درآمد ورزشکاران مدال آور المپیک و داستان هایی جالب در مورد آن ها

درآمد ورزشکاران مدال آور المپیک و داستان هایی جالب در مورد آن ها

آیا برای شما نیز پیش آمده از خود بپرسید که ورزشکارانی که در المپیک شرکت کرده و مدال می گیرند چه دستمزدها یا جوایزی دریافت می کنند؟ ثروت و دستمزد ورزشکاران المپیکی بسته به میزان شهرت و سال های فعالیتشان متفاوت است. در حالی که ممکن برخی از ورزشکاران حرفه ای که در این عرصه حضور دارند ثروت هنگفتی از طریق جوایز و دستمزدهای خود اندوخته باشند، برخی دیگر نیز که تازه کار خود را شروع کرده اند معمولاً ثروت قابل توجهی ندارند.

هر ورزشکاری که در المپیک شرکت می کند با توجه به مدالی که دریافت می کند، جوایز اضافی که با گرفتن مدال به او تعلق می گیرد و دستمزدی که بابت تبلیغات یک برند خاص دریافت می کند در نهایت دستمزد قابل توجهی بابت حضور در در این مسابقات بدست خواهد آورد. با توجه به این که مسابقات المپیک زمستانی پیونگ چانگ در کره جنوبی در حال برگزاری است قصد داریم در این مطلب شما را با داستان هایی جالب در مورد ورزشکاران المپیکی و درآمدهایی که مدال آوران این رشته داشته اند آشنا کنیم.

۱-جوایز مربوط به مدال

المپیک

در واقع آسان ترین راه برای کسب درآمد توسط بازیکنان حاضر در المپیک این است که با مدال های طلا، نقره یا برنز به خانه برگردند. بسیاری از کشورهای جهان برای هر مدالی که در این مسابقات کسب شود جایزه مشخصی تعیین کرده و به مدال آورنده تقدیم خواهند کرد. بر اساس گزارش ها در سال ۲۰۱۲ ایتالیا بیشترین جایزه را برای مدال آوران المپیک در بین تمام کشورهای جهان داشت که برای هر مدال طلا به ورزشکاران خود ۱۸۲.۴۰۰ دلار اهدا می کرد. روسیه با ۱۳۵.۰۰۰ دلار در رتبه دوم این فهرست و فرانسه نیز با ۶۵.۲۰۰ دلار در رتبه سوم قرار داشت.

جالب این که بریتانیا از کشورهایی است که به مدال آوران المپیک خود در این زمینه جایزه ای نمی دهد. در ایالات متحده نیز دولت این کشور تعهدی در قبال پرداخت جایزه به مدال آوران این کشور در مسابقات المپیک ندارد اما یک موسسه غیرانتفاعی به نام کمیته المپیک هزینه های این جوایز را پرداخت خواهد کرد. بر اساس گزارش ها این کمیته برای هر مدال طلا ۲۵.۰۰۰ دلار، برای هر مدال نقره ۱۵.۰۰۰ دلار و برای هر مدال برنز نیز ۱۰.۰۰۰ دلار در سال ۲۰۱۶ پرداخت کرده است. جالب این که دولت ایالات متحده از مالیات این جوایز نگذشته و ورزشکاران باید مالیات این جایزه خود را بپردازند.

۲- پردرآمدترین ورزشکار در مسابقات المپیک ریودوژانیرو

المپیک

مجله فوربس فهرستی از پردرآمدترین ورزشکاران حاضر در مسابقات المپیک تابستانی ریودوژانیرو در سال ۲۰۱۶ تهیه کرده که کوین دورانت، ستاره بسکتبال ان بی اَی با داشتن درآمد ۵۶.۲ میلیون دلار بین ژوئن ۲۰۱۵ تا ژوئن ۲۰۱۶ در صدر این فهرست قرار دارد. همچنین وی در المپیک ۲۰۱۲ عضو تیم بسکتبال ایالات متحده بود که مدلال طلا را در این مسابقات به گردن آویخت بنابراین باید انتظار داشت که وی درآمد هنگفتی بابت حضور در مسابقات المپیک داشته باشد.

