احتمال مرگ بر اثر ویروس کرونا بر اساس سن افراد مبتلا چقدر است؟

احتمال مرگ بر اثر ویروس کرونا بر اساس سن افراد مبتلا چقدر است؟

بیماری کرونا این روزها به یک تراژدی غم‌انگیز مبدل شده اما این تراژدی برای افراد مسنِ بیمار مرگبارتر و وحشت‌آورتر است؛ به طوری که احتمال مرگ بیماران مبتلا به ویروس کرونا بالای ۸۰ سال حدود ۱۵ درصد است!

نرخ  و احتمال مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در هر رده سنی را می‌توانید در این مطلب روزیاتو بخوانید.

تحقیقات جدید مرکز پیشگیری و کنترل بیماری چین نشان داد که ویروس کرونا برای افراد مسن که دچار بیماری‌های دیگر یا مشکلات جسمی هستند خطرناک‌تر و تهدیدآمیزتر است. علاوه بر این، بنا بر این تحقیقات، حدود ۸۰ درصد از موارد ابتلا به ویروس کرونا تا کنون خفیف بوده‌اند.

در این تحقیقات، اطلاعات بیش از ۴۴ هزار بیمار چینی مبتلا به ویروس کرونا در ۱۱ فوریه گردآوری شد و یکی از بزرگ‌ترین تصویرهای موجود در رابطه با نحوه تاثیر بیماری کرونا COVID-19 که توسط ویروس ایجاد می‌شود در بدن را منتشر کرد.

طبق این اطلاعات، احتمال مرگ افراد در اثر ابتلا به کرونا با افزایش سن بیشتر می‌شود. در جدول پایین، می‌توانید نرخ مرگ در هر رده سنی را ملاحظه فرمایید:

در این تحقیقات، مشخص شد که هیچ مرگی برای کودکان کمتر از ۱۰ سال گزارش نشده و تعداد بیماران کودک مبتلا به کرونا در این رده سنی کمتر از یک درصد کل مبتلایان است.

احتمال مرگ نوجوانان ۱۰ تا ۱۹ ساله بر اثر کرونا درست مثل یک فرد ۳۰ ساله است اما بیمارانی که بالاتر از ۵۰ سال سن دارند ۳ برابر بیشر از بیماران ۴۰ ساله در خطر مرگ به دلیل ابتلا به کرونا قرار دارند.

خطر مرگ در میان بیمارانی که بین ۷۰ تا ۸۰ سال سن دارند به طرز قابل توجهی افزایش می‌یابد و این امر به این دلیل است بسیاری از این افراد یا بیمار بوده یا با مشکلات جسمی عدیده‌ای مواجه‌اند.

مثلا احتمال مرگ بیماران ویروس کرونا که مشکلات و بیماری‌های قلبی دارند ۱۰ درصد و برای مبتلایان دیابت حدود ۷ درصد است.

حدود سه‌چهارم از بیماران چینی بیماری یا مشکلات جسمی خاصی نداشتند. نرخ مرگ و میر برای این گروه پایین‌تر از یک درصد است.

در تصویر پایین، می‌توانید شیوع کرونا ویروس را با شیوع چند ویروس بزرگ دیگر مقایسه کنید. لازم به ذکر است آمار مرگ و میر می‌تواند با شیوع در سرتاسر جهان مدام تغییر کند.

به گفته یکی از متخصصان بیماری‌های فراگیر در دانشگاه تگزاس، اگر ما کشف کنیم که موارد ابتلا به ویروس کرونا خیلی بیشتر از آن چیزی بوده که در واقع گزارش شده است، و یکی از دلایل اصلی آن تشخیص داده نشدن موارد بدون علامت یا خفیف یا حتی نشانه‌های متوسط ابتلا به کرونا در افرادی است که در پی درمان نیستند، آن وقت است که آمار، تخمین‌ها و ارزیابی ما از نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا ویروس افزایش می‌یابد.

در مجموع، ویروس کرونا (COVID-19) تا کنون توانسته جان ۲۸۰۰ نفر را در سر تا سر جهان بگیرد و بیش از ۸۲ هزار نفر را مبتلا کند. منشا این ویروس در شهر ووهان، پرجمعیت‌ترین شهر چین مرکزی، بوده و تا کنون این ویروس مرگبار به ۴۷ کشور سرایت کرده است. حدود ۹۵ درصد از موارد ابتلا به ویروس کرونا در خود سرزمین چین بوده است.

منبع: businessinsider
دیجیاتو
بدون نظر

ورود