انواع ویزاهای استرالیا و راهنمای مهاجرت متخصصان

لینک‌های مورد نیاز علاقمندان مهاجرت به سرزمین کانگوروها

بدون نظر

مهاجرت به استرالیا، گزینه شماره یک ایرانیان متخصص و علاقمند به دریافت اقامت دائم کشور ثانی و گذرنامه جدید است. سرزمینی پهناور در اقیانوسیه که آب و هوای معتدل و طبیعت زیبا و اقتصاد دانش بنیان، سبب شده تا مشتاقان بسیاری از سراسر جهان به خصوص ایران داشته باشد. برای سفر به استرالیا که کشوری گران محسوب می شود، باید تخصص ومهارت داشت یا امکان سرمایه گذاری را فراهم کرد. در این گفتار، با انواع ویزاهای استرالیا و مدارک لازم برای هر یک آشنا می شویم.

بهترین شرایط مهاجرت به استرالیا

بهترین شرایط مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت این کشور  از طریق  تخصص، برای افرادی است  که سن کم تر از ۵۰ سال داشته باشند و مدرک تحصیلی دانشگاهی قابل ارزشیابی ارائه کنند. سابقه کاری با ارائه لیست سابقه  تامین اجتماعی ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری  هم برای  اثبات سابقه شغلی شما اهمیت دارد. بین ۳ تا ۵ سال سابقه کاری، کف امتیاز لازم را اخذ می کند. سابقه ویزا های قبلی استرالیا و نه شنگن و تاهل و مجرد بودن شما نیز در کسب امتیازات لازم موثر  است.

حتما ببینید: راهنمای تحصیل در ۴۰ دانشگاه استرالیا در سال ۱۳۹۸

تصویر بخش راهنمای ویزا سایت رسمی دولت استرالیا: www.australia.gov.au

ویزا استرالیا

سایت دپارتمان امور داخلی دولت استرالیا

انواع ویزا برای اخذ اقامت دائم استرالیا

  • اقامت سرمایه گذاری (visa 132/visa888/visa892)
  • اقامت بر اساس مهارتی و کار(VISA  ۱۸۶-VISA 187-VISA  ۱۸۹-VISA 190)
  • اقامت بر اساس ازدواج(VISA 801-VISA 100)
  • اقامت از طریق فرزندان(VISA 103-VISA  ۱۴۳)
  • اقامت از طریق والدین (VISA 101-VISA  ۱۰۲-VISA 117)

انواع ویزا برای اخذ اقامت موقت استرالیا

  • اقامت سرمایه گذاری موقت ۴ ساله: VISA 188
  • اقامت کار موقت ۳  ماهه: VISA  ۴۰۰
  • اقامت کار موقت ۱۸ ماهه: VISA 476
  • اقامت کار موقت ۱۸ تا ۴۸  ماهه:  VISA 485
  • اقامت کار موقت ۴۸ ماهه: VISA 489
  • اقامت دیدار: VISA 600
  • اقامت موقت ازدواج ۲۴ ماهه:  VISA 820
  • اقامت موقت نامزدی: VISA  ۳۰۰
  • اقامت موقت ۲ ساله از طریق فرزند مقیم:  VISA  ۱۷۳
  • اقامت موقت از طریق والدین: VISA 445
  • اقامت ۵ ساله تحصیلی: VISA 500

اقامت دائم استرالیا با روش سرمایه گذاری

با روش سرمایه گذاری در نیوزلند، کانادا و استرالیا می توانید اقامت دائم کسب کنید. سرمایه شما باید میزان مشخص بوده و ابتدا ویزا ۱۸۸ گرفته تا ویزا ۴۸ ماه بگیرید و در  مرحله بعدی  با ویزا ۸۸۸ نسبت به دریافت اقامت دائم اقدام کنید. ویزا کارآفرینی، ویزا سرمایه گذاری و ویزا سرمایه گذاری ویژه در این مسیر وجود دارد که به این لینک مراجعه کنید که شما را با Business  Innovational & Investment Visa آشنا میکند.

اقامت دائم استرالیا  از طریق ویزا ۱۸۹

اقامت دائم استرالیا با VISA  ۱۸۹  به متقاضیانی تعلق می گیرد که علاقمنند هستند از طریق نیروی کار  و به همراه خانواده به این کشور سفر  کرده و نسبت به دریافت PR CARD  اقدام کنند. در این روش، شما  مشمول طرح درمان ملی خواهید بود  و می توانید پس از طی مدت زمانی مشخص، درخواست CITIZESHIP کنید. نکته  ای که باید بدانید آن است که متقاضیان این ویزا، باید حد نصاب امتیازات لازم را کسب کرده و حداقل ۶۰ امتیاز بدست آورند.  شما با این ویزا حق  اقامت در هر  نقطه ای دارید. جزییات بیش تر این ویزا در سال ۲۰۱۹ به بعد را در این URL مشاهده کنید.

شرایط شما باید به این صورت باشد:

  • سن زیر ۴۵ سال در زمان دعوت.
  • درمهارت های آیلتس حداقل نمره ۶ از ۹ کسب کرده و از زمان اخذ مدرک IELTS  بیش  از ۲ سال سپری نشده باشد.
  • شرکت در آزمون CAE و اخد حد نصاب مربوطه
  • مهارت وی مربوط به شغل های مورد نیاز در این کشور  باشد.
  • ارزیابی مدارک تحصیلی انجام وتاییدیه لازم را اخذ کند. (۱ تا ۴ ماه طول می کشد)
  • سابقه کنسلی درخواست ویزا استرالیا یا محکومیت در این کشور را نداشته باشد.
  • تکمیل فرم خود اظهاری (Expression of Interest) که EOI نامیده می شود.
  • ارائه مدرک عقدنامه در صورت تاهل و مدارک شناسایی و سابقه کار و گواهی شغلی و بیمه و مدارک تحصیلی (همه ترجمه رسمی با مهر دادگستری)
  • گواهی سلامت و سو پیشینه نیز الزامی است.

اقامت غیر مستمر در استرالیا برای کسب اقامت دائم و شهروندی، ۵ سال است و امکان کار و ثبت نام در سیستم پزشگی رایگان این کشور و دریافت وام  برای خرید خانه و تحصیل دردانشگاه  و مدرسه  (برای فرزندان) را خواهند داشت.

شرایط مهاجرت به استرالیا با ویزا مهارتی ۴۷۶

ویزا Recognized Graduate Visa  (۴۷۶) مخصوص دانش آموختگان دانشگاه است که برای کسب اطلاعات بیش تر به این link رجوع کنید. این ویزا مهاجرتی مهارتی ارزیابی شده برای سفر  به این کشور  مخصوص افرادی است رشته های مهندسی تحصیل کرده و ۱۸ ماه حداقل تجربه کاری مرتبط  قابل اثبات داشته باشند. سن شما باید زیر ۳۱  سال  بوده و مدرک مهندسی  قابل ارزیابی داشته باشید و سابقه دریافت ویزا ۴۷۶ و ۴۸۵ نداشته باشید. مدت اقامت شما ۱۸ ماه خواهد بود که قابل تمدید بوده و امکان همراهی خانواده نیز وجود دارد. این فرآیند ۵ تا ۶  ماه طول می کشد.

مهارت زبان انگلیسی باید احراز شود. برای همین از جمله:  demonstrate English language ability در سایت اداره مهاجرت استرالیا که HOMEAFFAIRS.GOV.AU نامیده می شود، استفاده می شود.

مدرک تحصیلی شما برای اخذ اقامت استرالیا می بایست کارشناسی یا ارشد یا دکترا بوده  و در یکی از رشته های زیر دانش آموخته شده باشید:

  • civil engineering
  • structural engineering
  • chemical engineering
  • environmental engineering
  • electrical and electronics engineering
  • mechanical, production and plant engineering
  • mining and material engineering.

همان طور که ملاحظه می کنید، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا به هر روشی، دانش آموختگان مهندسی عمران و مکانیک و محیط زیست و برق و معدن، فرصت خوبی دارند. توجه کنید که فهرست دانشگاه های ارزشیابی شده در قسمت RECOGNIZED EDUCATIONAL INSTITUTON  ارائه شده است. توجه کنید که جدید ترین روش امتیاز دهی برای احراز صلاحیت زبان انگلیسی در این بخش در دسترس است. گواهی پزشکی شما هم باید ارائه شود و برای ۱۲ماه معتبر باشد. جزییات را در این قسمت مشاهده فرمایید.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزا ۱۹۰

اقامت دائم استرالیا از این طریق مخصوص SKILLED  WORKER (کارگران ماهر) است که می خواهند به این کشور مهاجرت کنند و با خانواده بروند و دعوتنامه کارفرمای استرالیایی هم ندارند. ویزا مهارتی  VISA190 به افرادی تعلق می گیرد که مهارت های قابل ارزیابی برای زندگی و کار در استرالیا بوده و حداقل ۶۵ امتیاز کسب کنند و یکی از ایالت های استرالیا پروفایل آن ها را تایید کرده باشد و در همان ایالت پس از ورود زندگی کنند. سن زیر ۴۵ سال در زمان اقدام و توانایی زبان انگلیسی مطلوب از جمله مواردی است که برای سفر به این کشور نیاز است.

برای این روش هم تکمیل فرم خود اظهاری و دریافت دعوت نامه برای اپلای مورد نیاز است. این پروسه ۷ تا ۸ ماه  طول میکشد. اگر در مورد دعوت نامه ها چیزی نمی دانید به این بخش مراجعه کنید.

فرق ویزا ۱۸۹ و ویزا ۱۹۰ استرالیا

ویزا ۱۸۹ و ۱۹۰ با هم مشابه  هستند  و تفاوت اندکی دارند به این صورت که ویزا ۱۸۹  همان طور که گفتیم، به ایالت و کارفرما (SPONCER) وابسته نیست و INDEPENDENT است و شما میتوانید به محض ورود به این کشور هر جایی زندگی  کنید. اما در ویزا ۱۹۰ می  بایست در ایالتی که دعوتنامه گرفته اید، زندگی و کار کنید.

به منظور مهاجرت به استرالیا، حتما از کانال های تلگرامی ایرانیان در شهرهای مختلف این کشور به ویژه در سیدنی،ملبورن و پرث استفاده کرده وفرصت های شغلی و اقامتی را با اطلاعات به روز، بررسی کنید. ایرانیان متخصص استرالیا در لینکدین هستند. با آن ها در تعامل باشید. اگر مهندس و پزشک یا پرستار هستید،مدارک شما بایستی توسط نهادهای مربوطه، تایید شود.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود