۵ عادت اشتباه در استفاده از تلفن همراه که به سلامت ما لطمه می زند

۵ عادت اشتباه در استفاده از تلفن همراه که به سلامت ما لطمه می زند

اغلب افراد حالا به جای ساعت، از تلفن همراه خود برای بیدار شدن استفاده می کنند، به همین دلیل شب ها آن را جایی در نزدیکی خود می گذارند تا به محض زنگ خوردن آن بیدار شوند. با این حال تلفن های همراه همنشین خوبی برای وقت خواب نیستند. اما مضرات تلفن همراه محدود به زمان خواب نیست و این وسیله در طول روز هم به اشکال مختلفی به سلامت ما صدمه می زند.

در ادامه به ۵ اشتباه رایج در استفاده از تلفن همراه خواهیم پرداخت. با رعایت این نکات می توانید به شکل سالم تری از تکنولوژی بهره مند شوید.

۱- خوابیدن با تلفن همراه

اشتباهات استفاده از تلفن همراه

تلفن همراه در حقیقت یک فرستنده و گیرنده ی امواج الکترومغناطیس است. این بدان معنی است که از آن امواج رادیویی منتشر می شود. گرچه هنوز اثبات نشده اما تحقیقات درباره ی تأثیرات احتمالی این امواج بر روی مغز بعد از قرارگیری طولانی مدت در معرض آن ها، ادامه دارد. در بهترین حالت، نوتفیکیشن های تلفن همراه تان می توانند باعث بیدار شدن شما در میانه ی چرخه ی خواب تان شوند. اگر خاموشی کامل تلفن همراه یا گذاشتن آن در یک اتاق دیگر برایتان مقدور نیست، آن را روی حالت پرواز بگذارید.

۲- قرار گرفتن در معرض نور آبی به مدت طولانی

یک دلیل دیگر برای دور نگه داشتن تلفن همراه در هنگام خواب، نوری است که از صفحه ی تلفن همراه ساطع و باعث سرکوب ملاتونین در بدن می شود، یعنی همان هورمونی که چرخه ی خواب تان را تنظیم می کند. این نور آبی باعث سردرد و بروز مشکل در چشم و بینایی هم می شود. شب ها نور صفحه ی تلفن همراه تان را کمتر و فیلتر نور آبی را هم فعال کنید.

۳- استفاده از تلفن همراه با آنتن ضعیف

وقتی آنتن تلفن همراه تان ضعیف است، در واقع معنایش این است که تلفن همراه شما در حال ارسال سیگنالی قوی تر به عنوان یک فرستنده است و هر چه انرژی بیشتری از تلفن همراه شما ساطع شود، آسیب بیشتری به سلامت شما وارد خواهد شد. پزشکان توصیه می کنند در مواقعی که آنتن ضعیف است، به جای تلفن همراه تان از تلفن ثابت استفاده کنید یا تلفن همراه را تا حد ممکن از خود دور نگه دارید. ضعیف بودن آنتن باعث داغ شدن گوشی هم می شود که این هم خود یک خطر محسوب می شود.

۴- در تماس نگه داشتن مداوم تلفن همراه با پوست

تحقیقات متعددی درباره ی رابطه ی میان استفاده از تلفن های همراه و بروز سرطان، به ویژه در مورد سیگنال های ارسالی آن ها وجود دارد. این سیگنال ها نزدیک به ۹۰۰ مگاهرتز هستند و باعث داغ شدن تلفن همراه می شوند. هر بار که تلفن همراه را به بدن خود نزدیک می کنید، پوست اندکی از گرمای آن را جذب می کند. گرچه هیچ مورد اثبات شده ی دیگری درخصوص اثر امواج رادیو فرکانسی بر بدن انسان وجود ندارد، اما می دانیم که اگر فاصله ی خود را با تلفن همراه مان حفظ کنیم، از میزان این جذب به اندازه ی چشمگیری کاسته می شود.

سعی کنید هنگام صحبت با تلفن همراه از یک هدست استفاده کنید تا از تماس آن با خود جلوگیری کنید. اگر هم از تلفن همراه استفاده نمی کنید، آن را دور از خود نگه دارید تا کمتر در معرض آن قرار گیرید.

۵- نامناسب بودن وضعیت بدن در هنگام استفاده از تلفن همراه

استفاده از تلفن همراه باعث وارد شدن صدماتی به انگشت شست مثل بروز تاندونیت (التهاب تاندون همراه با پارگی‌ های میکروسکوپی) شود. یک مشکل دیگر تکست نک (Text Neck) است که به مشکلات گردنی ناشی از استفاده از تلفن همراه اطلاق می شود. هنگام کار با تلفن همراه، وقتی گردن خود را برای نگاه کردن به صفحه ی آن خم می کنید، مهره های گردنی تحت فشاری قرار می گیرند که به تدریج افزایش می یابد.

با گذشت زمان، گردن زیر بار وزنی می رود که شاید ۵ برابر بیشتر از وزن واقعی سر باشد. این مسأله باعث گردن درد و بروز ناهنجاری در فرم بدن می شود. تلفن همراه را در همان ارتفاع چشم هایتان بگیرید و گردن را تا حد ممکن صاف نگه دارید.

منبع: brightside
بدون نظر

ورود