شهر برلین پایتخت آلمان نازی در ماه های آخر جنگ جهانی دوم هدف شدید ترین بمباران ها قرار گرفت و در نهایت نیروهای زمینی شوروی سابق و بریتانیا توانستند مقاومت نیروهای وفادار به هیتلر را در هم شکسته و شهر برلین را که دیگر به تلی از خاک تبدیل شده بود اشغال کنند. پایان جنگ جهانی دوم برای مردم آلمان بسیار دردناک بود و از این جنگ خانمانسوز چیزی جز ویرانی، قحطی، مرگ، تجاوز و انتقام نصیب آن ها نشد. در ادامه ی این متن تصاویری سیاه و سفید از شهر برلین را پس از پایان نبردها در سال ۱۹۴۵ به شما نشان خواهیم داد تا با میزان خرابی ها و ویرانی های این شهر بزرگ و پرجمعیت در دوران جنگ جهانی دوم آشنا شوید.
منبع:
amusingplanet
وحشتناک بود
و درکمتراز۵۰سال اازخاکسترالمان ،آلمانی زاده میشود که مقام اولین کشورصنعتی دنیاراداد،۵۰سال قبل مقروضترین،ویرانترین ودریک کلام ویرانترین کشور به مقام اولین میرسد.بدون نفت،گاز،دریا،معدن .ما ۳۰ سال بعد پایان جنگ که حتیذره ای قابل قیاس با وضع المان دران روزگار بوده کجاییم؟؟
سلام ؛ درسته ژاپن و آلمان به معنی واقعی نابود شدند اما مردم دست بدست هم دادند و از نو اقتصاد خود را شکوفا کردند .مثلا کارگران کارخانجات بجای ۸ ساعت ۱۰ ساعت کار میکردند اما دستمزد ۸ ساعت را میگرفتند.در سطح کشور ببینید چه کمکی به دولت کردند.دوباره طی چند سال از کشوری ویرانه تبدیل شدند به کشورهائی که الان میبینیم.کار و تلاش میکردند نه مثل ما از ۸ ساعت کاری دو ساعت کار مفید انجام میدهند.راز گذار از ورشکستگی آنها در این بود.ما فقط بلدیم دست روی دست بگذاریم و بگوئیم حکومت برای ما چکار کرده است. باید از این قشر عظیم پرسید شما برای انقلاب و حکومت چکار کرده اید.؟؟
لونها مسئولین دزر نداشتن
درست مثل خرابیعای ایران ما