برند خودروسازی آمریکایی SSC رکورد سرعت جدیدی به ثبت رساند در شرایطی که خودرو جدید این کمپانی با نام Tuatara اوایل سال جاری توانست از سرعت ۳۳۱ مایل بر ساعت (بیش از ۵۳۲.۵ کیلومتر بر ساعت) عبور کند و بدین ترتیب خودرو Chiron بوگاتی را از مقام سریع ترین خودرو جهان به زیر بکشد. متوسط سرعت خودرو Tuatara در دو تست به عدد ۳۱۶.۱۱ مایل بر ساعت رسید در حالی که این عدد برای خودرو بوگاتی ۳۰۴.۷۷ بود. سرعت هایی که خودرو Tuatara در دو تست خود به جای گذاشت به ترتیب ۳۰۱.۷ و ۳۳۱.۱۵ مایل بر ساعت بود که صبح روز یکشنبه دهم اکتبر در نزدیکی پارامپ، نوادا به ثبت رسید.
برای شکستن رکورد واقعی و معتبر سرعت که در اختیار ابرخودروهای برند Shelby است، خودرو مورد تست یکی از ۱۰۰ خودرو تولید شده است و در این تست از تایرهای خیابانی و سوخت معمولی استفاده شده است. راننده نیز یک راننده منچستری مسابقات سرعت به نام الیور ولر بود و سرعت او در خودرو Tuatara توسط ۱۵ ماهواره جی پی اس رصد می شد. بر اساس معیارهای رکورد سرعت، خودرو Tuatara در دو جهت مخالف حرکت کرده و بعد از یکساعت رانندگی سرعت آن اندازه گیری شد تا بدین ترتیب رکورد «سریع ترین خودرو تولیدی» را به خود اختصاص دهد، رکوردی که توسط مقامات رسمی تایید شده است.
کمپانی SSC اولین باری نیست که سعی در شکستن رکورد سرعت خودرو بوگاتی دارد. جارد شلبی مدیرعامل این کمپانی در مورد رکوردشکنی خودروی ساخت کمپانی اش گفته است: «ده سال از زمانی که ما با اولین خودرویمان، Ultimate Aero، این رکورد را در اختیار داشتیم می گذرد و Tuatara فرسخ ها جلوتر است. عملکرد آن تعهد و تمرکزی که با آن به دنبال این دستاورد بودیم را نشان می دهد». مالک خودرو Tuatara مورد استفاده در این آزمایش سرعت دکتر لری چاپلین ، کارآفرین و دوستدار خودروهای مدرن و پرسرعت، است که قول داده مبلغ ۳۱۶,۰۰۰ دلار- برابر با سرعت به ثبت رسیده خودرویش- را به برنامه های اجتماعی برای حمایت از خانواده های نظامیان و همچنین کودکان و نوجوانان در سراسر جهان اهدا کند.
ساخت خودرو Tuatara برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ اعلام شد اما نسخه آماده تولید این ابرخودرو در سال ۲۰۱۸ به نمایش درآمد. هنوز هیچ قیمت رسمی برای این ابرخودرو تعیین نشده اما شلبی در سال ۲۰۱۳ مدعی شده بود که قیمت آن در حدود ۱.۳ میلیون دلار خواهد بود. برای رسیدن به چنین سرعت خیره کننده ای، Tuatara دارای دو موتور دابل توربوشارژ ۵.۹ لیتری V8 است که با سوخت اتانول E85 نزدیک به ۱,۷۵۰ اسب بخار نیرو تولید می کند در حالی که این عدد برای بنزین بدون سرب با اکتان ۹۱ درصد ۱,۳۵۰ اسب بخار است. برخلاف ابرخودروهای رقیب، تمام قدرت این خودرو به چرخ های عقب فرستاده می شود و بدین ترتیب فشار زیادی به لاستیک چرخ های عقب وارد می شود.
خودرو Tuatara همچنین یکی از سریع التغییرترین سیستم های انتقال در خودروهای جاده ای را دارد که دارای گیربکس هفت سرعتی رباتیکی شده از نوع CIMA برای تغییر دنده در عرض کمتر از ۱۰۰ میلی ثانیه است. همچنین شاسی این خودرو بسیار سریع از فیبر کربن ساخته شده و از دیگر مواد سبک در ساخت بدنه آن استفاده شده است که باعث شده وزن آن تنها ۱,۲۴۷ کیلوگرم باشد.
بیشتر بخوانید: Essenza SCV12 ؛ جدیدترین ابرخودرو لامبورگینی با قیمت ۳ میلیون یورو و پارکینگ اختصاصی
الکس هیرشی؛ اینفلوئنسر اینستاگرامی با درآمد میلیون دلاری از بررسی خودروهای لوکس
بدون نظر