جهان در هفته ای که گذشت به روایت تصویر

جهان در هفته ای که گذشت به روایت تصویر

در ادامه این مطلب، بخشی از رویدادهای جهان در طول هفته گذشته را برایتان انتخاب کرده ایم که در گوشه و کنار جهان به وقوع پیوسته اند؛ از معرفی آیفون ۱۰ توسط اهالی کوپرتینو تا به پایان رسیدن ماموریت کاوشگر فضایی تحقیقاتی کاسینی ناسا.

برای آگاهی از این اخبار در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خانه ای در ساحل پونته وردا واقع در فلوریدا که در اثر توفند ایرما در اقیانوس اطلس فروریخته است. ایرما خرابی های گسترده ای در چندین جزیره کارائیب به وجود آورده است.
نوزاد یکی از پناهجویان روهینگیایی که در اثر واژگونی قایق در نزدیکی بنگلادش، درگذشت. به گزارش سازمان ملل از تاریخ ۱۵ اوت، بیش از ۳۷۰ هزار مسلمان روهینگیایی از خانه های خود آواره شده و به کشور بنگلادش پناه برده اند.
شرکت اپل در روز ۵ شنبه ۱۲ سپتامبر، از جدیدترین گوشی‌ های تلفن همراه خود رونمایی کرده است. آیفون ۱۰ که تمام صفحه آن نمایشگر است و دیگر دکمه‌ اصلی فیزیکی روی آن وجود ندارد، قادر است صاحبش را با دیدن چهره‌اش شناسایی کند.
آیفون ایکس یا آیفون ۱۰ قادر است حتی در تاریکی چهره صاحبش را شناسایی کند و با استفاده از ۳۰ هزار نقطه مادون قرمز، هویت مالکش را تایید و قفل دستگاه را برای او باز کند.
تصویر هوایی گرفته شده از فراز رود تاون پس از توفند ایرما که نشان دنده میزان خسارت های وارده به جزایر بریتیش ویرجین است.
حکومت محلی کردستان عراق بنا دارد تا رفراندمی برای استقلال این منطقه از عراق در ۲۵ سپتامبر برگزار کند. رفراندم با مخالفت فراگیری از سوی مجامع بین‌المللی مانند سازمان ملل و قدرتهای بزرگ مانند آمریکا و قدرتهای منطقه‌ای اعم از ایران و ترکیه مواجه شده است. حکومت مرکزی بغداد نیز با اجرای آن مخالف است. برخی اقلیت‌های غیر کرد واقع در کردستان نیز همچون گروهی از ترکمنها و عربها و مسیحیان آشوری با اجرای این رفراندم مخالف هستند.
ریحانا را مشاهده می کنید که سوار بر موتورسیکلت در طول مراسم فشن شو فنتی پوما در شهر نیویورک خودنمایی می کند.
مردی که در حال ورق زدن یک جلد از کتاب خاطره نویسی هیلاری کلینتون با عنوان «چه اتفاقی افتاد»، در یکی از کتاب‌فروشی‌های شهر نیویورک است. در این کتاب، کلینتون رویدادهای انتخاباتی سال ۲۰۱۶ و باخت خود به دونالد ترامپ را شرح داده است.
آتش بازی در طول راهپیمایی روز استقلال در روز ۱۱ سپتامبر در ویلافرانکا دل پندس در کشور اسپانیا.
نمایی از مراحل آماده شدن یک مدل در فشن شو در شهر کیف، اوکراین.
سربازان در حال تماشای فروریختن ساختمانی در ماتیاس رومرو، در کشور مکزیک پس از زلزله ۸.۱ ریشتری. گفته شده که این پرقدرت ترین زمین لرزه مکزیک در طول ۱۰۰ سال اخیر بوده است.
غرق شدن اتومبیل پس از جاری شدن سیل در شهر لیورنو در ایتالیا.
افسر پلیس در حال کمک کردن به مامور زخمی شده در حادثه انفجار بمب در استان یالا در کشور تایلند.
کودکی در حال تمیز کردن خودروی مسابقه ای خود در رقابت های جام سترینگتون. مسابقه اتومبیل رانی کودکان، هر سال در چیچستر در انگلستان برگزار می شود.
عکسی که از لحظه پرتاب موشک در کشور قزاقستان با تکنیک نوردهی طولانی مدت گرفته شده است. این موشک سه مرد را به ایستگاه فضایی منتقل می کند.
در روز ۱۲ سپتامبر، یعنی ۵ شنبه گذشته یک تانکر نفتی در ساحل سالامیس یونان واژگون شد. در این عکس، تصویر پرنده ای را می بینید که در روغن غرق شده است.
نمایی از شفق قطبی در نروژ در روز ۸ سپتامبر ۲۰۱۷
دست کم ۲۴ دانش آموز و معلم در آتش سوزی در یک مدرسه دینی در کوالالامپور، پایتخت مالزی کشته شدند. این آتش سوزی در نخستین ساعات امروز پنج شنبه ۱۴ سپتامبر اتفاق افتاد. گفته شده که قربانیان این حادثه در خوابگاه‌هایشان گرفتار شدند.
