آشنایی با راهکارهای تشخیص دیابت

آشنایی با راهکارهای تشخیص دیابت

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

دیابت یک بیماری مزمن است که برای کنترل آن و تشخیص زودرس و درمان عوارض مرتبط با آن ، نیاز به استفاده از انواع خدمات بهداشتی است. افراد مبتلا به دیابت برای کاهش علائم و خطر عوارض و بالا بردن کیفیت زندگی شان از طیف وسیعی از خدمات درمانی برای کنترل قند خون ، فشار خون و سطح چربی خون شان استفاده می کنند.

دیابت ممکن است در حالت های زیر:

علائمی وجود داشته باشد و آزمایش خون ناشتا نتیجه با ۷.۰ میلی مول در لیتر و یا بالاتر از آن را نشان دهد.

آزمایش خون ناشتا به طور تصادفی نتیجه ای را در بالای۱۱.۱ میلی مول در لیتررا نشان دهد.

آزمایش خون HbA1c (هموگلوبین گلیکوزی شده) نتیجه ای معادل ۶.۵ ٪ یا بالاتر را نشان  دهد.

هیچ علائمی مشاهده نشده باشد ولی دو آزمایش با نتایج غیر طبیعی از سطح قند خون در روزهای جداگانه ثبت شده باشد.

پزشکان عمومی معمولاً نقطه اصلی تماس با مبتلایان به دیابت و زمینه ساز درمان دیابت هستند و در کنار سایر متخصصان دیابت را معمولا به صورت مشترک کنترل می کنند. این کنترل ها می تواند شامل نظارت منظم بر سطح وزن بیمار ، سطح قند خون ، وضعیت سلامت عمومی و معاینات متمرکز تر از چشم و پای بیمار باشد. در مواردی که عوارض دیابت بوجود می آید ، بر اساس مورد به وجود آمده ، بیماران به متخصصان غدد درون ریز ، متخصص قلب ، نفرولوژیست ها ، متخصص زنان و زایمان مراجعه می کنند.

دیابت یک بیماری مزمن است که برای کنترل آن و تشخیص زودرس و درمان عوارض مرتبط با آن ، نیاز به استفاده از انواع خدمات بهداشتی است.

افراد مبتلا به دیابت غالباً برای کنترل سطح قند خون به رژیم های دارویی نیاز دارند. علاوه بر این ، افراد مبتلا ممکن است برای کاهش فشار خون بالا و یا کلسترول به داروهایی در این زمینه نیز احتیاج داشته باشند. افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ برای تنظیم سطح قند خون (و برای زنده ماندن) نیاز به تزریق منظم انسولین (پروتئینی که باعث حذف گلوکز اضافی خون از خون می شود) دارند ، و برخی از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیزممکن است در مواردیکه کنترل بیماری دشوار است (یعنی استفاده از رژیم های غذایی مناسب و موارد دارویی مورد استفاده موثر واقع نشده اند) نیاز به انسولین داشته باشند.

برنامه ها و ابتکارات مرتبط با کنترل دیابت

در هر کشوری از طریق طیف وسیعی از برنامه ها و ابتکارات برای حمایت از درمان و مدیریت مشکلات مرتبط با دیابت ، دیابت در سطح ملی مورد بررسی قرار می گیرد. بودجه قابل توجهی نیز برای اطمینان از انجام تحقیقات بالینی با کیفیت در زمینه دیابت ، و نیز برای حفظ اقدامات نظارت و نظارت ملی فراهم شده است.

آیا متفورمین انسولین است؟

متفورمین انسولین نیست و برای کاهش قند خون به همان شکل انسولین کار نمی کند. متفورمین یک داروی خوراکی است که معمولاً  به صورت روزانه وهمراه با وعده غذایی مصرف می شود. از طرف دیگر انسولین باید با تزریق زیر جلدی و به صورت روزانه مصرف شود.

می توان گفت قرص متفورمین شناخته ترین دارو موجود برای کنترل دیابت در جهان محسوب می شود و پزشکان در سراسر جهان این دارو را به عنوان یکی از گزینه های اصلی برای بیماران دیابتی یا آن هایی که در معرض دیابت هستند تجویز می کنند.

بیشتر بخوانید: تفاوت های اصلی دیابت «نوع اول» و «نوع دوم» چه هستند؟

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود