چشمان خود را بسته و به بادام هندی فکر کنید.
حتما در ذهنتان این خوردنی های موزی شکل و چوبی را متصور شده اید که بسیار هم خوشمزه هستند. این دقیقا تصویری است که همه ما از بادام هندی در ذهن داریم.
نکته جالب این است که بدانید بادام هندی خود به خود رشد نمی کند، بلکه در دل میوه ای دیگر به وجود می آید!
حالا برای اینکه با چهره واقعی بادام هندی آشنا بشوید، اول یک نگاهی به این سگ های بانمک و دوست داشتنی داشته باشید تا اگر بعد از آن حالتان گرفته شد، دست کم این کوچولوها کمی خوشحالتان کرده باشد.
حالا یک نفس عمیق بکشید و نحوه رشد بادام هندی را در تصاویر زیر مشاهده کنید:
همان طور که در تصویر زیر می بینید، قسمت گوشتی بالای این میوه را سیب بادام هندی می نامند و آن دانه خوراکی که بسیاری از مردم دنیا دوستش دارند، بخش لوبیایی شکلی است که از همانند زایده از زیر میوه بیرون زده است.
ابتدا میوه را به طور کامل از درخت می چینند.
سپس بادام هندی را از میوه جدا می کنند.
سپس آن را خشک کرده، بخار داده و در آخر با دست پوستشان را می گیرند.
تصویر متحرک زیر نحوه پوست کندن بادام هندی با کمک انسان و دستگاه را نشان می دهد.
در این مرحله، آجیل از پوسته درونی اش جدا می شود.
سپس بادام هندی ها بر اساس اندازه و رنگ از هم جدا می شوند.
برگردیم به میوه اصلی بادام هندی؛ این میوه را می توان خورد اما فرم تازه آن کمی تلخ و لزج است. بنابراین بهتر است آن را به صورت آب میوه، مرب، ترشی یا چاتنی تهیه و میل کنید.
در آخر هم اشاره کنیم که بادام هندی سرشار از کالری است، به طوری که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است.
کل تصوراتم رو خراب کرد
خیلی خوب بود
مخصوصا قسپت تصاویر متحرکش
دم تهیه کنندش گرم
خیلی عالی بود ممنون از تهیه این مطلب. چندوقت بود فکرم رو درگیر کرده بود که چرا بادوم هندی رو مثل بادوم زمینی با پوست عرضه نمیکنن برای همین دنبال نحوه فرآوریش بودم مطلب شما از بقیه سایتها کامل تر بود خصوصا تصاویر متحرکش. امیدوارم یه روزی این آجیل خوشمزه با پوست هم عرضه بشه چون از پوست که بیرون میاد خیلی زود کرم میفته و زود فاسد میشه اگر بشه داخل کشور تولیدش کنیم که عالی میشه?