به هیچ عنوان مهم نیست شرایط مالی شما در حال حاضر چگونه است، همین که قصد خواندن این مقاله را دارید نشان میدهد میخواهید درآمد خود را افزایش دهید.
مردم کمی به این درک رسیدهاند که چگونه میتوان درآمد خود را به طور مستمر افزایش داد و سبک زندگی و تفریحات خود را هم متعاقبا بیشتر کرد.
به همین خاطر ما در این مقاله، مسایل زیر را آموزش دادهایم تا با کمک آنها اهدافی که برای خود تعیین میکنید را در بازه زمانی کمتر از ۵ سال بدست بیاورید:
- چگونه ثروتمند شویم؟
- چگونه زندگی بسازیم و بهطور مداوم میزان درآمد خود را افزایش دهیم و اعتمادبهنفس و لذتهایمان هم در زندگی بیشتر شود؟
- چگونه به طور مستمر بر دانش، مهارتها و موفقیتهای خود بیفزاییم؟
- چگونه روابط دوستی، شغلی، حرفهای و ارتباطات استراتژیک خود را توسعه ببخشیم و با افراد موفق بیشتر در تماس باشیم؟
همه موارد بالا بسیار جذاب و رویایی به نظر میرسند، پس برای کشف پاسخ همه آنها تا انتهای مطلب با روزیاتو همراه باشید.
۱- چشماندازی برای ثروت ترسیم کنید
ناپلئون هیل: «وقتی ثروت و دارایی راهش را به زندگی ما باز میکند، همه نعمتهای دنیا به طور ناگهانی در زندگیمان جاری میشوند و این سوال را ایجاد میکنند که این وفور نعمت تا الان کجا پنهان بوده!»
یکی از ابتداییترین رازهای موفقیت و پیشرفت مالی این است که یک چشمانداز واقعی از ثروت برای خود تعریف کنید. یعنی مشخص کنید هدفتان از دارایی و تمول چیست. انیشتین گفته رویاپردازی همیشه مهمتر از دانش است. آردن نیز بر این باور است که خلاقیت و قوهی تخیل همیشه نقش بسیار مهمتری نسبت به تجربه در زندگی بشر ایفا میکند.
تا کنون چقدر در مورد آینده خود رویاپردازی و تصویرسازی کردهاید؟
آیا موقعیتها و تواناییهای بزرگی را در مورد زندگی در ذهنتان متصور شدهاید؟
یا فقط یک زندگی متوسط و عادی میخواهید؟
ترسیم چشمانداز و تعیین هدف یک روند تکراری است که باید دایم آن را انجام دهید. نباید فقط یک بار در ذهنتان خود را در بهترین شرایط تصور کنید و بعد این تصویر و خیال را کنار بگذارید.
همیشه در مورد رویاهایتان فکر کنید، خود را در موقعیتی که میخواهید تجسم کنید، در مورد اهداف و آرزوها و تمایلات خود بنویسید. هر روز این کارها را تکرار کنید. هر روز.
همیشه بدنبال مسایل عالی باشید و فراتر از آنچه اکنون در اختیار دارید رویاپردازی کنید. بزرگ فکر کنید.
بیشتر مردم عادت دارند با تکرار گذشتهها زندگی خود را سپری کنند.
شما برعکس آنها عمل کنید. گذشتههایی که دیگر نیستند را دور بریزید و بیشتر تمرکز و رویاهای خود را روی آینده بگذارید.
وقتی شروع به رویاپردازی در مورد آینده میکنید، به تدریج خودتان متوجه تغییرات بزرگ در زندگیتان خواهید شد. تصویر زندگی شاد و مملو از امکانات و سلامتی شما را سر شوق میآورد و همین باعث میشود با اشتیاق بیشتری برای بدست آوردن آن تلاش کنید.
برای این منظور باید یکنواختی و استدلال کردنهای منفی را به طور کلی از زندگی و ذهن خود بیرون کنید. به گفته برخی روانشناسان، اغلب مردم دوست دارند از نگاه دیگران سازگار و موافق به نظر برسند. تلاش برای راضی نگه داشتن دیگران سبب ایجاد تغییر در رفتار، شرایط زندگی و حتی رابطهها میشود و این امر در طولانیمدت احساس ناخوشایند و مخربی بر زندگی افراد بر جای میگذارد.
به جای چنین کاری، نیاز به پذیرفته شدن توسط دیگران را از بین ببرید و در خود خفه کنید. این را همیشه به یاد داشته باشید که شما هیچ قت کامل و بیاشکال نخواهید بود. مهم نیست اطرافیان چه تصور یا قضاوتی در مورد شما دارند، اگر مطمئن هستید هدفی که تعیین کردهاید عالی است، بدون توجه به نظر دیگران به سمت آن حرکت کنید.
وقتی در زندگی چشمانداز و هدف داشته باشید دیگر برایتان مهم نخواهد بود که دیگران چه طرزفکری نسبت به شما دارند.
این یعنی شما آمادهاید که زندگی را زندگی کنید و به هرآنچه میخواهید، برسید.
این یعنی شما دیگر چشمبسته از اتفاقات روز جامعه پیروی نمیکنید و با هر رویداد و گرایش و رفتاری، سبک زندگی خود را تغییر نمیدهید.
این یعنی دیگر برایتان مهم نیست که جامعه، دوستان و اطرافیان چه افکار و عقایدی را به شما تحمیل میکنند و بیتفاوت به آنها به سوی ساختن زندگیای پیش میروید که همیشه آرزویش را دارید.
با همه این تفاسیر لازم است یادآوری کنیم که «جزئیات» در ترسیم هدف بسیار مهم هستند. هرچه جزئیات چشمانداز شما بیشتر و دقیقتر باشد، یعنی هدفتان باکیفیتتر است و احتمال دستیابی به آن هم بیشتر.
ذهن انسان همیشه عاشق اعداد و رویدادهاست. این مسایل قابل لمس هستند. بنابراین سعی کنید هدفتان با محوریت ارقام و رویدادهای کلیدی ترسیم شود.
به طور مثال:
- من تا فروردین سال ۱۴۰۳ رقمی معادل ۱ میلیارد تومان سرمایه خواهم داشت.
- من تا پاییز سال ۱۴۰۲ به سرمایه ۸۰۰ میلیون تومانی خواهم رسید.
- من تا ۶ ماه آینده یک سفر ۶ هفتهای به تایلند خواهم داشت.
برای هدف خود عدد و رقم مشخص کنید.
برای هدف خود اندازه تعیین کنید.
با فکر کردن به این معیارها، اهداف و ارقام هیجانزده شوید.
هر چه جزئیات هدف در ذهنتان بیشتر باشد، رویا برایتان باورپذیرتر خواهد شد.
این را بدانید که کاملا عادی است اگر اکنون نمیدانید «دقیقا» چه میخواهید. داشتن پول و سرمایه بیشتر، داشتن تجربههای ارزشمند و پرقدرت و رشد دایمی شخصیت تمام چیزهایی هستند که میتوانند شما را به مسیر درست هدایت کنند.
وقتی بتوانید از طریق کسب موفقیتهای کوچک اعتمادبهنفس خود را بیشتر کنید، چشمانداز و تصورتان از آینده نیز گستردهتر و بزرگتر خواهد شد.
بنابراین، برای اینکه چشمانداز شما شفاف و با جزئیات زیاد باشد و بر اساس تمایلات و خواستههایتان شکل بگیرد، لازم است اعتمادبهنفس خود را افزایش دهید.
اینجاست که گام بعدی شروع میشود …
۲- یک سیستم ۹۰ روزه برای اندازهگیری و دنبال کردن روند پیشرفت تعیین کنید / گامی به آینده
چهار سوالی که در زیر نوشته شدهاند، مسایلی است که «دن سولیوان»، بنیانگذار «مربی استراتژیک» هر ۹۰ روز یک بار از مراجعین خود میپرسد:
- دستاوردهای پیروزمندانه؟ به سه ماه قبل نگاه کنید، مهمترین چیزی که بدست آوردهاید و به آن افتخار میکنید چیست؟
- چه چیزی عالی است؟ وقتی از سه ماه پیش تا امروز به اتفاقها فکر میکنید، کدام یک از مواردی که روی آن وقت گذاشتهاید یا کدام یک از روندهای پیشرفت بیشتر از همه به شما اعتمادبهنفس بخشیده است؟
- بزرگتر و بهتر؟ اکنون، به سه ماه آینده نگاه کنید، چه چیزهای جدیدی به شما احساس هیجان زیاد میبخشد؟
- پنج «پرش» بزرگ که میتوانید اکنون بدست بیاورید و ۹۰ روز آیندهی شما را به بهترین فصل در مسیرتان تبدیل کند، چیست؟
هر ۹۰ روز شما ملزم به بررسی عملکرد خود در فصل قبل هستید تا بتوانید به واسطهی آنها برای سه ماه بعدی زندگی اهداف چالشبرانگیز و قابل اندازهگیری تعیین کنید.
در کتاب «هنر یادگیری»، Josh Waitzkin گفته:
اهداف کوتاهمدت میتوانند ابزاری کاربردی برای توسعه و پیشرفت باشند، اما وقتی که این اهداف در راستای همان هدف بزرگتر و اصلی تعریف شوند. البته یادتان باشد، زیاد بودن هدفهای کوچک هم نقش بازدارنده دارد. پس در این امر زیادهروی نکنید.
اهداف کوتاهمدت نشان میدهند که پیشرفت شما در چه مرحلهای است. عمل کردن بر اساس خط زمان یکی از حیاتیترین و ضروریترین مسایل در راستای بازدهی عالیاست. وقتی در هر ۹۰ روز فقط روی چند هدف کلیدی محدود و مشخص تمرکز کنید، میتوانید گشتاور لازم برای افزایش سرعت پیشرفت را به کار بیندازید.
همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، هر سه ماه یک بار باید توقف کنید، گذشته را بررسی کنید و بر اساس آن برای فصل بعدی (۹۰ روز) برنامهریزی کنید. لازم است هر چند وقت یکبار، روند پیشرفت و یادگیری خود را مورد بررسی قرار دهید. توقفهای ۹۰ روز یک بار به شما کمک میکند از تکرار و شرایط تکراری خارج شده و نفسی تازه کنید.
کارشناسی به نام «تیم فریس» این توقفها را «بازنشستگیهای کوتاه» مینامد.
هر ۹۰ روز، چند روز به خود استراحت دهید. هر کاری دوست دارید انجام دهید و در طول این استراحت، عملکرد فصل قبل خود را از نظر بگذرانید.
- چه چیزی خوب پیش رفت؟
- کلید برنده شما کجا بود؟
- کجا توانستید چیز جدیدی بیاموزید؟
- کجای مسیر از همه هیجانانگیزتر بود؟
- کجا لازم است مسیر خود را تغییر دهید؟
با فکر کردن به این مسایل که در ۹۰ روز قبل روی دادهاند متوجه میشوید چه آموختهاید و در سه ماه آینده چه کارهایی باید انجام دهید.
به این فکر کنید که ۲ تا ۵ پرش بعدی که میتوانند تغییر اساسی در رسیدن به هدفتان ایفا کنند، چه چیزهایی هستند؟
هر سه ماه که دستاوردهای خود را مرور میکنید، اعتمادبهنفس بیشتری بدست میآورید زیرا شاهد موفقیت و پیشرفت خود هستید.
افراد محدودی واقعا برای مرور کارهایی که انجام دادهاند، زمان صرف میکنند. ما به طور موقت و کوتاه مدت موفقیتها را میبینیم اما در یادآوری اینکه کجا موفق شدهایم چندان خوب عمل نمیکنیم.
از آنجایی که انسان، فراموشکاری خوبی است، شما هر ۹۰ روز یک بار که فصل قبل را دوره میکنید، به مغز خود میآموزید به همه اتفاقات حساس شود، روی آنها تمرکز کند و به آنها توجه داشته باشد. به این ترتیب کارهای خوب به یادتان خواهد ماند و احساس هیجان به شما دست خواهد داد.
این احساس بسیار مهم است.
احساس پیشرفت و رشد کردن اعتمادبهنفس شما را افزایش میدهد.
اعتمادبهنفس نیز برای تصویر سازی، عمل و قدرت لازم است.
به اعتماد به نفس بیشتری نیاز دارید؟
اهداف کوتاهمدت ۳۰ تا ۹۰ روزه برای خود تعیین کنید، روند پیشرفت آنها را رصد کنید و دستاوردهای خود را بشمارید، استراحت کنید، دوباره هدف تعیین کنید و ادامه دهید. این چرخه را تا رسیدن به هدف اصلی ادامه دهید.
وقتی یک چشمانداز بزرگ دارید لازم نیست هر روز روند پیشرفت خود را موردبررسی قرار دهید. همین که هر روز یک قدم برای هدف خود بردارید کافیست.
هر ۹۰ روز این مسایل زندگی را مورد بررسی قرار دهید:
- پول و زندگی مالی خود را رصد کنید.
- سلامتی خود را بررسی کنید.
- زمان و مدیریت زمان خود را مورد بررسی قرار دهید.
- روند پیشرفت در جاهایی که برای موفقیت میخواهید را بررسی کنید.
در قسمت بعدی که فرداشب منتشر میشود، سه مورد بعدی را به طور مفصل توضیح دادهایم و ۵ گام نهایی برای میلیاردر شدن را تیتروار و خلاصه متذکر شدهایم.
سلام
بابت این پست ممنونم.
دیشب منتظر بخش دوم بودم
کی منتشر میشه ؟
دوست عزیز قسمت دوم این مطلب نیز منتشر شده. برای مطالعه قسمت دوم از این لینک استفاده کنین.
https://rooziato.com/1398209549/%d9%85%db%8c%d9%84%db%8c%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%b1-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87/
متشکرم