۳- المپیکی های دوومیدانی

المپیک

ورزشکاران رشته دوومیدانی که در مسابقات المپیک شرکت می کنند درآمد قابل ملاحظه ای نخواهند داشت اما در این میان برخی ورزشکاران شرایط کاملاً متفاوتی دارند. اوسین بولت جاماییکایی بین ژوئن ۲۰۱۵ تا ژوئن ۲۰۱۶ از محل کسب مدال المپیک و جوایز مربوط به آن بیش از ۲۰.۳ میلیون دلار درآمد کسب کرد. البته این موضوع در مورد سایر ورزشکاران حرفه ای این رشته صدق نمی کند زیرا بر اساس گزارش ها بیش از ۵۰ درصد دوندگانی که در میان ۱۰ دونده برتر ایالات متحده قرار دارند سالیانه درآمدی ورزشی کمتر از ۱۵.۰۰۰ دلار دارند.

۴- گبی داگلاس: یک داستان سیندرلایی

المپیک

گبی داگلاس، ژیمناست آمریکایی، بدون شک پس از مسابقات المپیک تابستانی ۲۰۱۲ در لندن میلیون ها دلار کسب درآمد داشته است اما تا قبل از این مسابقات خانواده او در فقر به سر می بردند. به گفته روزنامه واشنگتن پست، مادر داگلاس که ناتالی هاوکینز نام داشت چنان اوضاع بدی داشت که در سال ۲۰۰۹ توان پرداخت قبض آب خانه را نداشت. دو سال بعد وی نتوانست دخترش را در سفر به توکیو در مسابقات قهرمانی جهان همراهی کند، مسابقاتی که گبی در آن برنده مدال طلا شد. علاوه بر این وی چندین ماه قبل از شروع مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن اعلام ورشکستگی کرده بود زیرا هر آن چه که داشت را صرف آماده سازی دخترش برای این مسابقات کرده بود. اما حضور گبی در مسابقات المپیک اوضاع را به کلی تغییر داد. گبی در فقر مطلق وارد مسابقات المپیک شد اما به عنوان یک میلیونر این مسابقات را ترک کرد.

۵- حراج آدام نلسون

المپیک

آدام نلسون پرتابگر آمریکایی بود که در مسابقات المپیک ۲۰۰۴ آتن مدال نقره را بدست آورد. وی در این مسابقات از نداشتن اسپانسر شکایت می کرد اما برای حل این مشکل یک خلاقیت جالب به کار برد. وی تصمیم گرفت که در سایت eBay خود را به حراج بگذارد. این خلاقیت او جواب داد و وی در نهایت یک قرارداد ۱۲.۰۰۰دلاری با شرکتی به نام MedivoxRX Technologies بدست آورد که در زمینه ساخت تجهیزات پزشکی فعالیت داشت.

۶- قوی ترین زن در آمریکا

المپیک

سارا روبلز را قوی ترین زن آمریکا می دانند و وی این مقام را با کسب رتبه هفتم در مسابقات وزنه برداری المپیک ۲۰۱۲ لندن بدست آورد. اما مسیر او تا رسیدن به این مسابقات بدون مشکل نبود. وی علاوه بر استفاده از حقوق ماهانه ۴۰۰ دلاری خود از کمیته وزنه برداری ایالات متحده، با استفاده از کوپن های غذای مجانی و کمک های دوستان و خانواده خود توانست به این مسابقات راه یابد. جالب این که بخش زیادی از تبلیغاتی که وزنه برداران انجام می دهند مربوط به داروهای نیروزا و به خصوص قرص های لاغری و مکمل های غذایی است.

به همین دلیل مردان وزنه بردار عموماً بدن های عضلانی و گاهاً بسیار ورزیده دارند اما کسی چنین بدنی برای زنان را نمی پسندد به همین دلیل وزنه برداران زن هیچگاه این تبلیغات را بدست نمی اورند. سارا روبلز بار دیگر به مسابقات المپیک بازگشته و در سال ۲۰۱۶ مدال طلای این رشته را بدست آورد.

یسرا از حضیض تا اوج؛ از جدال با مرگ تا المپیک

ورزشکاران المپیک چگونه فشارها را تحمل می‌کنند؟

“ترین”های المپیک

مراسم افتتاحیه المپیک سال ۱۹۳۶ برلین با حضور هیتلر [تماشا کنید]

منبع: nickiswift
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود