شاید کمتر فعالی در فضای مجازی باشد که اسم روح الله مومن نسب را نشنیده باشد، همان کارشناس فضای مجازی که در برنامه ای از صدا و سیما ماجرای بارداری یک دختر نوجوان با دو گیگ اینترنت رایگان را مطرح و به یک جنجال تبدیل شد. وی در حرکت مشابه دیگری از عقیم سازی گوشی های هوشمند گفته است که ظاهراً با حذف تمامی شبکه های اجتماعی روی گوشی صورت می گیرد.
مصطفی فقیهی، روزنامه نگار، در واکنش به صحبت های مومن نسب در مورد شیوه عقیم سازی گوشی هوشمند چنین نوشته است:
«در تازهترین اتفاق نمکین این روزهای پرتنش کشورمان و شاید از باب «ادخالالسرور فی قلوب المومنین»، از سوی «اعقل العقلا ، افضل الفضلا، سلطان العلما فی البر و البحر ، خورشید الفضلا فی الشرق و الغرب و مدبر الفیلسوفین من المفاخر و سیدنا و مولانا» جناب پروفسور! «خالق بارداری ۲ گیگ اینترنت»، از نظریهی مشعشع «عقیم سازی گوشی هوشمند»، بعنوان جدیدترین شیوه مبارزه با مخاطرات فضای مجازی رونمایی شد!
آدمی گاه با شنیدن چنین سخنانی، لختی گیج و بنگ رها میشود! حقیقتاً اما برداشت اینان از اینترنت چیست؟ با دو گیگش بارداری رخ میدهد و برای مقابله با مخاطراتش باید گوشی را عقیم کرد! گفته میشود صاحبان این نظریات پشت پرده طومار نویسیها و شکایات متعدد از آذری جهرمی هستند و طرح معروف «انسداد همه شبکههای اجتماعی خارجی» در مجلس نیز توسط همین گروه ارائه شده است».
روح الله مومن نسب اولین بار با حضور در یک برنامه تحلیلی صدا و سیما در مودر خطرات فضای مجازی و لجام گسیختگی آن به شهرت رسید که داستان یک دختر دوازه ساله و بارداری او تنها بدنبال دریافت دو گیگ رایگان اینترنت را مطرح کرد. وی ماجرا را چنین روایت کرد: «چند روز پیش در مدرسهای رفتم صحبت کنم، دختر ١٢سالهای آمد و گفت من باردارم. خواست به پدرش بگویم. دست که دادم فهمیدم پدرش یک کارگر است. شرایط سختی بود. آرام آرام گفتم. این پدر دیگر از جایش نمیتوانست بلند شود. وقتی خواستم بروم، چهار دست و پا آمد پای من را گرفت و گفت نشانهای نده که من را بشناسند. دختر برایم تعریف کرد که پدرم یک سیمکارت برایم خرید. ولی گفت اینترنت نمیخرم، روشن کردم و برایم دو گیگ اینترنت رایگان آمد. رفتم تلگرام، آقا بالاخره پسری آمد و رفت و دیلیت اکانت کرد. الان نمیدونم کی بود، کجاست».
وی در ادامه در مورد خطرات فضای مجازی چنین گفت: «اینستاگرام روی گوشی داشته باشید، نمیتوانید گناه نکنید. آنجا محور دیده شدن است و مثل آنها نباشی، دیده نمیشوی. فضای مجازی دریاست، من بچهام را دوست دارم، دریا هم خوب است، شما دست بچهتان را میگیرید و پرت کنید در دریا؟ در اروپا گوشی هوشمند برای زیر ۱۶سال ممنوع است».
اینا دیگه انقد نشستن پای منقل و پیکنیک، کلا چت شدن رفتن فضا. میتونید از چرندیاتشون متوجه بشین
اینا کلا رد دادن!
اینا رد دادن!
یسری هم با وجودشون خدارو شرمنده میکنن… مغز که هیچ، گچم تم مغز یکسریا باشه خوشحال میشیم، بلکه لال بشن کم شعر تفت بدن.
آقای زمانی از طرف پلیس فتا یا فیلترینگ موردی نداشتید؟؟! 🙂
تشکر از شما آقای زمانی بابت زحمات.
هر مطلبی هرچند کمی انتقادی می بینم فکر می کنم آقای زمانی نوشتند از بس منتقد خوبی هستند(منتقد به معنی فرد فحاش به حکومت و مردم نیست بلکه معضلات جامعه رو هایلایت و به شکل مقاله منتشر می کنه)??
آقای پناهی خسته نباشید بابت مقاله،زحمات همه نویسندگان سایت قابل تقدیره??
با نظراتش کاملا موافقم.
اخه ###### ما چرا باید گوشی هامونو عقیم کنیم؟