بزرگداشت حادثه ۱۱ سپتامبر در ساختمان یادبود این حادثه در نیویورک
ازدحام مسافران اتوبوس در کیف، اوکراین
سوخت کاوشگر فضایی تحقیقاتی کاسینی ناسا تمام شد و ارتباط آن با زمین قطع شد. این فضاپیما منهدم و در ابرهای زحل ناپدید خواهد شد. کاسینی منهدم می‌شود تا با قمر تیتان برخورد نکند و این قمر را که ممکن است میزبان حیات برخی باکتری‌ها باشند آلوده نکند.
سیگنال‌های کاسینی در ساعت یازده و ۵۵ دقیقه به وقت گرینویچ قطع شد. این فضاپیما به بخشی از سیاره‌ای که روی آن تحقیق می‌کرد تبدیل می‌شود و به طبیعت آن باز می‌گردد. کاسینی در سال ۲۰۱۴ به زحل رسید و کمی بعد کاوشگر هویگنز را به مقصد قمر تیتانِ سیاره زحل رها کرد.
پروفسور لطفی زاده (لطف‌علی رحیم‌اوغلو عسکرزاده)، مبدع نظریه سیستم‌های فازی و شاخه‌های متنوع آن روز ششم سپتامبر ۲۰۱۷ در خانه خود در برکلی کالیفرنیا درگذشت.
برلین میزبان اولین نمایشگاه گرافیتی در جهان شد. برای بسیاری از شهرهای جهان گرافیتی ( دیوارنگاره) چیزی به جز تخریب ساختمان‌ها و دیوارهای شهر نیست و آن را شکلی از آلودگی بحساب می آورند که باید از خیابان ها پاک شود. اما موزه ملی برلین گرافیتی‌هایی را در قالب فرمی از هنر در این شهر به نمایش گذاشته است. برلین به داشتن هنر خیابانی مشهور است.
یکی از آثار تازه کشف شده فرانسیس بیکن، نقاش ایرلندی – بریتانیایی برای نخستین بار بعد از ۴۵ سال در معرض دید عموم قرار می‌گیرد. این تابلو دومین اثر از سری مطالعه پاپ قرمز است که ۶۰ میلیون پوند ارزش گذاری شده و قرار است ماه بعد در لندن حراج شود. این تابلو در سال ۱۹۷۱ کشیده شد و شش ماه بعد در پاریس به نمایش درآمد، یک سال بعد هم در دوسلدورف.
این نقاشی از سال ۱۹۷۳ در اختیار یک مجموعه دار خصوصی در اروپا و از دید عموم دور بود. این اثر قرار است در ماه اکتبر در حراجی کریستیز عرضه شود. بیکن برای خلق این اثر از اولین نقاشی خود در سری مطالعه پاپ قرمز که در ۱۹۶۲ کشیده بود، الهام گرفت.
تیم فوتبال پرتغالی ویتوریا د گیمارایس بدون زدن حتی یک ضربه به توپ نام خود را در تاریخ فوتبال ثبت کرد! این تیم نخستین تیم قاره اروپاییاست که در یکی از مسابقات خود حتی یک بازیکن متولد این قاره را هم در میدان نداشت.
کمیته بین‌اللمللی المپیک اعلام کرده است که پاریس، پایتخت فرانسه، به عنوان میزبان بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ انتخاب شده است. امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه گفته است میزبانی پاریس به رسمیت شناختن این شهر است و اتفاقی که کل فرانسه می‌تواند آن را جشن بگیرد. در عین حال اعلام شده است که لس آنجلس، در آمریکا، میزبان بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ خواهد بود.
پلیس بنگلادش جابه‌جایی بیش از ۴۰۰ هزار پناهجوی مسلمان را که از میانمار به کشور همسایه فرار کرده‌اند، محدود کرده است. بر اساس اطلاعیه پلیس آنها دیگر حق ندارند به خانه دوستان و اقوام خود بروند و فقط اجازه دارند در اردوگاه‌هایی بمانند که دولت بنگلادش برای آنان در نظر گرفته است.

انفجار یک بمب ساعتی در متروی لندن باعث زخمی شدن و سوختن ۲۲ تن از مسافران شد. کارشناسان پلیس می‌گویند بمب کارگذاشته شده به طور ناقص عمل کرده و فقط شعله‌های ناگهانی آتش باعث صدمه دیدن مسافران شده است. پلیس حادثه را “تروریستی” توصیف کرده است. گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) مسئولیت این حمله را به عهده گرفته و گفته است بمب‌گذاری متروی لندن کار یکی از دسته‌های این گروه بوده است.

منبع: cnn ، bbc
مطالب مرتبط
یک نظر

ورود

  • سجاد شهریور ۲۶, ۱۳۹۶

    این بخش بی نظیره.لطفا همینطوری ادامه بدین.