۳۰ سریال کمدی برتر تاریخ تلویزیون؛ از The Office تا The Simpsons [قسمت دوم]

۳۰ سریال کمدی برتر تاریخ تلویزیون؛ از The Office تا The Simpsons [قسمت دوم]

با نگاه کردن به تولیدات تلویزیونی در سال های اخیر و میزان محبوبیت سریال های تلویزیونی می توان گفت که در عصر طلایی تلویزیون به سر می بریم. هر روزه سریال های جدیدی معرفی شده و شبکه ها و سرویس های استریمینگ زیادی وارد عرصه رقابت برای جذب بیشترین مخاطبان شده اند. سریال ها در سال های اخیر چنان محبوب شده اند که حتی ستاره های هالیوودی نیز به طور گسترده به بازی در این تولیدات تلویزیونی ترغیب می شوند. در این میان سریال کمدی یکی از محبوب ترین ژانرهای تلویزیونی بوده و هر سال بر تعداد مخاطبان سریال های این ژانر افزوده می شود. نکته مهم این است که در کنار معرفی سریال های محبوب جدید، برخی سریال های کمدی کلاسیک را نیز جذاب دیده و از نو به تماشای آن ها می نشینند. بدین بهانه در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۳۰ عنوان سریال کمدی برتر تاریخ تلویزیون آشنا کنیم که بهترین های این ژانر به شمار می آیند.

بهترین سریال های کمدی

۱۵- I Love Lucy

سریال کمدی I Love Lucy در دهه ۱۹۵۰ منتشر شد اما امروزه نیز همچنان بازپخش می شود. این سریال با ۶ فصل و بیش از ۱۸۰ اپیزود به عنوان یکی از تاثیرگذارترین سریال های تاریخ شناخته می شود، اولین سریالی که گروهی از بازیگران شناخته شده را کنار هم گرد آورده بود، بازیگرانی که لوسیل بال و شوهرش دسی آرناز هدایت آن ها را بر عهده داشته و اولین باری بود که یک سریال به طور زنده در برابر چشمان مخاطبان استودیو به نمایش در می آمد. سریال های خانوادگی امروزی بسیار وامدار این سریال هستند، سریال هایی که در برابر چشم مخاطب نمایش داده شده با چند دوربین که شخصیت های متعددی را در مرکز صحنه و کانون توجه مخاطبان قرار داده و به طور کلی زندگی زنان آمریکایی در دهه ۵۰ قرن بیستم را به تصویر می کشد. در صدر نوآوری های سریال I Love Lucy این واقعیت قرار دارد که هنوز هم سریالی بامزه و محبوب است و بدون آن بسیاری از سریال های کمدی این فهرست وجود نمی داشتند.

بهترین سریال های کمدی

۱۴- The Fresh Prince Of Bel-Air

سریال The Fresh Prince Of Bel-Air همان سریالی بود که ویل اسمیت را به ستاره امروزی تبدیل کرد، سریالی بسیار محبوب و رادیکال در تاریخ تلویزیون که نگاهی عمیق به زندگی یک خانواده سیاه پوست آمریکایی انداخته و در این تصویرسازی نهایت دقت و تلاش خود را برای ابراز واقعیات انجام می دهد. این سریال اگر چه در دهه ۹۰ ساخته و منتشر شده اما تنها با تماشای لباس ها می توان به قدیمی بودن آن پی برد وگرنه The Fresh Prince Of Bel-Air هنوز هم سریالی مربوط، قبل درک و قوی همانند دهه ۹۰ است. بازی پرانرژی ویل اسمیت در طی ۶ فصل چنان قدرتمند بود که می توانست در یک اپیزود نیم ساعت هم شما را خندانده و هم به گریه بیندازد، در سریالی که هیچ وقت از تم ها و معضلات بزرگ اجتماع دوری نمی جست. همچنین باید گفت که نحوه شروع شدن سریال یکی از ماندگارترین ها در نوع خود در تاریخ خواهد بود که شنیدن آن شما را به تماشای ادامه اپیزود راغب می ساخت.

بهترین سریال های کمدی

۱۳- Curb Your Enthusiasm

لری دیوید، خالق، نویسنده و بازیگر سریال بسیار محبوب و تاثیرگذار Seinfeld، با سریال جدید خود به همان ریشه های تاریک سریال قبلی خود بازگشته و نقش نسخه ای داستانی از خودش را بازی می کند که از لحاظ اخلاقی انعطاف پذیر و به همان اندازه جذاب است. سریال Curb Your Enthusiasm که در مورد ماجراجویی های ناموفق دیوانه وار، احمقانه و هیستریک شخصیت اصلی داستان است، بر روی مشکلات شخصیت دیوید با رفتار انسان ها و قوانین اجتماعی تمرکز داشته و واکنش های باورنکردنی او به شخصیت هایی که با افکار آن ها غریبه است را به تصویر می کشد. این سریال که دارای سکانس های فی البداهه است با تیم بازیگران با استعداد خود مخاطب را به حد بی سابقه ای خندانده و به طور مرتب از شخصیت ها و سلبریتی های برجسته به صورت میهمان استفاده می کند که همگی در ماجراجویی های عجیب دیوید دخیل هستند. با طنز نیشدار، روایت اجتماعی تکان دهنده و توانایی های طبیعی کمدی دیوید، این سریال یک سریال شجاعانه و بسیار بامزه است که ایده «سلبریتی بودن» را به تمسخر گرفته و همه را به یاد Seinfeld می اندازد.

بهترین سریال های کمدی

۱۲- Dad’s Army

سخت خواهد بود که سریالی بریتانیایی با اهمیت فرهنگی بیشتری نسبت به سریال Dad’s Army پیدا کنید. این سریال که بین سال های ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۷ پخش می شد، یک سریال جنگی بود که داستان گروهی از مردان در بخش نگهبانی خانه ها در دوران جنگ جهانی دوم را روایت می کرد. این افراد که برای پیوستن به ارتش بریتانیا دیگر پیر شده و بدین ترتیب سال های جنگ را در یک شهر ساحلی گذرانده و با احتمال حمله هوایی و نبود تجهیزات در واحد خود دست و پنجه نرم می کنند. با انواع مختلفی از طنز، سریال Dad’s Army منبع بسیاری از دیالوگ های نمادین تاریخ تلویزیون در بریتانیا است. این سریال که اکنون نیز در حال بازپخش است نمونه بی نقصی از میزات تاثیرگذاری تلویزیون و افشای جنبه های پنهان و دیده نشده جنگ و تبدیل کردن آن به یک داستان بامزه و قابل درک است.

بهترین سریال های کمدی

۱۱- Cheers

علاوه بر داشتن یکی از محبوب ترین و مشهورترین موسیقی های آغازین، سریال کمدی Cheers مثال بی نقص این است که یک سریال موفق تا چه اندازه می تواند ساده باشد، تا جایی که شخصیت های خوبی داشته، پر از طنز و شوخی باشد و بدین ترتیب این ترکیب به یک سریال تلویزیونی راضی کننده تبدیل خواهد شد. ماجراهای سریال Cheers در یک کافه می گذرد که نام سریال از آن گرفته شده و داستان گروهی از افراد را روایت می کند که به طور مکرر کنار هم جمع می شوند. این فرمول باعث شد که سریال کمدی Cheers در طی ۱۱ فصل شاهد پخش ۲۷۵ اپیزود بین سال های ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۳ باشد. داستان سریال به طور کامل در راهرو اصلی کافه رخ می دهد و به مسائل مهمی می پردازد؛ از الکلیسک گرفته تا مسائل جنسی، فمینیسم، خیانت و روابط شخصی. روابط همواره در حال تغییر شخصیت های ثابت داستان تمرکز اصلی سریال را به خود اختصاص می دهد و هر اپیزود مشکلات این افراد در زندگی روزمره را به تصویر می کشد. تاثیر این سریال بر فرهنگ عامه چنان زیاد بود که به تولید اسپین آف های موفق بسیاری از جمله The Tortellis و Frasier انجامید.

بهترین سریال های کمدی

۱۰- Spaced

سریال کمدی Spaced که توسط سایمون پگ و جسیکا استیونسون ساخته، نوشته شده و خود نیز در آن بازی می کردند اگر چه تنها دو فصل ادامه داشت اما نام آن به عنوان یکی از بهترین سریال های تمام دوران جاودانه شد. این سریال کمدی داستان دو غریبه را روایت می کند که تصمیم می گیرند برای بدست آوردن یک آپارتمان ارزان قیمت در لندن نقش زن و شوهر را بازی کنند و بدین ترتیب مخاطب به یک سفر بامزه و هیجان انگیز می رود که در آن زندگی و روابط این دو شخصیت جوان در کانون توجه قرار می گیرد. این سریال توسط ادگار رایت کارگردانی شده و سبک نویسندگی بسیار ساده آن به یک سریال کمدی بسیار بامزه، اغلب عجیب و غریب و پر از سکانس های اکشن تبدیل شد که نگاهی دقیق و قابل باور به زندگی افراد معمولی داشت. سریال Spaced که به خاطر سکانس های فانتزی و موسیقی های تندش شناخته می شود دارای سبک سینمایی خاص خود بود که معمولاً به دیگر جنبه های فرهنگ عامه اشاره می کرد. این سریال با تنها ۱۴ اپیزود باعث شهرت سایمون پگ، جسیکا استیونسون و نیک فراست شد.

بهترین سریال های کمدی

۹- Arrested Development

سریال کمدی Arrested Development در مورد خانواده بلاث است که قبلاً ثروتمند بوده و اکنون برخی از عجیب ترین، خودخواه ترین و شیادترین شخصیت های تاریخ تلویزیون را تشکیل می دهند. در مرکز این خانواده مایکل قرار دارد، مردی باهوش و زیرک که تنها می خواهد خانواده اش را از دردسر دور نگه دارد. بدنبال دستگیری پدر خانواده به جرم فساد مالی، اکنون خانواده تمام ثروت خود را از دست داده اما همچنان سعی دارد به سبک زندگی گذشته خود ادامه داده و دیدگاه ماتریالیستی خود را با غرور به دیگران نشان دهند. این سریال کمدی در قالب ۳ فصل از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ از شبکه فاکس منتشر شده و در سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ نیز توسط نتفلیکس در قالب سه فصل دیگر تجدید حیات شد. این سریال که در ابتدا به خاطر سریال های بزرگ تر نادیده گرفته شد، اکنون جایگاه یک سریال کالت را پیدا کرده و در اکثر فهرست های بهترین سریال های دهه ۲۰۰۰ می توان نام آن را مشاهده کرد.

بهترین سریال های کمدی

۸- Blackadder

رووان اتکینسون شاید بیشتر به خاطر شخصیت مستر بین شناخته شود اما این سریال Blackadder بود که توانایی های کمدی واقعی این بازیگر را در مقیاسی بسیار بالغ تر به نمایش گذاشت. این سریال کمدی در واقعی یک سریال تاریخی آنتالوژی بود که در آن اتکینسون نقش شخصیت مغرور و ضدقهرمانی ادموند بلک لدر و تونی رابینسون نیز نقش شخصیت خنگ همراهش بالدریک را بازی می کند. هر فصل از چهار فصل این سریال بریتانیایی شخصیت ها را به یک دوره تاریخی متفاوت برده و در قالب این دو شخصیت اصلی به موضوعات مهم تاریخی آن دوره پرداخته می شود. فصل آخر سریال Blackadder که عمیقاً در کمدی سیاه فرو رفته بود و داستان آن در دوران جنگ جهانی اول رخ می دهد، یکی از تاریک ترین پایان های سریالی در تاریخ تلویزیون را به نمایش می گذارد که در آن شخصیت های اصلی فیلم و همراهانشان در میانه خندق های نیروهای متخاصم به سوی مرگ قطعی پیش می روند. این سریال کمدی یکی از هوشمندانه ترین و بامزه ترین سریال های تاریخ بوده و بزرگ ترین دستاورد اتکینسون به شمار می آید.

بهترین سریال های کمدی

۷- The Office

اگر چه نسخه بریتانیایی این سریال بود که همه چیز را آغاز کرد اما این نسخه بازسازی شده آن در ایالات متحده است که در این فهرست نام برده می شود و آن هم به دو دلیل بزرگ: هم جذابیت بیشتری داشته و هم مدت طولانی تری ادامه داشت. پخش سریال کمدی The Office در سال ۲۰۰۵ آغاز شده و در سال ۲۰۱۳ به پایان رسید. سبک مستند هجوآمیز بودن این سریال و شخصیت های فراموش نشدنی آن باعث شد که این سریال کمدی به خلاقانه ترین سریالی تبدیل شود که می توان آن را بارها و بارها تماشا کرد. با بازیگرانی که هر یک ستاره هایی بزرگ و دوست داشتنی بودند، نه تنها به سریال اورجینال بریتانیایی ادای احترام کرده بلکه با وزن احساسی بیشتر و لطیفه های مکرر موثرتر مخاطب را به وجد می آورد. با فضای خلاقانه، فیلمبرداری هوشمندانه و بازی های بی نقصی که لودگی و طنز خشک را به تعادل می کشانند همراه با پیچش های داستانی دراماتیکش، سریال The Office یک سریال بسیار کامل است.

بهترین سریال های کمدی

۶- Community

سریال Community با شخصیت های غنی و منحصربفرد و رویکرد متفاوت به داستان، در دوران انتشار اولیه اش کمتر مورد توجه قرار گرفت و تنها بعد از انتشار آخرین فصل در سال ۲۰۱۵ بود که به محبوبیت دست یافت. بعد از باطل شدن مدرک حقوق جف وینگر، او به امید بازگشت به موفقیت های گذشته وارد کالج می شود و در آنجا به گروهی آموزشی می پیوندد که عجیب ترین و متفاوت ترین گروه شخصیت های یک سریال در تاریخ تلویزیون را تشکیل می دهند و بدین ترتیب است که جف وارد رویارویی های بسیار دیوانه کننده و به یاد ماندنی می شود. سریال کمدی Community با فهرستی از ستاره ها و پر از ارجاعات فرهنگ عامه و اشارات اجتماعی یکی از منحصربفردترین سریال های است که شایستگی طرفداران بسیاری که در آخر پیدا کرد را از همان ابتدا دارا بود.

بهترین سریال های کمدی

۵-Frasier

موفق ترین اسپین آف سریال ماندگار Cheers، سریال کمدی Frasier داستان فریزر کرین را روایت می کند که یک روانشناس است و از مشتریان معمول سابق کافه بوستون به شمار می آید. او که برای کار در یک برنامه رادیویی به سیاتل نقل مکان می کند بار دیگر با پدر و برادرش روبرو شده و سعی می کند روابط جدیدی را شکل دهد. به لطف روابط این شخصیت ها و بازی های بلوغ یافته و بامزه شخصیت ها و بازیگران، سریال Frasier نام خود را به عنوان یکی از موفق ترین و محبوب ترین اسپین آف های تاریخ تلویزیون ثبت کرده است و همچنین سریالی که از برخی جهات سریال اورجینال را بهبود بخشیده است. این سریال کمدی که بیش از ۱۱ فصل و ۲۶۴ اپیزود ادامه داشت یکی از طولانی ترین سریال های تاریخ تلویزیون بوده و کلزی گرامر بیش از ۲۰ سال نقش صخیت فریزر کرین را بازی کرد. به لطف محبوبیت گسترده سریال و این واقعیت که یکی از پربحث ترین سریال ها در میان طرفداران و منتقدان بود، صحبت هایی از بازگشت و بازسازی این سریال وجود دارد.

بهترین سریال های کمدی

۴- Seinfeld

سریال کمدی Seinfeld که ساخت لری دیوید نابغه ژانر کمدی در دهه ۸۰ و ۹۰ بود، داستان جری ساینفیلدد، کمدین و خالق مشترک سریال، نامزد سابقش و همسایه آن ها را روایت می کند که با دردسرهای روزانه زندگی مواجه می شوند. با نداشتن یک سناریو مشخص، قدرت سریال Seinfeld در سادگی آن است. این سریال به اهمیت ترین و خسته کننده ترین جنبه های زندگی همه ما می پردازد و آن ها را دستمایه بسیاری از بامزه ترین لحظات و دیالوگ های کمیک و آغاز کننده صحبت بین افراد تبدیل می کند. همچنین این سریال به خاطر تلاش برای ساخت چهره های ناخوشایند و منفور از شخصیت هایش و تبدیل شدن شخصیت هایشان به سد راهی در برابر موفقیتشان و غروری که زندگی هایشان را خراب می کند با دیگر سریال ها متفاوت است. بازی های جیسون الکساندر و جولیا لوییس دریفوس از نکات بسیار بارز سریال Seinfeld در طول ۹ فصل آن است.

بهترین سریال های کمدی

۳- It’s Always Sunny In Philadelphia

شاید به عنوان منحصربفردترین سریال کمدی که هنوز در حال پخش است، سریال کمدی It’s Always Sunny In Philadelphia از سال ۲۰۰۵ در حال پخش بوده و هیچ نشانی از متوقف شدن در آن دیده نمی شود. این سریال که به تازگی برای فصل پانزدهم نیز تمدید شده، یک کمدی تاریک، پیچیده و شجاعانه است که طولانی ترین سریال لایو اکشن در تاریخ تلویزیون به شمار می آید. این سریال به ماجراهای پنج شخصیت شکست خورده خودخواه، الکلی و بیرحم را روایت می کند که صاحب یک کافه ایرلندی در فیلادلفیا هستند. سریال It’s Always Sunny In Philadelphia معمولاً به موضوعات بحث برانگیز پرداخته و جنبه های مختلفی از زندگی آمریکایی را به نقد می کشد. طولانی بودن دوران پخش این سریال که نشان از محبوبیت و جذابیت داستان دارد مرهون بازی های هوشمندانه، متعهدانه و هیستریک بازیگران دوست داشتنی سریال است.

بهترین سریال های کمدی

۲- M*A*S*H

داستان سریال M*A*S*H که در مورد گروهی از پرسنل یک بیمارستان سیار نظامی در دوران جنگ کره است، حول محور تروماهایی که شخصیت این سریال متحمل می شوند، همچنین خطرات زیاد و اجتناب ناپذیر شرایط آن ها و میدان نبرد می چرخد که سکانس های خنده داری را ترتیب می دهد. آن ها روز خود را با سر به سر هم گذاشتن و دشمنی های گاه و بیگاه می گذرانند و علیرغم مشکلاتی که در طول روز با آن ها سروکار دارند با هم کنار می آیند. اگر چه بخش زیادی از اپیزودهای سریال دارای یک فضای کمدی سیاه و لطیفه های مکرر و البته مکالمات جذاب بین شخصیت هاست، این سریال کمدی اغلب وارد برخی از حوزه های دراماتیک و جدی شده و با رویکردی هوشمندانه مشارکت ایالات متحده و بی فایدگی جنگ را به باد انتقاد می گیرد. سریال کمدی M*A*S*H که از سال ۱۹۷۲ تا ۱۹۸۳ پخش می شد به لطف دوران پخش طولانی، هجوهای هوشمندانه و شخصیت های بی تاریخ خود به شکل گیری چندین اسپین آف منتهی شده و اپیزود پایانی آن هنوز هم به عنوان یکی از بهترین اپیزودهای تاریخ تلویزیون شناخته می شود.

بهترین سریال های کمدی

۱- The Simpsons

به سادگی برنده رقابت برای بهترین سریال انیمیشن تمام دوران، سریال کمدی انیمیشن The Simpsons طولانی ترین سریال تاریخ تلویزیون است که دهه ها از آغاز آن گذشته و همچنان مخاطبان را با داستان های تازه و گاه پیشگویانه متحیر می کند. پخش سریال The Simpsons در سال ۱۹۸۹ توسط مت گرونینگ آغاز شد که به شکلی هجوآمیز زندگی یک خانواده معمولی را به تصویر کشیده و از همان ابتدا دل میلیون ها نفر در سراسر جهان با برد. جوک های احمقانه و ویرانگر هومر همراه با همسرش و فرزندانش باعث شده که The Simpsons یکی از قابل اطمینان ترین سریال های تمام دوران باشد. اگر چه کیفیت این سریال در طول سال ها کمی کاهش یافته اما تاثیر کلیت سریال را نمی توان دستکم گرفت. اشارات اجتماعی، وارد کردن شخصیت های مهمان، چهره های مشهور، نویسندگی بی نقص و نمایش خوش قلبی باعث ایجاد ترکیبی بی نقص شده که The Simpsons به سریالی بی رقیب و بسیار نمادین تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: دوقلوهای دوست داشتنی؛ ۱۰ زوج کمدی برتر تاریخ سینما را بشناسید [قسمت اول]

۱۰ فیلم احساسی برتر تاریخ سینما که ترکیب بی‌نقصی از کمدی و تراژدی هستند [قسمت اول]

منبع: whatculture
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۵ نظر

ورود

  • jemz شهریور ۲۱, ۱۳۹۹

    تعجب میکنیم ” ریک و مورتی ” تو این لیست نبود

    • آنتی رضا ستوده شهریور ۲۲, ۱۳۹۹

      از اون عجیب تر بیگ بنگ تعوری.

      • امین شهریور ۲۲, ۱۳۹۹

        بدتر از همه، فرندز نبود توشون

        • Ace مهر ۴, ۱۴۰۰

          دیگه سریال آشنایی با مادر (How i meet your mother) باید حتما تو لیست پیدا میشد!!!!!!!!!!!!

  • امیر اردیبهشت ۹, ۱۴۰۰

    فرندز کو پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