چگونه در منزل و دقیقا به روش متخصصان پوست، جوش صورت مان را خالی کنیم؟

بدون باقی ماندن لک، قرمزی و بریدگی

چگونه در منزل و دقیقا به روش متخصصان پوست، جوش صورت مان را خالی کنیم؟

در بسیاری از مواقع پیش می آید که صورت مان جوش می زند و هرچقدر تلاش می کنیم که کاری به کار آن نداشته باشد، موفق نمی شویم. اما با مطالعه این متن خواهیم آموخت که همان طور که یک متخصص پوست چنین جوش هایی را بدون عفونت و یا بزرگ تر شدن خالی می کند ما هم در منزل به روش مشابه عمل کنیم.

شاید هیچ چیزی به اندازه وجود یک جوش بزرگ روی صورت آزار دهنده نباشد. آن هم زمانی که تمام فضای اطراف آن را تورمی قرمز رنگ پوشانده است. افراد وسواس، در همان زمان ظهور چنین پدیده ای بر روی صورت شان شروع به بازی کردن با آن می کنند تا در نهایت موفق به خالی کردنش شوند.

222

این گروه بلافاصله بعد از اینکه از یکی از این جوش ها نجات پیدا می کنند، یکی دیگر از آن در جای دیگری از صورت پدیدار می شود. همه ما از عواقب نه چندان مطلوب فشردن جوش ها آگاهی داریم و در مقاله فشار دادن جوش های صورت می تواند کشنده باشد مفصل به آن پرداختیم. متخصصان پوست به دلایلی چون بریدگی های پوستی، عفونت و زخم، بیماران خود را از چنین کارهایی منع می کنند.

خوشبختانه راهکارهایی برای برخورد درست با این جوش ها وجود دارد که باید مرحله به مرحله و به آرامی پی گرفته شود. اگر این کار به درستی و به صورت اصولی انجام پذیرد دیگر مخاطراتی از جمله عفونت و تورم را نیز به همراه نخواهد داشت.

زمان دادن در برخورد با یک جوش می تواند بهترین عکس العمل به شمار آید و البته همواره بحث برانگیزترین فاکتوری است که در مواجهه با چنین ضایعات پوستی مطرح می شود. در نظر داشته باشید که هرگز پیش از آنکه زمان خارج کردن جوشی فرا برسد با آن تماسی نداشته باشید.

2222

تا زمانی که سر سفید رنگ جوش ظاهر نشده به آن دست نزنید چرا که با این کار پوست اطراف آن را نیز تحریک خواهید کرد. بله در ابتدا جوش ممکن است بسیار بزرگ به نظر برسد. این را بدانید که اگر زود برای خالی کردن آن اقدام کنید بزرگ تر هم خواهد شد.

بهترین زمان برای خالی کردن جوش وقتی است که سر سفید رنگ آن کاملا بیرون زده باشد. این نشانه آن است که اکنون زمان مناسب برای رهایی از شر آن فرا رسیده. مراحل زیر را می توانید به ترتیب انجام و بدون هیچ خطری آن جوش را خالی کنید.

۱- دست تان را با آب و صابون بشویید تا تمام باکتری های احتمالی موجود را برای برخورد با زخمی باز از بین برده باشید. سپس با حوله تمیز یا دستمال کاغذی به خوبی آنها را خشک کنید.

۲- همچنین اهمیت فراوانی دارد که خود آن جوش را هم تمیز کنید. بنابراین با یک پنبه آغشته به الکل آرام روی جوش را تمیز کنید. این کار باعث خواهد شد که سطح آن جوش هموارتر شده و آمادگی بیشتری برای خالی شدن پیدا کند.

۳- در هر کدام از دست تان خود یک پنبه قرار داده و آماده خارج کردن آن جوش شود. هرگز آن را با ناخن های خود فشار ندهید چون با این کار به راحتی باعث بریده شدن پوست آن ناحیه خواهید شد. در جهت مخالف جوش، قسمت سفید را فشرده و این کار را به طور مستقیم انجام ندهید.

ممکن است لحظه ای دردی همانند فرو رفتن یک سوزن در پوست احساس کنید آن زمانی است که چرک از داخل آن بیرون آمده. اگر بلافاصله با این کار چرک خارج نشد، بدانید که هنوز کاملا نرسیده است پس به زور این کار را تکرار نکنید. صبر کنید تا زمان مناسب تری برای این کار فرا رسد.

۴- اگر هم چرک خارج شد که دیگر آسوده و راحت شده اید. با دستمال تمیز دیگری آن را پاک و با الکل تمیز کنید. ممکن است کمی احساس سوزش داشته باشید اما لااقل بدون آنکه جای آن روی صورت تان باقی بماند آن را خارج کرده اید.

تبریک به شما چرا که اکنون آموخته اید که چگونه به روش علمی جوش آزار دهنده صورت تان را از چرک خالی کنید.

منبع: rd
دیجیاتو
۳ نظر

ورود

  • ساسان دی ۱۰, ۱۳۹۵

    خودت تنهایی این مطلب رو نوشتی؟ واقعا خیلی زرنگی خسته نباشی ?

  • Mohammad baesi تیر ۴, ۱۳۹۶

    چه کاریه خب پیشگیری بهتر از درمان اولا صورتو با آب و ژل یا فوم یا صابون ضد جوش بشورین همون اولا که میخواد در بیاد با ژل کلیندامایسین سرکوبش کنین فوقش یه ۵ ساعت طول میکشه تا جوشه خشک بشه

    • مریم دی ۲۶, ۱۳۹۸

      اسم اینارو ک گفتی اسمشون چیه اسم ژل چیه اسم صابون بی زحمت میشه بگی