کشتی رباتیک چینی که بیش از ۳۹.۰۰۰ تن سنگ معدن را از بستر اقیانوس استخراج می کند

کشتی رباتیک چینی که بیش از ۳۹.۰۰۰ تن سنگ معدن را از بستر اقیانوس استخراج می کند

ماه گذشته یک شرکت کشتی سازی در چین با نام «Mawei Shipyards» کشتی موسوم به «Deep Sea Nautilus» را به راه انداخت، کشتی غول پیکری که اولین کشتی طراحی شده برای استخراج سنگ معدن در بستر دریا است. این کشتی بیش از ۲۲۷ متری توان حمل بیش از ۳۹.۰۰۰ تن سنگ معدن استخراج شده از بستر دریاهای عمیق همراه با ۲۰۰ خدمه و تعدادی ربات مخصوص معدنکاوری در کف دریا را دارد. شرکت معدنکاوی «Nautilus Minerals» که صاحب این کشتی است قصد دارد اولین ماموریت این کشتی را به استخراج طلا و مس در سایتی با نام «Solwara I» که در عمق ۱.۶ کیلومتری آب های ساحلی پاپوآ گینه نو قرار دارد اختصاص دهد.

معدن

این کمپانی کانادایی با برنامه های جاه طلبانه خود در زمینه استخراج معدن در بستر دریاهای عمیق، از ربات های زیردریایی با تکنولوژی بسیار پیشرفته و پیچیده استفاده می کند که تنها می توان مشابه آن ها را در فیلم های علمی تخیلی دید. چند ماه پیش بود که این کمپانی توانست آماده سازی و تست ۳ ربات معدنکاو خود در عمق ۱.۵۰۰ متری را با موفقیت به پایان برساند.

معدن

۲ روبات به طور ویژه برای آماده سازی، خراش دادن و تخریب بستر غنی از فلز طراحی شده و ربات سوم نیز سنگ معدن خرد شده را با یک مایع آبکی ترکیب می کند تا برای پردازش بیشتر به سمت کشتی مذکور که در سطح قرار دارد پمپاژ نماید.

معدن

این ربات ها درست مانند ماشین های حفاری زمینی هستند اما به طور ویژه برای انجام این کار در زیر دریا طراحی و تجهیز شده اند. کمپانی استخراج مس چینی «Tongling Nonferrous Metals Group» اولین خریدار سنگ معدنی است که توسط این کشتی استخراج می شود. این نوع خریدها به نوعی بلندپروازی های شرکت های استخراج معدن چینی برای استخراج سنگ معدن از اعماق دریا و در مقیاس بزرگ را نشان می دهد. شرکت های استخراج معدن چینی تاکنون ۳ مجوز معتبر معدنکاوی در اقیانوس آرام را از سازمان های بین المللی مسئول در این زمینه دریافت کرده اند.

معدن

به تازگی نیز کمپانی شرکت راه آهن چین (China Railroad Corporation) دست به خرید کمپانی «Soil Mechanics Dynamic» زده که یک سازنده پیشرو در زمینه معدنکاوی بستر دریا و تجهیزات مربوط به آن است. معدنکاوی چینی ها در بستر دریا این کشور را قادر خواهد ساخت که همچنان یکه تازی و کنترل نسبتاً کامل خود بر روی منابع استراتژیک مانند مس و دیگر سنگ های معدنی نادر را حفظ کند. چنین فعالیت های جاه طلبانه ای نه تنها حضور تجاری چین را در آب های جهانی افزایش خواهد داد بلکه ادعای چینی ها بر مالکیت بخش های شرقی و جنوبی دریای چین را تحکیم خواهد بخشید.

معدن

علاوه بر این داده های فراوانی که در طی عملیات استخراج بستر دریا در این مناطق بدست می آید می تواند در عملیات های نظامی مانند نبرد زیردریایی ها یا مقابله با زیردریایی های دشمن مورد استفاده قرار گیرد.

معدن

جاه‌طلبی نظامی جدید اژدهای سرخ: اولین ناو هواپیمابر بومی چین به آب انداخته شد

۲۹ کشتی و زیردریایی نظامی شگفت انگیز و قدرتمند که آینده متعلق به آنها خواهد بود

دیدار با غول اقیانوس؛ گشتی در ناو هواپیمابر کوزنتسوف روسیه

با عظیم ترین و مجهزترین ناو هواپیمابر کشور چین، «لیائونینگ» آشنا شوید

منبع: popsci
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود