چه گونه می توان فرد یا گروهی از افراد را برای سرمایه گذاری در طرح های دیجیتالی خود،ترغیب و تشویق کرد؟ چه گونه می توان اعتماد آن ها را جلب کرد؟
ایده های دیجیتالی خوب برای کاربران خوب
اگر به دنبال تامین سرمایه برای ساخت اپAPP انتشار کتاب، راه اندازی وب سایت، ساخت یک دستگاه یا محصول دیجیتالی یا غیر دیجیتالی و حتی راه اندازی کمپین های تبلیغاتی و نیکوکاری و امثالهم هستید و به طور کلی ایده خوبی دارید، راهکارهای زیادی در فضای مجازی پیش روی شما است و اگر انرژی مثبت و خلاق باشید، بسترهای بسیاری در داخل و خارج از کشور در اختیار خواهید داشت.
در دنیای امروز، فضای مجازی با پدیده ای به نام شبکه های اجتماعی روبروست که برخی از این شبکه ها بر خلاف شبکه عکس محور اینستاگرام و شبکه ویدئو محور یوتیوب یا فیس بوک، تخصصی بوده و بستر فعالیت های روزانه متخصصان و علاقمندان به موضوعات خاص است.
پرتال شبکه اجتماعی goodreads را می توان یکی از پرتال های تخصصی در زمینه کتاب، انتشارات و نشریات دانست که عاشقان عرصه کتابخوانی دنیا را گردهم آورده و شبکه جهانی گودریدز را تشکیل می دهد. در این پرتال، به اطلاعات میلیون ها کتاب دسترسی خواهید داشت که توسط میلیون ها کاربران این درگاه، هر روز به اشتراک گذاشته می شود و هر یک، به توضیحاتی درباره کتابهای مورد علاقه خود مشغول است.
آمازون، غول خرده فروشی و کتاب فروشی اینترنت، اکنون این سایت را به عنوان یکی از پرتال های خود در قالب سیاست کسب و ادغام (merger & acquisition) در اختیار دارد. در این سایت می توانید با ناشران، نویسندگان، شعرا، ویراستاران، مترجمان و به طور کل فعالان صنعت نشر در ایران و اقصی نقاط جهان آشنا شده و به تعامل بپردازید.
اگر قصد انتشار کتابی را دارید. می توانید از طریق پروفایل ناشران، نویسندگان و فعالان عرصه کتاب، به رایزنی پرداخته و سرمایه و امکانات لازم را برای انتشار جهانی کتاب خود فراهم کنید. گر چه خود سایت آمازون نیز در قالب روش print on demand، روش هایی برای چاپ کتاب های چاپ اولی، در اختیار مخاطبانش قرار داده است که مخاطبان بسیاری هم پیدا کرده است.
پرتال شبکه اجتماعی لینکدین را نیز باید از جمله دیگر شبکه های اجتماعی تخصصی دنیا دانست که ده ها میلیون متخصص در زمینه های گوناگونی فنی و مهندسی و پزشکی و امثالهم، با تشکیل پروفایلی، بزرگ ترین جامعه متخصصان سرزمین دیجیتال را تشکیل داده و اکنون یکی از درگاه های اقماری غول نرم افزار جهان (مایکروسافت) به شمار می رود. غولی که به دنیا،بزرگانی چون استیو بالمر، ساتیا نادلا و پل آلن را معرفی کرد.
اگر برای انجام پروژه، طرح، تجاری سازی محصول یا خدمات، به دنبال گروهی از متخصصان برای همکاری یا سرمایه گذاری هستید، لینکدین، یکی از ده ها گزینه خوب پیش روی شما است. در آینده درباره این پرتال و شیوه استفاده از ان بیش تر خواهیم گفت.
دنیای فریلنسر ها (دورکار ها)
علاوه بر این ها، پدیده ای به نام فریلسنر (freelancer) ها نیز، یک دهه است که فضای جامعه اطلاعاتی را تحت تاثیر قرار داده و زمینه اشتغال میلیون ها کاربر را در سراسر دنیا فراهم کرده است. فریلنسرها، متخصصانی هستند که پروژه های برون سپاری (outsourcing) را که کارفرمایان در زمینه های مختلف مطرح می کنند، قیمت گذاری (bid) کرده و در صورت برنده شدن، دریافت و انجام می دهند.
فریلنسرها، خواه مترجم باشد، خواه نویسنده باشد. خواه نقشه کش یا مهندس صنایع یا طراح مخازن تحت فشار یا برنامه نویس یا حسابدار باشد، پروژه های کوتاه مدت را به صورت دورکاری یا آزاد کاری برداشته و ظرف مدت معین بر اساس قیمت مشخص، انجام و تحویل می دهند.
بنابراین، فریلنسرها نه مالیاتی پرداخت می کنند، نه نیاز به حضور فیزیکی در جایی دارند و نه پیش از اتمام پروژه، مبلغی را مطالبه می کنند.
پرتال های فراوانی در اینترنت برای ارائه پروژه به فریلنسرها در دسترس است که در گزارشان روزهای آینده به آن اشاره خواهیم کرد. یکی از ان ها، این پرتال است که خود را برترین پرتال فریلسنرینگ دنیای وب می داند.
بیش از ۲۱ میلیون فریلنسر در هزاران رشته کاری از زیست شناسی و طراحی وب و مترجمی و فلسفه گرفته تا هوا فضا و خودرو سازی و مد و لباس و پزشکی، آماده انجام همه نوع پروژه های کوچک و بزرگ از ۳۰ دلار تا چند میلیون دلار برای شما هستند.
بیش از ۱۱ میلیون پروژه در زمینه های مختلف در این پرتال ایندکس شده است که نشان گر اهمیت کاری و فعالیت کسب و کار فریلنسر دات کام در عرصه کارآفرینی دیجیتالی (digital entrepreneurship)و درامد زایی برای میلیون ها نفر به شمار می آید.
در این سایت، شما می توانید به ده ها پروژه ای که در پرتال بارگذاری شده است، دسترسی داشته و پس از ثبت نام رایگان، نسبت به قیمت دهی اقدام کنید. در صورتی که قیمت شما و شرایط و تخصص شما مورد رضایت کارفرما باشد، کار به شما ارجاع می شود و وقتی کار ۱۰۰ درصد انجام شد و با رضایت کارفرما نیز همراه گردید، هزینه شما پرداخت خواهد شد.
این هزینه معمولا پس از کسر ۳ تا ۵ درصد حق العمل سایت فریلنسر به حساب دیجیتالی شما واریز می شود که از سایت های نقد کننده درآمد های ارزی می توانید برای برای دریافت ما به ازای ریالی درامد های دلاری خود اقدام کنید.
حتی اگر پروژه ای داشته باشید که برایش نمی توانید هزینه زیادی بکنید، در این سایت ها می توان فریلنسرهایی پیدا کرد که حاضرند به شما در اجرای پروژه کمک کنند.
سرمایه پذیری دیجیتالی با کراد فاندرها
علاوه بر دنیای فریلنسرها و شبکه های اجتماعی، بستر هایی وجود دارد که می توانید نسبت به درآمد زایی اقدام کرده و برای طرح ها و ایده ها و پروژه های خود، تامین سرمایه کنید و منابع مالی دیجیتالی جذب کنید.
دنیای کرادفاندر ها (crowdfunders)، این ظرفیت را در اختیار شما قرار می دهد. بانک جهانی پیش بینی کرده است که تا سال ۲۰۲۵ میلادی، گردش مالی سرمایه پذیرهای دیجیتالی در کشورهای در حال توسعه، بیش از ۹۶ میلیارد دلار شود و دنیای سرمایه پذیرهای دیجیتالی در آمریکا گردش مالی ۳۶ میلیارد دلاری را در سال ۲۰۱۵ میلادی تجربه کرد. این آمار ها،نشانه از وقوع انقلابی در انقلاب دات کام ها می دهد که فریلنسرها و کرادفاندرها، پیش قراولان آن هستند.
در واقع سرمایه پذیری اجتماعی از فضای دیجیتال، نوعی کارآفرینی دییجیتالی (Digital Entrepreneurship) در فضای تجارت الکترونیک (e-commerce) بوده که استارت آپ ها (start-up) را برای انجام پروژه ها و ایده های خلاقانه و نوآورانه یاری می دهد.
در گزارشات آینده خواهیم گفت که در فضای جامعه اطلاعاتی امروز ایران، ده ها پرتال کرادفاندر وجود دارد که به شما برای تامین سرمایه ایده ها و طرح های خود در زمینه های مختلف، خدمات ارائه می کنند راه حلی برای درامد زایی دیجیتالی و تامین سرمایه اینترنتی هستند که این پرتال ، یکی از آنهاست.
در سایت های کراد فاندنیگ (crowd funding) داخلی، بین ۱۰ هزار تا ۱۰ میلیون تومان می تواند برای یک طرح یا ایده، از چاپ کتاب و طراحی اپ و سایت و فعالیت های خیریه گرفته تا کمک برای تجاری سازی یک محصول یا سرویس غیر دیجیتالی، به جذب سرمایه از طرف سرمایه پذیر های خرد و کلان اقدام کرد.
برای آشنایی خوانندگان محرم روزیاتو با مقوله سرمایه پذیری بین المللی، در گزارش امروز، به معرفی چندین سایت می پردازیم. شما از طریق ثبت نام در این پرتال ها و هم چنین ارائه پیشنهاداتی برای دریافت سرمایه جهت انجام پروژه های مختلف ، می توانید سرمایه لازم را جهت انجام کارها در اختیار داشته باشید.
اما پیش از آن، می بایست کارت اعتباری یا حساب ارزی دیجیتالی معتبر را به نام خود در اختیار داشته باشید تا منابعی مالی ارزی که به شما اختصاص داده می شود در آن حساب قرار بگیرد. پی پال یا پرتال های دیگر که خدمات دریافت و پرداخت ارزی الکترونیکی می دهند، مواردی هستند که برای نقد کردن درامد های دیجیتالی می توان از ان ها بهره برد.
به نظر می رسد درگاهی مانند کیک استارتر از برترین سکوهای دیجیتالی برای تامین سرمایه و سرمایه پذیری بنگاه ها بوده که از پلنفرم کراود فاندینگ استفاده می کنند. بااین حال، پرتال های بسیاری در دنیا هستند که به کارآفرینان کمک می کنند تا سرمایه اولیه را برای راه اندازی کسب و کار خود جمع کنند.
در گزارش امروز، به ۹ درگاه معتبر و مطرح اشاره می کنیم و تلاش می کنیم در روزهای آینده نیز، مخاطبان محترم را با مفاهیم جدید در کارآفرینی دیجیتالی دنیا آشنا کنیم.
کراود فاندینگ
این سایت، از جمله سایت های مطرح تامین سرمایه دیجیتالی در فضای بوده که هم چون سایت freelancer.com، مخاطبان زیادی دارد. سایت کراود فاندر، یکی از فعالان بازار جذب سرمایه برای استارت آپ های دیجیتالی بوده که می تواند بسیاری از پروژه های کوچک و متوسط را از طریق سرمایه گذاران ریسک پذیر، هدایت کند.
در این پرتال، اگر کسی بخواهد سرمایه گذاری پیدا کند، پروژه ها و طرح هایی وجود دارد که از طریق این سایت، می تواند در ازای اعطای بخشی از مالکیت یا سود سایت، سرمایه گذار عمده پیدا کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پرتال مراجعه کنید.
دنیای سرمایه پذیری دیجیتالی Indiegogo
این سایت، مخفف کلمه Independence یعنی استقلال است. در واقع دامنه این سایت به شما این چنین القا می کند که در این پرتال، رفتار سازمانی و ماموریت سایت بر اساس فرآیند های مستقل در کسب و کار ساختار بندی شده تا مخاطبان بتوانند پروژه های خلاقانه خود را با سرمایه های افراد ریسک پذیر، هدایت و راهبری کنند .
طراحی این سایت، هم چون سایت کیک استارتر، از برترین های سرمایه پذیری اجتماعی به شمار می رود. در این سایت، حتی برای پروژه هایی که امور خیریه و نیکوکاری را مد نظر دارد نیز می توان به دریافت سرمایه مبادرت کرد. یعنی حتما نباید کار شما بیزینس باشد. برای فعالیت های نیکوکاری خلاق و جالب نیز، خیلی ها حاضرند به اصطلاح: DONATEکنند.
هر سرمایه ای که از طریق این سایت سرمایه پذیری و تامین سرمایه جذب می شود، ۴ درصد حق کمیسیون کسر می شود که سود سایت ایندی گوگو خواهد بود. پروژه هایی که در خارج از مرزهای ایالات متحده آمریکا ثبت می شود، ۲۵ دلار آمریکا حق ثبت دریافت می شود و اگر پروژه ای به حداقل درآمد تعیین شده برای استارت نرسد، ایندی گوگو طبق قوانین دولتی و اینترنتی، ۹ درصد کل سرمایه های جمع اوری شده را برداشت و مابقی را به ثبت کننده پروژه پرداخت می کند.
در این سایت علاوه بر پروژه ها، می توان کمپین های تبلیغاتی و گردشگری هم راه اندازی کرد و نسبت به ماموریت ان ها، به تامین سرمایه پرداخت که اتفاقا مخاطبان زیادی هم دارد. داستان موفقیت CAMPAIGNER ها را در این نشانی دنبال کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پرتال مراجعه کنید.
تامین سرمایه دیجیتالی به روش راکت هاب
سایت راکت هاب، از جمله دیگر پرتال های فعال در زمینه تامین سرمایه و سرمایه پذیری دیجیتالی بوده که مخاطبان زیادی دارد. این درگاه، ایستگاه محبوب برای شتاب بخشیدن به پروژه ها است و در واقع یک accelerator (شتاب دهنده) نیست، اما شتاب دهنده ها در ان، به بررسی پروژه های خلاق مشغول هستند.
پروژه ها در این سایت سرمایه پذیری دیجیتالی در سه مرحله آسان، به طور رایگان ارسال می شوند و پس از آن، کاربران از جمله فریلنسر ها می توانند پیشرفت و وضعیت لحظه به لحظه پروژه هایی که همکاری مالی و معنوی با آن ها کرده اند را مشاهده نمایند.
مثل اکثر سایت های سرمایه پذیری دیجیتالی، ۴ درصد کل سرمایه های جمع آوری شده به سایت می رسد و ما بقی به مجری پروژه. اگر پروژه ای نتواند به حداقل فاند برسد یا نیمه تمام کارش رها شود، سهم راکت هاب، ۸ درصد خواهد بود.
سایت گوفایند
یکی از سایت های سرمایه پذیری دیجیتالی را می توان به تامین سرمایه اینترنتی GOFUNDME.COM اشاره کرد که هم چون دیگر دو سایتی که معرفی کردیم، مخاطبان خاص خود دارد. این سایت، برای کسانی که به دنبال جذب سرمایه هستند، حتی برای مواردی که هیچ ایده ندارند نیز مناسب است. یعنی حتی برای کارهای خیریه نیز، افرادی هستند که اعتماد کرده و به کاربران DONATE می کنند.
اما همه این موارد طبق اصول و قاعده ای است که در این سایت تعریف می شود. این سایت، حدود ۵ درصد از کل سرمایه جمع شده را برداشت می کند و ما بقی را به ارائه دهنده پروژه می بخشد. به هر حال، برای نقد کردن درآمد های ارزی از این سایت و دیگر پرتال های سرمایه پذیری اینترنتی، می بایستی کارت اعتباری ارزی داشته باشید.
این سایت، یکی از برترین سایت های دریافت فاند برای پروژه های مختلف است که داستان افرادی که در این سایت موفق به دریافت فاند های خوب شده اند را می توان در این بخش مشاهده کرد.
تامین سرمایه با رازو
رازو دات کام، یکی دیگر از سایت های تامین سرمایه در اینترنت است که از جمله پرتال های موفق این حوزه به شمار می رود. این سایت تا کنون برای هزاران درخواست سرمایه پذیری دیجیتالی، بیش از ۹۶ میلیون دلار سرمایه جمع کرده است که بخش عمده ای از آن، به پروژه های خیریه اختصاص دارد. فعالیت هایی که می توان در این سایت سرمایه پذیری اینترنتی داشت به ۴ بخش غیر انتفاعی، انفرادی، بنیاد ها و شرکت ها تقسیم می شود.
رازو از مبلغ نهایی سرمایه جمع شده، تنها ۲.۹ درصد را به عنوان حق السهم سایت،کسر می کند. البته باید به این نکته توجه داشت که سهم سایت های کرادفاندینگ از حق السهم، وقتی محبور شوند هزینه های کارت های اعتباری را پرداخت کنند، بیش تر می شود.
این سایت را در این نشانی دنبال کنید.
کراد رایز
سایت crowdrise.com از جمله دیگر سایت های سرمایه پذیری اینترنتی بوده است که روش خاصی دارد. در این سایت بر خلاف شیوه های دیگر، به دنبال ارتقای شرایط زندگی افراد، حیوانات و جوامع است و بیش تر به دنبال جمع آوری پول ها برای بهبود وضعیت زندگی افراد نیاز مند است. مثلا کمک به افراد که نیاز به تحصیل دارند، نیاز به بهداشت دارند، مراکزی که نیاز به کمک های مالی برای انجام امور مذهبی و فرهنگی و هنری دارند.
این سایت، روش خاصی را برای هزینه هایی که برای پروژه های خیریه و مسئولیت اجتماعی جمع آوری می کند، در نظر می گیرد. این سایت، ۴.۹ درصد از سرمایه های جمع آوری شده را کسر می کند. اما در بخش پرداخت ها، فرمول پیچیده اعمال می شود.
کمک به افراد نیازمند و بیمار و حتی کمک به برگزاری رقابت های بین المللی، از جمله مواردی است که این سایت برای تامین سرمایه همکاری می کند.
تامین سرمایه برای فعالان موسیقی
اگر به دنبال جذب سرمایه برای فعالیت در عرصه موسیقی هستید و استعداد هنری خاصی در عالم استیج دارید، شما را به بررسی این سایت تامین سرمایه دیجیتالی توصیه می کنیم. پلچ موزیک، یکی از درگاه هایی است که برای فعالیت های موسیقیایی پول جمع می کند. این سایت، اگر ایده یا آلبوم یا طرح خاصی دارید، در میان عاشقان موسیقی به اشتراک میگذارد تا پس از بررسی طرح شما، در صورت علاقه، کمک کنند.
هزینه استفاده از این سایت زیاد است و باید ۱۵ درصد کل سرمایه را به پرتال پرداخت کنید. برای همین، باید استعداد هنری بالا و استفاده حرفه ای را در دستور کار قرار دهید.
یکی از تخصصی ترین سایت های تامین سرمایه در عرصه هنری اینترنت همین پرتال است که در این نشانی قرار دارد.
سلاباند دات کام
سلاباند در سال ۲۰۰۶ میلادی در زمینه تامین سرمایه دیجیتالی آغاز به کار کرد و توانست برای ۸۰ ستاره موسیقی، سرمایه جمع کرده و به شهرت برسد. این سایت، فرصتی برای ساخت آلبوم موسیقی بوده و شما را با فعالان موسیقی در زمینه های تهیه کننده، برنامه ریزی، طراح و آهنگساز و امثالهم آشنا می کند.
این پرتال را در این نشانی دنبال کنید.
اپ بکر
برای کسانی که دوست دارید برای کارهای مویایلی مانند طراحی اپ، درامدی کسب کنند، این سایت یک روش ارزشمند به شمار می رود. اپ بکر، پشتیبان اپلیکیشن های موبایل بوده و به خوبی برای تامین سرمایه دیجیتالی اقدام می کند. پشتیبان های نرم افزاری در این سایت بسیار فعال هستند و شما می توانید نرم افزاری را که در مرحله توید یا فروش است را به پشتیبان ها ارائه کرده و تامین سرمایه کنید.
اپبکر میزان مشخصی از سرمایه جمعشده را کسر میکند با این حال هیچ درصد معینی از قبل مشخص نشده است. این درصد به قیمت اپلیکیشن بستگی دارد و حتی میتواند به عوامل دیگری مربوط باشد.پیشنهاد میشود که اگر میخواهید در این سایت چیزی را عرضه کنید، حتما سوالات متداول سایت را بخوانید و با مسئولان آن تماس بگیرید. شاید در ابتدا کمی پیچیده به نظر برسد، اما همین که به قوانین آن آشنا شوید، اپ بکر میتواند به معدن طلایتان برای اپلیکیشن های بعدی تبدیل شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پرتال مراجعه کنید.
