ترافیک سنگین کلان‌شهرها تهدیدی جدی برای سلامت، وقت و جیب مردم سراسر دنیا

ترافیک سنگین کلان‌شهرها تهدیدی جدی برای سلامت، وقت و جیب مردم سراسر دنیا

ترافیک سنگین خودروها در سراسر جهان به یک معضل اساسی برای زندگی بشر و پاکیزگی محیط زیست تبدیل شده است. بیشتر مردم دنیا هر روز در پشت چراغ های قرمز و صفوف طولانی ماشین ها نه تنها وقت و پول خود را هدر می دهند، بلکه سلامت خود، گیاهان و حیوانات را نیز به خطر می اندازند.

از نیویورک گرفته تا پاریس و تهران، بیشتر مردم جهان صدها ساعت از زندگی خود را در ترافیک های شهری می گذرانند. این در حالیست که دولت ها سالانه هزینه های هنگفتی برای ترافیک پرداخت می کنند. به طور مثال، بر اساس آمار سال ۲۰۱۶، کشور پهناوری همچون آمریکا، به تنهایی سالانه ۳۰۰ میلیارد دلار برای سوخت و وقت مردم هزینه کرده است.

ترافیک های سنگین خودرو در دیگر شهرها و کشورهای جهان نیز هزینه های مشابهی را به دولت ها تحمیل می کند. فارغ از فشارهای اقتصادی، پشت چراغ ماندن های همیشگی و روزانه در روحیه و سلامت روحی شاغلین و اشخاصی که هر روز مجبور به رفت‌وآمد هستند نیز تاثیرت منفی بیشماری می گذارد.

به طور مثال در کلان‌شهرهای ایران هر ساله در فصول سرد سال با معضل آلودگی شدید هوا مواجه هستیم که سالانه شمار گسترده ای را به کام سرطان و بیماری های تنفسی می کشاند. مرگ و میرهای ناشی از آلودگی هوا رو به گسترش است و هنوز هیچ تمهید کارسازی برای این معضل درنظر گرفته نشده است.

در این راستا، شاید بد نباشد با دیگر شهرهایی که همچون تهران ترافیک های شدید و سنگین دارند و مردم بعضا ساعت های طولانی در خیابان های قفل شده اسیر می شوند آشنا شوید.

لس آنجلس – کالیفرنیا

لس آنجلس – کالیفرنیا

بر اساس مطالعات صورت گرفته در سال ۲۰۱۶ میلادی در آمریکا، لس آنجلس بدترین تراکم ترافیک خودرو در جهان را داراست.

سائو پائولو – برزیل

سائو پائولو – برزیل

در سائوپائولو، در جریان عادی زندگی، وقتی فردی قصد دارد با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به مقصد خود برسد باید دست‌کم سه ساعت زمان در راه ماندن را در نظر بگیرد. اتوبوس ها و متروهای این شهر مملو از جمعیت هستند به طوری که هیچ استانداردی برای رفت‌وآمد در این شهر وجود ندارد.

به گزارش موسسه TomTom، این شهروندان برزیلی سالانه ۱۰۸ ساعت از عمر خود را در پشت ترافیک هدر می دهند.

ریو د ژانریو – برزیل

ریو د ژانریو – برزیل

ترافیک در ریو دژانریو در رتبه هشتم پرترافیک ترین شهرهای جهان در لیست موسسه ترافیکی TomTom قرار دارد. فعالیت این کمپانی بررسی و اندازه گیری تراکم ترافیک خودرو در شهرهای بزرگ جهان است.

جاکارتا – اندونزی

جاکارتا – اندونزی

بر اساس آمار TomTom، جاکارتا به عنوان سومین شهر پرترافیک جهان است و شهروندان آن سالانه حدود ۲۲ روز از عمرشان را پشت چراغ قرمزها سپری می کنند. البته این آمار برای سال ۲۰۱۷ میلادی است.

دهلی نو – هند

دهلی نو – هند

ترافیک در شهری همچون دهلی نو یک معضل اساسی بشمار می رود و هیچ فرقی هم بین زمان های پیک ترافیک و روزهای تعطیل و غیر تعطیل وجود ندارد. هر ساعت از شبانه روز در این شهر ترافیک سنگین وجود دارد و مردم ساعات طولانی برای رسیدن به مقصد خود باید در خیابان ها معطل باشند.

دهلی نو – هند

دهلی نو – هند

شهروندان دهلی نو حتی برای پیاده راه رفتن هم باید پشت ترافیک بمانند.

مسکو – روسیه

مسکو – روسیه

بعدازظهرها که ساعات کاری بیشتر شرکت ها پایان می یابد، اوج ترافیک خودرو ها در شهر مسکو تا ۱۰۰ درصد افزایش می یابد و مردم اغلب چندین ساعت در خیابان معطل هستند.

مانیلا – فیلیپین

مانیلا – فیلیپین

به گزارش گروه مشاوره بوستون، معضل ترافیک سنگین و تراکم بیش از حد خودروها در شهر مانیلا در سال ۲۰۲۲ میلادی از استاندارد عبور خواهد کرد. به طوری که گفته می شود در ساعت اوج ترافیک، ماشین ها فقط ۸ کیلومتر در ساعت می توانند حرکت کنند.

هانوی – ویتنام

هانوی – ویتنام

بر اساس تحقیقات گروه مشاوره بوستون، هانوی هم تا سال ۲۰۲۲ از استاندارد ترافیک شهری عبور خواهد کرد و مردم با مشکلات بیشتری ناشی از تراکم خودروها در خیابان مواجه خواهند شد.

پاریس – فرانسه

پاریس – فرانسه

به طور متوسط، شهروندان پاریس ۱۵۴ ساعت از هر سال خود را در ترافیک سپری می کنند. همچنین، به گزارش مرکز اقتصاد و تجارت جهانی در سال ۲۰۱۴ میلادی، گمانه زنی می شود هر شهروند پاریسی در سال ۲۰۳۰ میلادی سالانه باید ۵۵۲۵ دلار غرامت ترافیکی پرداخت کند.

آتن – یونان

آتن – یونان

مردم آتن سالانه ۱۳۱ ساعت را در ترافیک های سنگین سپری می کنند

نیویورک – نیویورک

نیویورک – نیویورک

شهر نیویورک سیتی سالانه ۷۰ میلیون دلار را در ترافیک های سنگین خودروها هدر می دهد.

منبع: businessinsider
دیجیاتو
بدون نظر

ورود