سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
همانطور که برندهای مختلفی در زمینه تولید انواع سمعک فعالیت میکنند، مدلهای متنوعی نیز در بازار وجود دارند. با توجه به شکل ظاهری، کاربرد و محل قرارگیری روی گوش، میتوان سمعکها را به انواع متفاوت تقسیم کرد تا بتوانید محصولی را بخرید که هم راحتتر باشید و هم بهترین کارایی را برایتان داشته باشد.
گاهی افرادی که برای شنوایی بهتر از سمعک استفاده میکنند یا آنهایی که باید برای نزدیکان خود سمعک بگیرند، سردرگم میشوند که کدام مدل مناسب آنهاست. به جز کیفیت ساخت و تکنولوژیهای به کار رفته در سمعک، این محصول از نظر طراحی و محل قرارگیری روی گوش اهمیت بسیار زیادی دارد. فرض کنید عینکی بزنید که روی چشمان و بینی شما به خوبی قرار نگیرد و شما را آزار دهد، سمعک نیز به همین شکل است، ضمن اینکه روی کارایی آن تاثیر میگذارد.
به همین دلیل با توجه به اهداف مختلف سمعکهایی طراحی و تولید میشوند که از نظر سبک طراحی و محل قرارگیری روی گوش با یکدیگر تفاوت دارند و باید به خوبی فرق آنها را بدانید.
سمعک داخل گوشی
یکی از مرسومترین انواع سمعک که کاربردی زیادی دارد، سمعک داخل گوشی است. این مدل برای برقراری بهتر ارتباط طراحی شده است و که به آن ITE (In The Ear) نیز گفته میشود. یکی از ویژگیهای جالب این مدل که در طراحی آن رعایت میشود، ساخت این سمعک متناسب با رنگ پوست فرد استفاده کننده است.
مدلهای نامرئی داخل کانال، کاملا داخل کانال، داخل کانال و داخل گوش، چهار نمونه از سمعک داخل گوشی هستند. این مدل سمعک کوچک همانطور که از نامش مشخص است داخل گوش قرار میگیرد و هر ۳ تا ۷ روز باید باتری آن عوض شود.
سمعک پشت گوشی
این مدل هم جزو نمونههای قدیمی است که احتمالا آن را دیدهاید. این سمعک پشت لاله گوش قرار میگیرد و به خوبی پشت گوش ثابت میشود. این روزها شاهد مدلهای جذابی از سمعک پشت گوشی هستیم که باعث میشود خاطره قدیمی از طراحی نامناسب این مدل به دست فراموشی سپرده شود.
سمعک پشت گوشی در چهار مدل مینی، گیرنده درون گوش، گیرنده در کانال و سمعکهای BTE با قالب گوش تقسیمبندی میشود. این مدل برای افرادی که از افت شنوایی زیاد تا ملایم رنج میبرند مناسب است و قیمت خوبی دارند.
سمعک نامرئی
همانطور که از نام این سمعک مشخص است، وقتی از این مدل استفاده میکنید کسی متوجه نمیشود. ولی به معنی این نیست که کلا سمعکی وجود ندارد، بلکه با توجه به ابعاد و میزان شنوایی کاملا در داخل کانال گوش قرار میگیرد و دیده نمیشود.
سمعک مخفی (نامرئی) مزایای مهمی دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مناسب برای همه سنین و افراد
- عملکرد خوب با تلفن
- کاملا منعطف و منطبق با شرایط شما
- نامشخصبودن استفاده از سمعک
- جمعآوری اصوات به صورت کاملا طبیعی
فقط باید به این نکته توجه داشت که سمعک نامرئی بیشتر مناسب افرادی است که مشکلات شنوایی متوسط و ملایم دارند. ضمن اینکه قیمت سمعک نامرئی براساس مدل و مشخصات آن تعیین میشود.
سمعک هوشمند
سمعک هوشمند نیز یکی دیگر از مدلهای پرطرفدار است که به دلیل تکنولوژیهای به کار رفته در آن و قابلیتهای ویژهای که دارد، فروش خوبی را تجربه میکند. این سمعک دیجیتال کاملا با محیط و شرایط شنیداری سازگار و منطبق میشود و به خوبی میتواند نویز را از صداهای طبیعی جدا کند.
این سمعک از میکروفن جهتدار بهره میبرد که صداهای اضافه اطراف را کاهش میدهد و کاری میکند صدای مورد نظر را بهتر بشنوید. این مدل میتواند به کمک اتصال بلوتوث و وایرلس، اطلاعات را ذخیره کند. به همین دلیل کمتر به تنظیمات دستی نیاز دارید.
همانطور که اشاره کردیم شرکتهای مختلفی سمعکهای خود را با مشخصات فنی و ظاهری و قیمت متفاوت روانه بازار میکنند تا همه افراد بتوانند از آنها استفاده کنند. اما اگر دنبال محصولات باکیفیتی هستید که از جدیدترین تکنولوژیهای روز بهره میبرند، بهترین برندهای موجود در بازار، زیمنس(نیک آوا نمایندگی سمعک زیمنس)، برنافون، فوناک، ویدکس، استارکی، اتیکن، سمعک یونیترون کانادا و… هستند.
آنهایی که دنبال خرید سمعک هستند، همیشه با توجه به تنوع قیمت سمعک و مدلهای موجود در بازار دچار مشکل و سردرگمی میشوند. اما کلینیک شنوایی سنجی و سمعک نیک آوا به عنوان یکی از بزرگترین و برترین مراکز عرضه انواع سمعک به عنوان نمایندی برندهای مختلف، این مشکل را برطرف کرده است.
این مرکز تمام محصولات خود را با بهترین کیفیت و گارانتی معتبر عرضه میکند تا خیالتان راحت باشد. ضمن اینکه در یک فرایند کاملا تخصصی توسط متخصصان این مجموعه مشخص میشود که آیا به سمعک نیاز دارید یا خیر. در صورتی که پاسخ مثبت باشد بهترین مدل برای شما تجویز خواهد شد.
بدون نظر