توصیه هایی برای درامد زایی دیجیتالی
۱- روش های بسیاری برای درآمد زایی دیجیتالی و پول درآوردن قانونی در اینترنت وجود دارد. دنیای فریلسنرها و کرادفاندر ها، تنها بخشی از ظرفیت عظیم کارآفرینی دیجیتالی دنیا هستند.
۲- با سایت های داخلی و بین المللی تامین سرمایه دیجیتالی، می توانید پروژه هایی را عملی کنید که شاید در فضای سنتی برای پیدا کردن سرمایه گذار، می بایست ماه ها وقت صرف می کردید.
۳- آشنایی به زبان انگلیسی و ابزارهای فناوری اطلاعات و دانش رسانه های و هوش دیجیتالی مطلوب، ابزارهای فعالیت برای کسب درامد اینترنتی است که باید خود را در این ۴ حوزه، قوی کنید.
۴- در اختیار داشتن کارت های اعتباری ارزی بین المللی، برای دریافت درامد ها از جمله کمک های خیران و فریلنسرها و دیگران برای تکمیل و راه اندازی ایده ها و پروژه های شما الزامی است که باید به فکر آن باشید.
۵- درآمد زایی اینترنتی فقط از راه ساخت سایت و اپلیکیشن موبایل اتفاق نمی افتد. بسیاری از ژورنالیست ها، نقشه کش ها، طراحان، گرافیست ها و حتی طراحان مد و لباس (fashion blogger)و حتی مشاوران گردشگری (tourism blogger)ها از این راه درآمد های قابل توجهی دارند.
۶- برای کسب درآمد اینترنتی از طریق کرادفاندینگ، می بایست حوصله و صبر زیاد داشته و پروژه ها و ایده های خلاقانه را در این سایت به طور رایگان سابمیت کنید.
۷- همواره، پروژه هایی که درامد های بالا و سرمایه های قابل توجهی را در این پرتال ها بدست آورده اند را به عنوان الگوی خود در نظر بگیرید.
۸- کرادفاندینگ و فریلسرینگ، بخشی از ظرفیت های درآمد زایی اینترنتی هستند. بازاریابی اینترنتی و تبلیغات مستقیم و غیر مستقیم چند رسانه و چند زبانه را نیز در این عرصه ها فراموش نکنید.
۹- در اختیار داشتن پروفایل رفرنس شده در شبکه های اجتماعی معتبر و راه اندازی وب سایت چند زبانه، می تواند ایده و پروژه شما را در سایت کرادفاندینگ و فضای مجازی، بهتر و بیش تر معرفی کند.
امیدواریم گفتار امروز، شما را با یکی از روش های خلاقانه درآمد زایی اینترنتی و سرمایه پذیری دیجیتالی آشنا کرده باشد.
خیلی مفید بود …به نظر شما یه نوجون میتونه وارد این عرصه بشه؟..من که خیلی به هیجان افتادم…
سلام
بله. فعالیت های فریلسنری و کسب و کارهای مجازی و راه اندازی استارت آپ، مهم تر از پول و سن و سال و مدرک دانشگاهی، به ایده خلاقانه و سواد رسانه ای و نیازسنجی خوب بازار وابسته است.
سلام ، وقتتون بخیر
کیک استارتر اعلام کرده باید حساب فیزیکی در کشوری که میخای کار رو راه بندازی باید داشته باشی
ما ایرانی ها هیچ راهی نداریم مگر اقامت یک کشور دیگر رو داشته باشیم( البته فقط اقامت اون چندتا کشوری که خودشون در سایتشون اعلام کردن)
ایا راه حلی سراغ دارین؟ منکه چندماهه گشتم تا حالا ولی راهی پیدا نکردم
ببینید این همه افرادی که از اینترنت درآمد دارند، عضو سایت های کیک استارتر و فر یلنسر دات کام نیستند. راه های درامدزایی اینترنتی زیاد است. از بورس در ایران و بورس جهانی تا شرکت در پروژه های معرفی شده در لینکدین و غیره . خود را درگیر یک روش درآمد زایی نکنید.