بایدها و نبایدهای شبکه های اجتماعی بعد از پایان رابطه عاطفی

بایدها و نبایدهای شبکه های اجتماعی بعد از پایان رابطه عاطفی

جدایی هرگز کار ساده ای نیست اما در عصر شبکه های اجتماعی سختی های آن چند برابر است.

از آنجایی که این روزها بیشتر زمان خود را در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و فیسبوک می گذرانیم، احتمالا آن شخص مهم زندگی تان در حساب های کاربری تان هم حضور پررنگی داشته است. اما حالا که رابطه ی عاطفی تان به پایان رسیده باید چه کرد؟

مسأله ی اول مشخص کردن «وضعیت رابطه» در حساب کاربری تان یا در واقع آگاه شدن همه ی دوستان مجازی تان از جدایی شما است.

در روزهای دشوار بعد از جدایی، به سختی می توان کار درست را تشخیص داد. در اینجا به کارهایی می پردازیم که بعد از جدایی باید از انجام آن ها در شبکه های اجتماعی پرهیز کرد.

وضعیت رابطه

اگر از آن دسته افرادی بودید که همه ی دوستان مجازی تان را از رابطه ی عاطفی تان خبردار کردید، احتمالا حالا افسوس آن را می خورید. حالا حتی اگر جدایی تان را انکار می کنید، بهترین کار تغییر این قسمت در حساب کاربری تان است، اما تصمیم در مورد زمان و چگونگی انجام آن به عهده ی خودتان است.

تغییر فوری «وضعیت رابطه» درست بعد از یک جدایی دلخراش کار بی رحمانه ای است. لازم است مدت بیشتری را صبر کنید. به این ترتیب به نظر می رسد امید به آشتی وجود دارد.

خوشبختانه فیسبوک دیگر همه ی دوستان مجازی تان را از تنها شدنتان تان آگاه نمی کند و شما هم می توانید قسمت «وضعیت رابطه» را در حساب کاربری تان مخفی کنید بنابراین می توانید این کار را با سر و صدای کمتری انجام دهید.

علاوه بر این، اگر می خواهید «وضعیت رابطه» را به «تنها» یا «اتمام رابطه» تغییر دهید، فیسبوک این امکان را به شما می دهد تا پست های شریک عاطفی سابق تان را کمتر ببینید و می توانید چنین محدودیتی را برای او هم ایجاد کنید.

آنفالو یا آنفرند؟

وقتی سعی دارید کسی را فراموش کنید، دیدن هر روزه ی چهره اش کمکی به شما نمی کند. بنابراین بهترین کار این است که تصمیم بگیرید می خواهید تا چه اندازه از او باخبر باشید. این روزها اغلب شبکه های اجتماعی چنین امکانی را به شما می دهند. برای مثال، در فیسبوک می توانید کماکان دوست باقی بمانید اما پست های او برای شما نمایش داده نشود. در توییتر هم چنین امکانی به صورت مشابه، بدون آگاه شدن طرف مقابل وجود دارد.

مراقب پست های خود باشید

با وجود آنکه شبکه های اجتماعی می توانند شیوه ی بسیار خلاقانه ای برای به اشتراک گذاشتن عمیق ترین افکار و احساسات شما باشند، اما این قطعا به این معنی نیست که در بدترین شرایط روحی از حال بسیار بدتان در روزها و هفته های بعد از جدایی صحبت کنید.

علاوه بر این، از به اشتراک گذاشتن نقل قول های پرخاشگرانه و غیر مستقیم پرهیز کنید. این جملات در بهترین شرایط هم ناراحت کننده هستند، چه برسد به آنکه پیامی در آن ها باشد که بر خلاف تصور شما نه پنهان و زیرکانه، بلکه به شکل ناراحت کننده ای عیان و واضح است.

عکس های به اشتراک گذاشته شده

قبل از شبکه های اجتماعی، می توانستیم عکس های مشترک با شریک عاطفی سابقمان را در خلوت خود دور بیندازیم یا حتی آتش بزنیم! اما حالا با عکس هایی که در حساب های کاربری مان به اشتراک گذاشته ایم باید چه کنیم؟

تصمیم در این مورد هم با شما است. حذف کامل عکس ها تنها گزینه ی موجود نیست. می توانید با تغییر تنظیمات، آن ها را در حساب کاربری تان مخفی یا تنها تگ های روی عکس ها را حذف کنید.

از تعقیب و جاسوسی در فضای مجازی پرهیز کنید

دنبال کردن مداوم فعالیت های شریک عاطفی سابقتان ایده ی خوبی نیست حتی اگر او در شرایط خوبی نباشد. تعقیب کردن او ریسک زیادی برای شما دارد. برای مثال ممکن است او را تگ شده در یک عکس و در کنار کسی که نمی شناسید ببینید و این شما را دچار قضاوتی عجولانه کند، یا تصور کنید او کاملا شما را فراموش کرده چون عکسی از او لبخندزنان در یک مهمانی دیده اید در حالی که ممکن است در حقیقت او تا آن لحظه یا بعد از آن بسیار ناراحت بوده باشد.

به خصوص در اینستاگرام خطر لایک کردن تصادفی عکس ها هم وجود دارد. تنها یک لغزش ناگهانی انگشتتان کافی است تا طرف مقابل از حضور شما باخبر شود.

اما در این شرایط بهترین کمکی که می توانید به خودتان کنید این است که خود را مشغول نگه دارید، با آدم های دوست داشتنی زندگی تان ارتباط داشته باشید و البته زمان زیادی را در شبکه های اجتماعی نگذرانید.

منبع: independent
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • فریبا اسفند ۲۳, ۱۴۰۰

    از دوستان خواهش میکنم تا زمانی که دوره سوگ رو کامل طی نکردید به هیچ وجه تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی وارد رابطه جدیدی نشید قطعا بلافاصله به بن بست میرسید یا شاید بخاطر وابستگی تو رابطه جدید ناخودآگاهتون فکر کنه که عاشق شدین ولی به مرور به این نتیجه میرسه که انتخابتون بر مبنای هیجان و احساسی بوده و منطق رو لحاظ نکردین اگه میتونید به شریک سابقتون وارد رابطه بشین تعلل نکنید و غرور و لجبازی رو کنار بذارید و خوشبختیتون رو فدای ترس و غرور احمقانه نکنید. وقتی با قطع رابطه قبلی وارد رابطه جدید میشین مطمنا بخاطر هیجانات منفی که دارین نمیتونین منطقی وارد رابطه عاشقانه بشید و صرفا تو اون حالت فقط و فقط دنبال کسی هستید که خلا عاطفیتون رو پر کنه و اینجاست که معیارهای شناخت رو ناخواسته پس میزنین و برای اینکه حالتون بهتر بشه به اولین فردی که بهتون محبت کنه جذب میشین و وابسته، ولی این وابستگی دوام چندانی نداره و دیر یا زود خودتون متوجه رابطه تصادفی و واکنشیتون میشین درک میکنید که این رابطه کاملا سمیه چون عشق و دلبستگی به اون فرد ندارید و فقط بخاطر ترس از تنهایی، آینده نامطمن پیش رو ،کاهش عزت نفس و اعتماد به نفستون و حس بی ارزشی و پوچی و عدم لیاقتی که تو اون مقطع احساس میکنین…. وارد این رابطه شده بودین