چگونه ادرار خود را کنترل کنیم؟

چگونه ادرار خود را کنترل کنیم؟

با پر شدن نیمی از مثانه، ما رفته رفته میل به دستشویی رفتن پیدا می کنیم. حال اگر فرصت یا جایی برای دستشویی رفتن وجود نداشته باشد وضعیت ناخوشایندی به وجود می آید. اما خوشبختانه ترفندهایی وجود دارد که در چنین موقعیت هایی می توانند به کمک ما بیایند.

در ادامه ۹ روش کنترل ادرار به شما یاد خواهیم داد که به شما کمک می کنند تا رسیدن به دستشویی ادرار خود را نگه دارید.

۱- اگر باد روده دارید آن را تخلیه کنید

چگونه ادرار خود را کنترل کنیم

تجمع گاز در روده ها می تواند فشار اضافه ای به مثانه وارد کند. کاهش این فشار با تخلیه ی باد روده ممکن است احساس راحتی بیشتری به شما دهد و این امکان را به شما دهد که ادرار خود را به مدت طولانی تری نگه دارید.

۲- طرز نشستن خود را تغییر دهید: صاف اما راحت بنشینید

تغییر نحوه ی نشستن می تواند به شما کمک کند عضلات دور مثانه ی خود را سفت کنید و کنترل ادرار خود را ممکن سازید. قوز نکنید و صاف بنشینید تا مقداری از فشار وارده به مثانه کم شود. با این کار ممکن است میل به ادرار کردن کاهش یابد.

۳- خود را گرم نگه دارید

وقتی احساس سرما می کنید، بدن به این کاهش دما واکنش نشان می دهد. یکی از پیامدهای این مسأله تولید بیشتر ادرار است. پس اگر احساس می کنید باید به دستشویی بروید، خودتان را گرم نگه دارید.

۴- دراز بکشید

طبق تحقیقات، وقتی دراز می کشیم در مقایسه با زمانی که بدن در حالت عمود قرار دارد، از فشار وارده بر مثانه بیشتر کاسته می شود. وقتی از جای خود بلند می شویم، برای حفظ حالت بدن از عضلات شکمی خود کمک می گیریم و وزن ادرار هم به مثانه فشار می آورد.

۵- پاهای خود را در حالت ایستاده ضربدری کنید

مجرای ادرار لوله ای است که ادرار را به بیرون بدن هدایت می کند. شما می توانید با ضربدری کردن پاهای خود کمی به این مجرا فشار آورید. پاهای خود را باید در حالت ایستاده ضربدری کنید چون در حالت نشسته با این کار ممکن است فقط فشار بیشتری به مثانه وارد کنید.

۶- سعی کنید نخندید

در یک خنده ی واقعی، عضلات میان تنه منقبض می شوند، مسأله ای که باعث وارد آمدن فشار به مثانه می شود. با این حال، ماهیچه ی تنگ کننده که مجرای ادرار را برای جلوگیری از نشت ادرار مسدود می کند، با این فشار اضافه سست می شود و بدین گونه است که عمل ادرار کردن رخ می دهد. بنابراین بهتر است سعی کنید وقت هایی که ادرار دارید از خندیدن پرهیز کنید.

۷- حواس خود را پرت کنید

وقتی مثانه تان تقریباً تا نیمه پر می شود، اعصاب درون مثانه به مغز می گویند که وقت دستشویی رفتن فرا رسیده. این نیاز به ادرار کردن شاید آنقدری که حس می شود ضروری نباشد، پس با پرت کردن حواس خود شاید بتوانید برای مدتی بر میل به ادرار کردن غلبه کنید. بنابراین دفعه ی دیگر سعی کنید به چیز دیگری فکر کنید یا خود را کمی با تلفن همراه تان سرگرم کنید؛ خواهید دید که این حس از بین می رود.

۸- کفل خود را منقبض کنید

کار کنترل مثانه منوط به عضلات کف لگن است که همان عضلات دور مجرای ادرار هستند. منقبض کردن چند باره ی کفل خود حرکتی فوری است برای سفت کردن همان عضلاتی که می توانند به نگه داشتن ادرار در مثانه کمک کنند، مسأله ای که مانع از نشت ادرار می شود. شما می توانید این کار را در هر حالتی، چه ایستاده و چه نشسته انجام دهید.

۹- داخل آب نروید

شنا در آب سرد هم می تواند همان شرایطی را داشته باشد که پیشتر در مورد تأثیر سرما توضیح داده شد. با این حال توصیه می شود به کلی وارد آب نشوید چون ترک حمام گرم و رفتن به یک مکان سردتر ممکن است میل به ادرار کردن را به طور ناگهانی و به شکل مقاومت ناپذیری افزایش دهد.

مثانه ی خود را طوری تربیت کنید که بتواند ادرار بیشتری در خود نگه دارد

بعضی افراد بیشتر از دیگران نیاز به دستشویی رفتن پیدا می کنند. این مسأله ممکن است به این خاطر باشد که شما مثانه ی خود را بد عادت کرده اید، اما عادت های بدی که – باور کنید یا نه – قابل ترک هستند. این تکنیک تربیت مثانه را مرحله به مرحله انجام دهید.

برای یک یا دو روز، مواقعی که در طول روز ادرار می کنید را یادداشت کنید.

باید فاصله ی بین دفعات ادرار کردن خود را تغییر دهید. این فاصله ی جدید باید ۱۵ دقیقه بیشتر از مدت زمانی باشد که معمولاً بین مواقع ادرار کردن شما وجود دارد.

با شروع تمرین، اولین کاری که صبح ها باید انجام دهید این است که مثانه ی خود را تخلیه کنید. هر زمان که میل ادرار کردن پیدا کردید، از تکنیک هایی که در این مطلب آمده استفاده کنید تا وقت ادرار کردن خود را به تأخیر بیندازید و به همان فاصله ی زمانی که در نظر گرفتید برسانید.

هر روز ۱۵ دقیقه به فاصله ی میان دفعات ادرار کردن خود اضافه کنید. بعد از چند هفته یا چند ماه ممکن است متوجه شوید که میل به ادرار کردن در شما کمتر شده.

بیشتر بخوانید:

رنگ ادرار چه رازی در مورد سلامتی شما می‌گوید

علت تغییر رنگ ادرار چیست؟

ترکیبات ادرار انسان چیست؟

همه چیز درباره «تکرر ادرار»؛ از علل تا نحوه درمان و پیشگیری

رنگ مدفوع چه نکاتی را در مورد سلامتی ما آشکار می کند؟

بهترین روش استفاده از توالت فرنگی کدام است؟

کدام توالت برای سلامتی ما بهتر است؛ فرنگی یا سنتی؟

۱۰ اشتباه رایج در حمام و دستشویی که به سلامت ما صدمه می زند

بحران دستشویی در هند؛ از ترس زنان و دختران از تجاوز تا قتل طبقات «نجس»

از کیسه تا پوشک؛ روش های دستشویی کردن فضانوردان در ماموریت های آپولو در ماه

منبع: brightside
دیجیاتو
۵ نظر

ورود

  • سجاد خرداد ۳۰, ۱۳۹۹

    ازتون خواهش میکنم روش کنترل pp رو بگین . 🙂 بی شوخی واقعا بگین .
    من یکبار مسموم شده بودم داخل اتوبوس بین شهری بودم وسط بیابون . نمیدونستم باید چیکار کنم آخری انقدر صبر کردم به روستا رسیدم همونجا پیاده شدم مشکل تکرر بود دیووونه داشتم میشدم. بعد دوباره ماشین گرفتم و رفتم .

  • عباس تیر ۴, ۱۳۹۹

    با سلام، نگه داشتن ادرار به کلیه ها آسیب می رساند. ضمناً در هنگام تخلیه ادرار به فرموده پیامبر (ص) عمل نمایید : بیشتر وزن خود را بر روی پای چپ بیاندازید

  • محمد آبان ۲۹, ۱۴۰۰

    راه های اسانتر بذارید ممنون

  • احمق تمام عیار اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۱

    چرت بود همشو انجام دادم نشد
    به دلیل این که خسته بودم برم توالت ساعت ۵ صبح اومدم مطلب و خوندم ۱۰دقیقه نشد منفجر شدم گوش نکنین برین مص آدم دستشویی بعله بای

  • بنده خدا مرداد ۹, ۱۴۰۲

    من الان داخل مترو هستم توده خونم ولی دسشویی شدید دارم و خیلی دارم کنترل میکنم وای خیلی حالت بدیه