اگر شما یک مرد ایسلندی بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سال هستید، شانس شما برای انتخاب شدن برای شرکت در تیم ملی فوتبال این کشور ۱ در ۲۰۰۰ است. آیا با توجه به جمعیت اندک این کشور میشود ایسلند را بهترین تیم جهان نامید؟
در مساباقت یورو شاهد یکی از شگفتیهای تاریخ معاصر ورزش بودیم. ایسلند، کشوری کوچک با ۳۳۱ هزار نفر جمعیت، در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای اروپا ۲۰۱۶ توانست انگلستان، کشوری را که فوتبال مدرن در آن شکل گرفته با نتیجه ۲ بر ۱ شکست دهد.
جدول زیر ردهبندی جهانی فیفا را بر اساس جمعیت کشورها نشان میدهد یعنی رتبه هر کشور در ردهبندی فیفا بر حسب سرانه جمعیت محاسبه شده است.
این جدول رتبهبندی فیفا، دوم ژوئن و پیش از پیروزی چشمگیر ایسلند، اعلام شد و وبسایت ‘فوتبال رنکینگ’ با احتساب این پیروزی، رتبهبندی تازه را منتشر کرده است. بر اساس عملکرد خارقالعاده ایسلند در جام ملتهای اروپا، ایسلند نسبت به جمعیت کشورش، دارای بهترین تیم فوتبال دنیاست. پس هواداران فوتبال انگلستان میتوانند خیالشان راحت باشد که از برترین تیم فوتبال جهان شکست خوردهاند.
در مقایسه با ایسلند، شانس انتخاب شدن برای بازی در تیم فوتبال انگلستان برای مردی با شرایط سنی مشابه، ۱ در ۳۶۱ هزار است. جمعیت مردان انگلیسی بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سال ۸ میلیون و سیصد هزار نفر است.
۱۰ تیم پایین جدول
آمریکا در این جدول در رتبه ماقبل آخر قرار گرفته است، البته فوتبال یا “ساکر” در این کشور به هیچ عنوان جزء ورزشهای محبوب به حساب نمیآید. اما برزیل، زادگاه پله، نیمار و با سابقه قهرمانی در پنچ جام جهانی فوتبال، دارای یکی از بدترین تیمهای فوتبال نسبت به جمعیت کشور است. با آنکه برزیل در آخرین ردهبندی فیفا در جایگاه هفتم قرار دارد، اما با در نظر گرفتن جمعیت نود و هفتمین کشور از نظر فوتبال است. در بین ۱۰ تیم پایینی نام ایران نیز به چشم می خورد که شاید خیلی به مذاق فوتبالدوستان در کشورمان خوش نیاید.
بدون نظر