تماشای آثار شاگردان پرویز تناولی: این مجسمه ها را بپوشید

نمایشگاه گروهی مجسمه های پوشیدنی تا ۱۸ اسفند دایر است

تماشای آثار شاگردان پرویز تناولی: این مجسمه ها را بپوشید

اگر علاقمند به گالری گردی اسفند ماهی هستید، توصیه خوبی داریم. بازدید از گالری ژاله و تماشای نمایشگاه گروهی مجسمه و مجسمه های پوشیدنی هنرمندان جوان پایتخت که در ادامه گشتی مصور می زنیم در این نمایشگاه دیدنی اسفندماهی تهران.

در این نمایشگاه برای خلق آثار از موضوعاتی همچون بحران‌های اقتصادی، وضعیت شهرنشینی و تاثیر رسانه‌ها استفاده شده است و ردپایی از گرایش سنن هنر ایرانی نیز در قالب نقش مایه‌های ایرانی برگرفته از گلیم و قالی دیده می‌شود. در آثار این نمایشگاه شیوه‌های فنی مختلفی همچون قالب‌گیری، اسمبلاژ، آبکاری و تکنیک معکوس را می‌توان مشاهده کرد. مجسمه‌های پوشیدنی درونمایه دیگر این نمایشگاه است که با ایجاد فضایی بین جواهرسازی و مجسمه‌سازی زمینه تعامل بیشتر مجسمه با بدن را فراهم می‌کند.

در استیتمنت این نمایشگاه که توسط هلیا دارابی نوشته شده چنین آمده است: «زمانی که پرویز تناولی در اوایل دهه ۱۳۸۰ پس از سال‌ها دوری از وطن به ایران بازگشت و نمایشگاه باشکوه مرور بر آثارش را در موزه هنرهای معاصر تهران برپا کرد، دوره‌های آموزش مجسمه‌سازی خود را نیز بنا نهاد. این دوره‌ها مجموعه‌ای متنوع از رهیافت‌های فنی و مفهومی را در برمی‌گرفت که علاوه بر آموزش‌های تکنیکی، واجد درونمایه‌های گوناگون بود تا با رهیافت‌های فکری متفاوت، هنرجویان را به سمت روش‌های تازه‌ای برای ساختن سوق دهد: درونمایه‌های متنوعی از جمله ارزش اشیا، سه بعدی بر دیوار، یادمانی برای شاعر، ماشین‌های عبث، عالم پیشگامان، مجسمه‌های نرم، مجسمه‌های بازیافت و مجسمه‌های کینتیک.»

«شرایط فلزی» محصول تجربه‌گری هنرمندانی است که از زمینه‌های مختلفی از جمله معماری، نقاشی، فیلمسازی و طراحی صنعتی برخاسته‌اند، تحت آموزش پرویز تناولی و هدایت مونا پاد به عالم مجسمه‌ سازی گام نهاده‌ و نخستین تجارب خود را در این مجموعه به نمایش گذاشته‌اند.

تکیه بر کارماده (متریال) و مکاشفه در امکانات آن وجه اشتراک این مجموعه است. تشابه دیگر جلوۀ مواد و اشیای روزمره است که با دگردیسی‌های فراوان در این آثار مشاهده می‌شوند.

حضور اشیای روزمره ناگزیر اشارات و بیانیه‌هایی اجتماعی نیز در بر دارد از جمله موضوعاتی چون بحران‌های اقتصادی، وضعیت شهرنشینی، و تاثیر رسانه‌ها. همچنین، ردپایی از گرایش سنن هنر ایرانی نیز در قالب نقش مایه‌های ایرانی برگرفته از گلیم و قالی دیده می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه به جز شنبه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۱ از این نمایشگاه واقع در خیابان ایرانشهر، کوچه نوشهر، پلاک ۳، گالری ژاله بازدید کنند.

نمایشگاه مجسمه و مجسمه های پوشیدنی، ۴ اسفند در تهران افتتاح شد
در این نمایشگاه آثاری از ده ها هنرمند جوان پایتخت در معرض دید گالری گردها قرار گرفته است
تصویری از چیدمان نمایشگاه مجسه و مجسمه های پوشیدنی نگارخانه ژاله تهران
آثار این نمایشگاه برای فروش نیز در دسترس بازدید کنندگان است
نمایشگاه ژاله تا ۱۸ اسفند پذیرای بازدید علاقمندان به گالری گردی و مجسمه های پوشیدنی است
تصویر ۲ اثر به نمایش درامد در نگارخانه ژاله تهران
اثر فروش رفته در نمایشگاه ژاله تهران
گردن بندها و اکسسوری های معرفی شده در نمایشگاه ژاله تهران
آثار این نگارخانه توسط هنرمندان زیر ۳۰ سال ساخته شده است
اثری در نمایشگاه مجسمه های پوشیدنی نگارخانه ژاله تهران

از فرصت گالری گردی در روزهای پایانی سال استفاده کنید و با خرید آثار، به توسعه اقتصاد هنر در ایران و سرمایه گذاری روی کالاهای فرهنگی اقدام کنیم.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود