توقیف محموله موهای متعلق به مسلمانان زندانی سین کیانگ، چین توسط ایالات متحده

توقیف محموله موهای متعلق به مسلمانان زندانی سین کیانگ، چین توسط ایالات متحده

یک محموله ۱۳ تنی از محصولات آرایشی از جمله موهایی که گمان می رود موی طبیعی انسان باشند روز چهارشنبه گذشته توسط اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده در بندر نیویورک/نیوآرک توقیف شد. به ادعای این اداره، محموله مذکور از استان سین کیانگ در چین آمده و می تواند نشانه ای دال بر نقض حقوق بشر در زمینه کار اجباری و زندانی کردن ساکنان این منطقه باشد. در واقع گمان ماموران گمرکی ایالات متحده این است که این محصولات یا توسط زندانیان در استان سین کیانگ تهیه شده و/یا از موهای خود آن ها بدست آمده است.

سین کیانگ

ارزش این محموله بیش از ۸۰۰,۰۰۰ دلار تخمین زده می شود. سین کیانگ یک منطقه خودمختار در شمار غربی چین است که نزدیک به ۱۱ میلیون اویغور که اکثر آن ها مسلمان هستند و زبان و فرهنگی متفاوت دارند در آن زندگی می کنند. تا همین اواخر تعداد اویغورها در استان سین کیانگ بسیار بیشتر از چینی های هان بود، اکثریت قومی که کلیت جمعیت چین را به خود اختصاص داده است.

سین کیانگ

با این وجود وزارت کشور ایالات متحده برآورده کرده که بیش از یک میلیون اویغور در کمپ های بازآموزی و کار اجباری که بخشی از یک شبکه بسیار بزرگ شبه گولاگ هستند زندانی هستند، جایی که این افراد مورد شکنجه، اذیت و آزار و رفتارهای غیرانسانی مانند سوء استفاده جسمی و جنسی و کار اجباری قرار گرفته و در مواردی نیز کشته می شوند.

سین کیانگ

سین کیانگ

به گفته برخی از کسانی که قبلاً در این مراکز زندانی بوده اند، علاوه بر تلقین فکری و آموزش سیاسی، در این مراکز آن ها در معرض محرومیت از خواب، نداشتن غذا و تزریق مواد نامعلوم به صورت اجباری قرار داشته اند. این دومین بار در سال جاری است که اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده محصولاتی چینی که گمان می رود از موی زندانیان استان سین کیانگ بدست آمده را توقیف می کند.

سین کیانگ

چین به خاطر سیاست های خود در قبال اویغورها و دیگر اقلیت های قومی مورد انتقاد قرار گرفته و در ماه ژوئن دونالد ترامپ قانونی را امضا کرد که هدف آن تنبیه پکن به خاطر سرکوب کردن این اقلیت قومی است. دولت چین سیاست هایی سختگیرانه برای کنترل جمعیت و کاهش زاد و ولد در این منطقه مسلمان نشین ایجاد کرده و میلیون ها مرد و زن را به دلایل و بهانه های مختلف به کمپ هایی می فرستد که از آن ها با عنوان مراکز بازآموزی یا بازپروری یاد می شود.

بیشتر بخوانید: عقیم سازی و سقط جنین اجباری؛ سیاست چین برای کاهش زاد و ولد مسلمانان اویغور

منبع: cnn
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود