۲۱ واقعیت روانشناسی جالب در مورد انسان که هر روز نادیده گرفته می شوند

۲۱ واقعیت روانشناسی جالب در مورد انسان که هر روز نادیده گرفته می شوند

روانشناسی علم جالبی است که ما را از آن چه که در درون و مغز و ذهنمان می گذرد مطلع می سازد. با روانشناسی می توان بسیاری از سوالاتی که در مورد دیگران داریم را پاسخ دهیم. انسان موجودی بسیار رازآلود و پر از پیچیدگی است که هنوز هم علی رغم این همه پیشرفت رازهای زیادی در مورد تمامی جنبه های زندگی، شخصیتی و فکری آن وجود دارد. در این میان ذهن و مغز انسان از هر جنبه دیگری پیچیده تر است و رازهای زیادی در مورد آن هر روز کشف می شود. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با برخی از این واقعیات جالب روانشناسی در مورد مغز و ذهن انسان آشنا کنیم که به جنبه های پنهان مغز انسان ارتباط دارند. بدون شک از خواندن این واقعیات ظاهراً ساده شگفت زده خواهید شد.

۱- افرادی که حجم تستوسترون بدنشان بالا باشد از خشمگین کردن دیگران احساس رضایت می کنند.

۲- مطالعات نشان داده است که برخی با استعداد ذاتی ریاضی به دنیا می آیند.

۳- مغز گاهی طوری سخنرانی های طولانی و یکنواخت را تغییر می دهد که جذاب به نظر رسیده و راحت تر بتوان بخش هایی از آن ها را به خاطر سپرد.

۴- آواز خواندن باعث کاهش اضطراب و استرس شده و با افسردگی مبارزه می کند.

۵- سیستم عصبی روده ها و مغز با هم مرتبط هستند. به همین دلیل است که احساساتمان خیلی زود بر معده و روده تاثیر می گذارند. در این میان استرس بیشترین تاثیر منفی را بر روی سیستم گوارش دارد.

۶- نداشتن دوست می تواند به اندازه کشیدن سیگار مضر باشد. محققان ارتباط هایی را میان تنهایی و میزان ابتلا به حمله قلبی و سکته یافته اند.

۷- برخی افراد به طور مادرزادی شانس بیشتری برای بدبین بودن دارند و اتفاقات بد را خیلی واضح تر از دیگران می بینند.

۸- خوش بین بودن البته اکتسابی است و کسی با این ویژگی شخصیتی بدنیا نمی آید.

۹- اگر چه ما همواره دنبال تنوع هستیم اما تنها می توانیم از میان تعداد محدودی انتخاب کنیم. به همین دلیل است که هنگام رفتن به یک فروشگاه بزرگ با قفسه های فراوان یا در دست گرفتن یک منوی غذایی شلوغ خیلی زود دچار سرگیجه و بی حوصلگی می شویم.

۱۰- وقتی که تلاش دارید اتفاقی که در گذشته رخ داده را به یاد بیاورید در واقع دارید آخرین خاطره خود از آن اتفاق را بازیابی می کنید نه خود اتفاق را.

۱۱- غذاهایی که خودمان نمی پزیم خوشمزه تر بنظر می رسند زیرا وقتی که خودمان غذا می پزیم بوی آن را حس کرده و می توانیم مزه آن را تصور کنیم. بدین ترتیب انگار مقداری از آن غذا را خورده ایم اما وقتی که غذای دیگران را می خوریم هیچ پیشینه ای از آن نداریم. واقعیت دیگر این است وقتی که غذا درست کنیم خود کمتر از آن غذا خواهیم خورد. بنابراین می توان از این روش برای کاهش وزن و رژیم گرفتن استفاده کرد.

۱۲- محققان ارتباطاتی را بین باهوش بودن و طعنه زدن یافته اند. مطالعات نشان داده که طعنه زدن باعث خلاقیت می شود.

۱۳- افراد کور هیچگاه به اسکیزوفرنی مبتلا نمی شوند.

۱۴- مطالعات نشان داده که افراد همواره در مورد ویژگی ها مثبت خود بزرگنمایی می کنند. برای مثال یک راننده همیشه رانندگی خود را بهتر از دیگران می داند.

۱۵- وقتی که بسیار محتاط بوده و همیشه نقشه ای جایگزین داریم، معمولاً نقشه اول با شکست مواجه می شود.

۱۶- بر اساس مطالعات، هر زن روی هم رفته ۳۰ تا ۶۴ بار و هر مرد به طور متوسط بین ۶ تا ۱۷ بار در سال گریه خواهد کرد.

۱۷- برای اغلب زنان بیش از ۷۰ درصد جذابیت زنان در قدرت بدنی و استقامت آن ها خلاصه می شود.

۱۸- مغز انسان هنگامی که به موسیقی مورد علاقه مان گوش می دهیم از همان مکانیسمی استفاده می کند که در هنگام مصرف مواد مخدر مورد استفاده قرار می دهد.

۱۹- اگر در مورد برنامه هایتان با دیگران سخن بگویید احتمال این که آن ها را به واقعیت تبدیل نکنید زیاد است زیرا با گفتن این برنامه ها انگیزه خود را از دست می دهید.

۲۰- افراد دارای چشم های قهوه ای قابل اعتمادتر از افراد چشم آبی هستند.

۲۱- هنگام صحبت کردن با افرادی که دوستشان داریم اغلب صدای خود را تغییر می دهیم.

منبع: brightside
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود